Mali bubani drzite se!
Frle secam te se kako ne!!! Drago mi je sto si opet tu!
Evo ja stampam diplomski a tata i sin su otisli u setnju!
Sanjam ti ima da poludis! Samo polako i hrabro!
Printable View
Mali bubani drzite se!
Frle secam te se kako ne!!! Drago mi je sto si opet tu!
Evo ja stampam diplomski a tata i sin su otisli u setnju!
Sanjam ti ima da poludis! Samo polako i hrabro!
Maya i mi smo ovaj vikend imali temp. ali ne visoku, oko38, a isto nam se pojavio osip po cijelom tijelu, ja sam čak mislila da je od peršina ili celera jer sam joj u petak to prvi put malo stavila u jelo.
Sanjam-za spavanje :lol: mene možda čeka isto -samo mi se nagomilava neispavanost od ove njenje bolešćuge i kašlja koji je stalno budi, kako joj se noću začepi nos ne može se uspavati sisanjem, nego se mora nosati, a tata ne dolazi u obzir jer se A. dere ko da je smak svijeta kad se ja i najmanje udaljim, onda ja nosam i spavam hodajući, oči na pol koplja samo da ne tresnem skupa s njom
boze dragi, sto je to!?
zach vec peti dan kaslje, srmca, temperatura ode pa dodje. nisam ga jos vodila doktoru jer su simptomi isti kao kad je bio bolestan u bjelorusiji. dajem mu samo sirup od sljeza.
idem sada u ljekarnu da vidim sta ce mi reci ako bi uzela taj sirup od trputca ili Apipol o kojem pricate.
pusa svima! :*
E da, Annie nadam se da ce nas biti jos vise trudnica. :D
kod mene nema nista novo (ja jos uvijek nemam mengu), no mi se ne pazimo.
o bože, pa jel smo mi jedini zdravi :no: ?! (kuc-kuc u drvo :trep:)
kod nas niš od nove bebe još duuuuuuugo...
miha, i mi smo zdravi, sve mi je bed to nekako spominjati, kuc-kuc-kuc...
a zašto ne još duuuuuuuugo?
I mi smo zdravi osim malo kašljucanja. Baš si razmišljam kako je Eva u 15 mjeseci samo jedan dan imala temperaturu 38,5 u guzi (što i nije nešto) i dva puta prehladu. Stoga cure moj :naklon: za to kako se nosite sa svim tim dugotrajnim temperaturama, bakterijama i inim užasima.
Jeste im kupile kakve poklone za sv. Nikolu i Božić? Ja Evu uredno svako malo vodim u TL da vidim šta će joj se svidjeti ali ne pokazuje poseban interes za nikakvu igračku. U nedjelju smo bili na rođendanu i jedino što ju je duže zanimalo je bila lopta.
noa dobio autić-guralicu!
Frida, ono ste Ilona i ti uz tekst o premalom dobivanju na težini? Prepoznah te po tetovaži :) [/b]
Jesmo!
Evo opet ima temperaturu! Malo padne pa opet skoči, a nikakvih drugih simptoma nema. Prištekana je, danas je jako slabo jela pa sada nadoknađuje.
I će dobiti neku sitnicu, ni nju igračke baš ne zanimaju previše...
bas sam htjela i ja pitati :)Citiraj:
MBee prvotno napisa
Frle dobro dosli natrag
Frida - dakle svi smo te prepoznali po tetovazi
Ivan s jogurtom je super fotka!
Bubinima saljemo ~~~~~~~~~~~~ i puse!
pokloni - dobili legice...dobiti ce jos voce i nesto od bake i dede (sto tocno neznam) ... za BiNG se jos nismo dogovorili al biti ce vjerojatno jos lego kocki i kuhinjica
Buducim trudnicama zelim puno uspjeha
Osip je još dalje prisutan...ali nos začepljen i počela je kašljati...očito je muči šlajm...
Ali ima još nešto... :cry: ...Danas nije ništa jela i stalno joj se diže želudac, sve kaj popije ispovraća i to od 3 popodne...sada je dobila i proljev...a tu virozu koliko se ja sjećam prebolili smo odavno... Jel to možda od šlajma... :?
Jako malo vodice mi pije i sve drugo odbija...kaj da radim, neda mi se više ići na zaraznu, a i solo sam doma muž je na poslovnom putu...
Help mamice :(
pazi samo da ti ne dehidrira, ni sama ne znam kao se prepozna, Kejt je pričala da po nekim naborima na jeziku
ne po naborima nego jezik bude suh i, kod ele, je imao neke bijele naslage
dr. na zaraznoj me posebno upozorio na jezik, da sam po tome mogla primjetit
mayah, to ti je vjerojatno od šlajma, mene je docka oba puta kad je kašljao pitala jer povratio i da se ništa ne uplašim, da je to dobro. Isto je i sa stolicom - dobro je ako je sluzava, znači da ipak izlazi sluz, riješit će je se.
Što se tiče skidanja temp., ja sam uvijek za sirup, nekako mi je lakše prihvatiti. A čepić nisam ja stavljala (kad smo morali, jer je povraćao sirup), nego tata. Ali i nije se bunio, nisam imala osjećaj da ga boli.
Tomo je dečko s prekrasnim plavim okicama, a Ivan ima presladak osmijeh! :heart:
Puse svim bubancima, mi smo sad ok, ali još na sirupu.U fazi smo opet užasno lošeg spavanja, ja nosim podočnjake kao da su u trendu... 8) da, i u tijeku je faza čupanja, grizenja, grebanja, lupanja, a sve kao izraz ljubavi i sreće. :roll:
Znaci kako prepoznam da je dehidrirala...?
Sada sam joj nakon zadnjeg povraćanja dala po par žličica vode svakih par minuta i od tada nije povraćala...ne želi ništa jesti samo pije vodu, ali mislim da dok pije vodicu da je sve ok. Sada spava...kak da joj onda dam piti...da joj dam flašicu, onda će opet povraćati....ili da ju pustim da spava?
pokloni - nećemo mu ništa uzimati za Nikolu, dobit će od baka i djedova, a za Božić još ne znamo... nešto mi se čini da bih uzela onaj stolić s raznim funkcijama, kad god odemo na igru kod prijateljice, totalno se fiksira za njega.
Maya, pusti ju da spava. Zach je jucer sebi gurnuo prste duboko u grlo dok se nije isprovocirao na povracanje. Puno je toga slajma povratio i bilo mu je lakse. Danas je drugi dan kako kaslje, ali vidim da polako prolazi, nadam se da ce i vas brzo proci.
Maya, uzmi sutra u apoteci Rehidromiks, to ti je prah koji se pomješa s vodom,da ne dehidrira. Odvratan je okus,ali Roko ga je pio ko lud.
bubani drzte se i brzo nam ozdravite... :heart:
mi smo jos , hvala bogu,zdravi( kuc-kuc)
Danas smo biti u TL, covjece jedva sam ga izvukla van. Kupila sam mu lego kockice one velike , i bas su mu zanimljive. Ma njemu je sve super ako se neko s njime igra.Sam nema sanse.
Inace u TL mu stvarno zapnu neke za oko.
A mi vam imamo velike vijesti , konacno hodamo :D zaprave. Hvala bogu. Dosta je stabilan , ali jos prilicno oprezan , nece ti taj pasti.
Idemo u Paris u petak , vodi nas tata na odmor par dana , bice super! :D
jutro!
svim bubanima :* za ozdravljenje.
jaginamamice, pariz... :zaljubljen: ajme, ja bih baš negdje, malo mi je dosta ovog sivila i pos'o, kuća...
a ja sam se jučer hvalila da je sve ok, da noa spava... e, pa samo ću reći - više se neću hvaliti. danas se i ja furam na odru s podočnjacima.
i ja bih otputovala...
imam cijeli stari godišnji za potrošiti i u planu mi je bilo da se rok i ja sad, usred zime, zaletimo negdje u toplije krajeve... ali kako od zime ni 'z' nekako mi nema smisla... možda odgodim to za kraj siječnja...
inače, zdravi smo (malo samo nos curi), a jutros je spavao do 9:45 :shock: !!! ne bi bio problem, ali ležao je preko mene pa se ni ja nisam mogla izvući iz kreveta. i tako ja ležah jutros 1h i buljila u plafon...
i noći su nam bolje, noćas samo 5x :D !
miha, :lol: slatki Rok.
obzirom da Zach jos uvijek kaslje, nocas se budio svakih 10-15 minuta i kasljao. koma...
mi cemo za Bozic u Nizozemsku u posjetu frendovim i rodbini. ove godine nista od toplijih krajeva - ne nedostaje me topline, stalno trcim za Zachom. :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bubine!
Ah, Pariz...jakojakozavidnismajli
Bila sam u Parizu s mamom, sa društvom i jako bih voljela otići sa MM-om. Na proljeće idemo u Amsterdam pa se već sad veselim.
Uskoro idem u Klaićevu po nalaze novih alergoloških testiranja. Nadam se da nije na soju pa da malo proširimo prehrambeni repertoar.
Svim bubanima :*
mozda otkrivam toplu vodu ali evo link:
http://www.hkdrustvo.hr/projekti/cit...najranije_dobi
pri dnu ima popis preporucenih slikovnica s anotacijama ( po emocijama i osobinama) pa mozda nekome pomogne pri odabiru literature za nase malce
Eto, mi prijavljujemo upalu uha :(
Bili kod pedijatrice, dobili antibiotik, karantena 10 dana...Još to Jan i dobro podnosi..
Eh da...Pariz...MBee i ja sam bila u Parizu s mamom :love:
A tamo sam se i prvi pu onako jaaaako zaljubila..a bila sam i jaaaako mlada...
A protekla dva tjedna sve nam ide nizbrdo, od nekih tehnikalija (rikava nam struja u stanu) do tekućih stvari, posla..za pošizit!
Al, kažu, da poslije kiše dolazi sunce...eh...
Shiny kako ste posumnjali na upalu uha? Kakvi su simptomi? Mene uvijek strah da mi nešto ne promakne.
Izvinite sto se ubacujem MBee i Shiny, mi smo upalu uha prepoznali po jako visokoj temperaturi i jako losem raspolozenju i iznenadnom placu po noci, kao i jakom vrisku kad mu dotaknem uho
Bok svima!
I je bolje, temperaturu više nema, još lagano kašlje ali to ćemo lako rješiti, samo da ona meni više ne kuri. Njena prva bolest, a ja se osjećam kao da me vlak pregazio, prošla sam i prvu noć bez spavanja (bilo me strah zaspati).
Mi nismo uopće prepoznali..tek danas kad mu je pedijatrica pogledala uho je rekla da ima upalu :/
Jer nema jako visoku temperaturu, (do 38,5), a i pipala sam mu iza uha da vidim ima li reakcije (jer sam sumnjala) i nije je bilo..
Doduše, nervozan i plačljiv je i često drži rukicu na uhu, baš kao da ga boli! Po noći se budi svakih sat vremena i onako potiho mi plače zatvorenih očiju...eto..izgleda da mi nismo imali klasične simptome upale uha!
bbb-jeste pili antibiotike?
Meni je pedijatrica rekla da mu dajem i lupocet za bolove uz antibiotik. Smijem li fakat iako nema visoku temperaturu? A s lupocetom se i snižava temperatura..ne kužim...
Ovo što bbb kaže su tipični simptomi upale uha, ali vrlo često slika nije tako jasna. Kad je djetetu nosić danima pun sekreta (slabije prohodan) pa nakon toga krene cendranje i/ili lošije spavanje i/ili loš apetit i/ili povišena temperatura, treba misliti na uho.
Da, mi smo imali bas klasicne simptome upale uha dok recimo od moje prijateljice sin nije imao ni temperaturu a jako je plakao i nikako nismo posumnjali na uho, dok ga nije odvela doktoru...
Bane je pio antibiotik... nisam sigurna ali mislim da bez njega ne moze proci ako neko zna da moze nek me ispravi
Shiny smiješ dati Lupocet jer je on između ostaloga i analgetik (ne brini, neće mu dodatno sniziti normalnu temperaturu).Uho zna jako boljeti pa će mu analgetik pomoći, samo naravno ne treba pretjerivati.
Točno tako je nama bilo!Citiraj:
mamanatali prvotno napisa
a mi imamo problem s ušima drugoga tipa - Rok gura prst u njih pa čačka :shock: .
(ok, priznajem, valjda je vidio mene kako to radim :oops: )
stalno mu čupam prste iz uha, tj. kažiprst, ali on onda to shvati kao igru pa udri još jače... a večeras je za vrijeme uspavljivanja gurao prst i u moje uho!
:lol:Citiraj:
miha prvotno napisa
Eto, od smijanja zaboravih napisati da Eva NIJE alergična na soju, kivi i orahe a je na lješnjake. Dakle do iduće kontrole za 4-6 mjeseci prehrana bez mlijeka, jaja i oraščića svih vrsta i oblika.
e. kopa nos, prava damaCitiraj:
miha prvotno napisa
Jan kopa nos i onda stavlja u usta-pravi frajer 8)