-
:) evo i nas letaca spremnih za maj `09, bebica ce tada imati 6 mjeseci....
Procitala sam sve savjete, ali bi voljela cuti ako ima neko iskustva sa letovima od "tuifly"aviokompanije.
Imam AS Chicco 4 u 1 koja je od 0- 13 kg "registrirana" i stvarno je prilicno velika/teska.
Na njihovom sluzbenom sajtu nisam pronasla nista o tome.....
:?
-
mi smo letili sa croatiaairlines
ides uredno sa kolicima do ulaza u avion
na check inu velis da oces da ti se kolica daju odma po izlasku iz aviona, tj da idu u cargo, jer inace moras cekat kolica da dodju skupa sa koferom na traku
na koj aerodrom ides?
-
Letimo sa aerodroma Keln/Bon iz Njemacke....
-
mi idemo iz zgb na Koeln/bonn kad će beba imati 5,5 mj.
vozimo sa sobom tandemska graco kolica.
što mislite, hoće li to biti problem? idemo sa germanwings
inače nosimo i maxi cosi autosjedalicu.
nemam iskustva se letenjem s malom bebom pa nisam imala pojma da bi trebala gutati kod polijetanja/slijetanja. što se tu događa?
a dijete od 2,5 god?
-
mi smo letile par puta. as i kolica smo predale s koferom na check in-u. oni su na njih navukli neku vreću da se ne oštete :naklon:
M. je bila u slingu cijelo vrijeme. sisala je i spavala naizmjence :roll:
meni je to bilo pno praktičnije nego da nosim as u avion (s obzirom da smo putovale same)
-
:) .. u medjuvremenu smo se i mi odlucili za klokanicu....
...znam da nije preporucljiva, ali eto za tu priliku ce dobro posluziti....
-
evo, nama se približio put i let.
Pošto idem sama s troje djece 8 i prijateljica sa svoje dvoje, ali ja bez MMa), tips&tricks su dobrodošli.
Beba od 5 mj će mi biti u krilu, a dvije starije curke (od kojih je ova srednja dosta živahna ;) ) pored mene.
Nadam se samo da ona neće pželjeti voziti avion :mrgreen: i da će htjeti mirno presjediti let od sat i pol
-
da ja uskocim s jednim pitanjem :)
u cetvrtak letimo germanwingsom u stuttgart i nosili bismo kolica. imamo muru, a imamo i viva kisobran kolica. kako idemo i na neke izlete, bolje bi nam bilo da imamo muru.
da li mogu ta kolica od 17-tak kg proci bez dodatnog placanja ili su to ipak prevelika kolica?