čega?? :oops:Citiraj:
sanjam71 prvotno napisa
Printable View
čega?? :oops:Citiraj:
sanjam71 prvotno napisa
Trodnevne viroze...ak je imala temperaturu par dana i poslije osip..to je to!
Da preduhitrim Sanjum!
hm mozda sam krivo napisala naziv :? ma znas ono "trodnevna groznica"-temperatura tri dana i onda osip kada temperatura ode pa pa. Mislim da je bio clanak negdje na rodi
našla sa,ima u pretražniku.
pa možda i je to to. imala je temp do ned.popodne,a jučer su joj se pojavile male točkice,a danas malo više.
nadam se da nije ništa stašnije od toga
ma sigurno je to, da je neka druga dj bolest imala bi dalje temp, a kod alergije na hranu osip je najjaci na trbuhu gdje i pocinje (ak se dobro sjecam)
pusa noi
sada mi je lakše,danas kada sam ju vidjela onako osutu slabo mi je došlo.
nisam znala šta da radim.
njena ped.nije radila pa sam zvala neku drugu i isto je rekla da ako nema temp.da nije ništa opasno.
sada mogu na miru ići spavati
pusa Noi!
noa se koji put probudi i u 4.30! i onda se valjamo po krevetu kojih sat vremena i na kraju svi na noge. inače, ta vika kad ga uzme tata - bez suza, samo protest! i onda zamisli još jednu malu štrucu u društvu! moram brzo nešto smisliti, čitala sam kako su vitu preselili u svoju sobicu pa je puno bolje s buđenjem. tako da se i mi bacamo na uređenje dječje sobice... svi prijedlozi dobrodošli :mrgreen:Citiraj:
odra prvotno napisa
jaginamamice, vi ste stvarno svjetski putnici.... jagić :heart:
la11 čekamo vijesti, sigurno je osip prošao :*
Eto...mi se danas selimom kod svekrve...nadam se vrlo kratko!
Bili kod pedijatrice, kaže da mu je bubnjić još uvijek malo zamućen ali od ponedjeljka može u jaslice!
I da mu svakodnevno kapam fiziološku u nosić-a to radim od kad se rodio, više puta dnevno i eto ga-ipak je dobio upalu uha!
Nadam se da je Ivan bolje!!
jagina mamica..mmm pariz...a jagić..ma :heart:
Nadam se da su svi bubani bolje!
Jeste li vodili klince kod Djeda Mraza? Kako su reagirali?
Šogorica mi idući tjedan vodi Evu a kako ja radim ići će MM s njima. Strah me da Eva baš i neće htjeti njemu po poklon...mislim nek' se snađu, ali bit' će ju problem smiriti ako se prepadne.
Jago je 8)
Ja sam ko zombi. Do tri smo skidali temperaturu, a onda opet nisam spavala jer sam ga stalno pipkala da li opet kuri, tako da je oko 5 vec bio i on iznerviran i zavukao glavu pod jastuke da ga ne diram :oops:
Sad dodjem na posao i dodatno se uzrujam! Kako nisam zbog spontanog bila na zadnjem modulu MBA dogovor je bio da dobijem jos dva rada uz ispite kao nadoknadu. I tako svima je rok za predaju ispita 15.1. a meni sa duplo vise zadataka 2.1. grrrrrrr
:* bubanima
Noi se malo povukao osip,ali svejedno idemo pop.kod ped.
a bili smo kod djeda mraza,ali noa se bojala.sve je bilo ok dok nismo došle do njega.nije plakala ali morala sam ju dignuti i stisnula se uz mene,a mraza nije htjela ni pogledati
dobar dan curke, pozdrav svima koji nas znaju ili ne, pusa svim zdravima a bubanima dvije
danas mi je laganini dan na poslu pa sam stigla malo prečitati zadnju stranicu
mi smo sada dobro, prošli mjesec sam radila cijelih 5 dana a toliko je i ljubav bila u jaslicama, ostalo smo se oporavljali i mazili doma-čitaj nije mi da da ga ispustim iz ruku uopće
smršavio je i imunitet mu je pao pa ga sada "šopamo", počeo je malo jesti dok je bio doma, ali sada opet štrajka zbog povratka u jaslice
i dalje puno cicimo, ponoći se ne skida, ja mijenjam strane kad se pokočim
uspavljivanje samo ja kad sam doma inače suze...
ra kako sam ljubomorna ženo, čestitam-ja još nemam ni mengu :mrgreen:
neko je spomenuo kavu, o bilo bi vas lijepo vidjeti
imamo 10 zubića, 1, 2 i donje 4
peremo zube samo s vodom kad peru mama i tata, koje četkice koristite jer nam se ona iz babylove tria ofucala
irenask imaš u DM-u među četkicama za odrasle i male za 6-24 mjeseca. Jako su mekane i šarene.
Hej Irenask-znači ni vama s jaslicama nije baš super..i kod nas je ista situacija, dva dana u jaslicama, 20 doma!
Zanima me nešto-jesmo li mi jedini nehodači na jesenskim? Ok..među najmlađim smo ali Jan nikako da se ohrabri pusti! Jedva hoda kad mu dam jednu ruku, samo traži dvije!
I drugo..pričaju li nešto suvislo? Jan govori tata (ali mislim nesuvislo), baba, ku, ga (ne znam šta znači) i tako brblja...ali najviše pokazuje prstom tj. stalno pokazuje prstićem šta želi i onda ako pogodimo njegove želje kesi se od uha do uha...
Kak je kod vas?
O da mi doktorirali pantomimu!!! Brate lamace rukama sve u deset, a od "rijec" osim tata i dede (mazno i njezno), baba (njezno) mama (njezno ali rijetko) i nana=Sanja (ljutito i cesto) sve ostale rijeci i dalje zamjenjuje E s razlicitim intonacijama 8)Citiraj:
Shiny prvotno napisa
Shiny Eva je prvi samostalni korak napravila s punih 14 mjeseci a sad vec trckara.
Sto se tice govora dosta brblja: mama, tata, baba, dida, teta, Eja, pava (spava), pupa (to je i kupa i pupak), kuka (kruška), ti-eti-pet (tri-četiri-pet, iz nekog razloga jedan i dva neće), va-va (pas), ma (maca) itd. i po najnovijem DA kad nešto od ponuđenog hoće. Sad je baš u fazi da ponavlja kao papigica.
Mene pak "muči" što ona nikada ne traži jesti i piti a vidim da je žedna kad joj dam.
La11, vjerojatno je to od rozeole, trodnevne vrucice.
Veronik, zao mi je zbog Brune, pusa hrabrom djecaku. :heart:
Moram vam prijaviti kako sam se sinoc izblamirala na proslavi 60 godina UNICEF-a u kristalnoj dvorani hotela Westin(bivsi Interconti). U dvorani je bilo nekih 800-900 ljudi, sve zamraceno, na pozornici Blazenka Leib, Bojana Gregoric, Gibonni itd...
ja cucim pored zach i najednom se sva svjetla u dvorani upale. u tom trenutku skuzim da je zach pritisnuo neke gumbice koji se nalaze upravo u njegovoj visini. :shock:
u panici, ja pocnem pritiskati ostale gumbice i ukljucim nekakvo rotirajuce svjetlo... :oops:
netko od tehnicara je sredio stvar i ugasio svjetla. u trenutku kada je bojana gregoric urucivala zahvalu jednome od donatora, svjetla se opet upalise (ovaj put je zach bio sa MM). ljutiti tehnicar protrca pored mene upitno vikajuci "pa, k vragu tko sad opet pali". ja pogledam na drugi kraj dvorane, kad ono MM i jos dva striceka skupili se oko Zacha i pokusavaju ga odljepiti od 'napravice'. ajme majko mila.
poslije se popeo na pozornicu i pleaso 20-ak minuta, ali to je bilo ok. sta je to dijete sposobno napraviti samo ako ga pustim na sekundu samog....
:lol: Zach majstore!Citiraj:
momze prvotno napisa
Shiny mi smo stariji od vas a nista puno ne pricamo osim baba, mama, tata i glavna riječ daj daj. Sve drugo joj je ba i naravno pantomima. Trcimo (ne mogu napisat hodamo jer doslovno trči) od njenog 11-og mjeseca, ali i pada. I sada od brzine padne, ali se doceka na ruke, digne i opet ispočetka.
Bolesnim malcima veeelika :*.
Zach bravo majstore!!! :lol:
zach :lol:
shiny-hodamo mi već dugo pa nismo mjerodavni, pričamo nesuvislo, puno pokazujemo prstićima, "kaže" tata, mama i zizize (iliti cicice) kad vidi svoje hranilice :P
hehe, ni ne treba ti za to! i meni je došla jedna, ma ne može se to ni nazvati mengom i .... eto nas gdje jesmo :mrgreen:Citiraj:
irenask prvotno napisa
e a ja bih ovo tako rado vidjela :lol:Citiraj:
momze prvotno napisa
kako vaši plešu? noa je presmiješan, samo maše glavom gore dole, ma najbolje paše uz neki heavy metal!
Eva mrda bokovima lijevo-desno i maše rukama...meni je najbolja kad stane pred ogledalo i glumi. Kad joj stavim špangicu ili neku kapu odmah ide pred ogledalo i divi se sama sebi.
Zach, legendo!!!! :lol:
Hi, everybody!
Evo da se i mi uključimo, baš sam vas mislila pitat šta znaju bebaći pričat, kad ono započe se tema. Mogu reći da sam zadovoljna, Kaća zna dosta toga: mama (zove me svom snagom kad se ukaka, a i nekim drugim situacijema), tata, deda, baba, papa ( za spavanje i pa-pa, već odavno), abuka(jabuka), Anja (jako lijepo izgovori), am-am (kad je pitam hoće li večerati, ili doručkovati) imitira psa, mačku, kravu, konja, koku, patku, i sve ih pokazuje u slikovnici. i to je to, kao što rekoh s tim sam zadovoljna, ali...
sludih se od brisanja poda jer ona puže mjesecima. Sad je počela hodat uz namještaj ali je puzanje još uvijek glavni način kretanja. Ne znam koja će joj bit sledeća faza al ako ne prohoda za mjesec ja ću šiznut.
Inače ne vodimo je za rukice, zbog čega nas bake, tete i ostali... bla, bla, bla...jako kritikuju. Al mi po svome
Pusa svima
:* bubanima
Jagic je presladak,a Zach 8)
tu sam al ne stignem puno pisati...
saljem ~~~~~~~~~~~~ bubinima!
Jagic putnik slikice su super!
Zach tehnicar :lol:
zach :lol: e stvarno sam se od srca ismijala!
maher!
mi imamo obavezne zastite na uticnicama u dubrovniku a i ovde ih trebam stavit.Uzme fen i tocno nosi prema uticnici i pokusava utrat. :/
mm izludi od panike.
a mali ko za inat, zanimaju ga najvise telefoni punjaci razni kabeli. :roll:
i mi se prijavljujemo u klub puzača, još uvijek je četveronoške najsigurnije, ne pokazuje baš namjeru za uskoro prohodavanje
priča malo, uglavnom mama, i prstima pokazuje, čak sam nedavno dobila komentar da ne hoda jer se stalno nosamo u marami :evil:
Zach legendo
Noa je prohodala sa 13,5 mj.
priča ko navijena,svaku riječ ponovi
Super , ma polako bolje je da puzaju.
jagic tek prosli tjedan prohodao, ali je dosta vec stabilan, ne da da ga ja drzim za ruku kad smo vani ..pici on sam :roll: ...
kako su bubani??? :love:
Jagić je prezgodan!Pravi dečko!
La11, jel je trodnevna? Meni odmah palo napamet kad si napisala da se osula, pa vidim dalje da su i drugi isto pomislili.
Milicice, pa Kaća je prava mala pričalica! Koliko li samo toga zna!
Andrej kaže mama (uglavnom strogo i zahtjevno, nekad nježno), tata (uglavnom nježno i mekano), baba (ali ne upućeno baki, nego ovako. uglavnom kaže zajedno baba deda), žiža (svjetlo), teta, pa-pa, Anjej (Andrej), ika (slika), jaja (ima onu tomijevu igračku jaja), brm (sve na točkovima), bam (balon i lopta), tita (čitaj), aja (hvala), bau bau (pas, ali i većina ostalih životinja), zna kako kaže mačka i krava, druge ne.
Ima novu foru s dnevnim spavanjem - ranije zaspi (već oko 11 - pola 12) i manje spava. Tako da je navečer već oko pola 7 koma pa rastežemo do pola 8.
Hoda dosta spretno i brzo. sad ga zanimaju stepenice pa vježba to, zasad još u četveronožnom stavu.
A Zach...ma što reći 8)
odra je,bile smo kod ped.i kaže da je
evo nas opet doma... dakle radila sam 3 dana u komadu :mrgreen: ovaj ut su zubi, rastu mu gornje 4e (donje već imamao), svi do sada su prošli bezbolno ali ove. temperatura, suze, nosanje na cici juer 3 sata u komadu-dok tata nije došao sa dentinoxom, užas
spavao je duže jutros i evo ga opet, nema temperaturu al je kencav a i nekak mu nosić previše curi za moj ukus pa mi je drago da smo ostali doma da mu to malo sredim, a kaj će mi reć na poslu ne želim ni misliti
ra kaj si sredila s poslom?
la11 stan je mrak
irenask ajoj, fakat vas je zaredalo. vibrrrrrr da zubići izađu što bezbolnije. mi s tim nismo imali većih problema (osim što strašno slini), ima ih već sigurno 15ak.
posao - a ništa, radim već skoro 4 mjeseca, pa do kad ide - ide. rekla sam im da sam trudna, da za sada radim do daljnjeg, a poslije ćemo vidjeti. trebaju nam novci naravno kao i svima, tako da moram raditi.
Eto me, javljam se iz redakcije...
Samo da prijavim-Jan je jučer napravio samostalno tri koraka :D
Jaooo, koji super osjećaj, skoro sam zasuzila!
Frajer se jednostavno pustio, digao rukice u zrak i prošetao...Nadam se da će sada malo po malo tako i nastaviti..
i nadam se da se u utorak vraćamo doma!
Bravo JR!
Sad će to brzo ići...par dana kao robot, mahanje rukama a onda trk.
Irenask, vi nikako na zelenu granu.
JR, pusa! :heart:
Zach je bas smijesan kada plese - on stoji i onda se okrece oko jedne nogice, a ovom drugom lupka u pod, rukice izvrce prema ledjima. ne moram reci da je to prekopirao sa MTV-ija. :lol: