Drage moje sve,
evo da vam se i ja malo javim nakon sto godina!
Kao prvo svima onima koji slave- želimo sretan i blagoslovljen Božić.
Ubija me posao! Ne radim tako puno, al kad dođem doma, provedem vrijeme s vitom i Mm a navećer kad ona ode spavat čekaju me sve one stvari koje ne stignem tokom dana.I na kraju sam toliko umorna da padam u nesvijest.
neznam kak će to tek biti kad dođe sezona i kad ću raditi po cijele dane.
Pozdravljam sve nove cure, svima koji ste u bedu šaljem virtualne zagrljaje, čestitke bbb na diplomi, čestitke momze na mengi ( jel krećemo u akciju na proljeće? ja još uvijek tražim kompicu!!!
ako sam što preskočila nije namjerno!! dugo me nije bilo pa je teško sve pohvatat iako niste kao nekad.
Inače Vitica je dobro, super se slaže s bakom pa nemamo onih stresova vazanih uz vrtiće i sl. kao neke od vas. Od kad je prohodala ne staje. od ujutro od kad se probudi, najčešće u 7 pa do 8 navečer kad ide spavati ne staje!!!!!!! Neumorna je. ne pretjerujem al ona sjedi samo dok jede i ono malo što odspava tokom dana. i to je to! Sve više dolazi do izražaja onaj njen "no-bullshit" karakter kojeg je davno momze prepoznala. u zadnje vrijeme mi se po prvi put javlja strah kako ćemo ju odgojiti! stalno razmišljam o tome dal neke stvari dobro činimo, dal ćemo znati snaći se u svim situaijama.jel i vi isto razmišlajte o tim stvarima?
mući me to što nisam sigurna kako se postaviti s tim njenim karakterom. tu nema kompromisa! kad nešto želi, želi i to je to. objašnjenja još uvijek ne razumije, a čim nešto nije po njenom kreće deračina i bacanje po podu.
što se tiće spavanja malo smo sad bolje. od kad spava u svojoj sobi ciki prije spavanja i još oko 5 pa ujutro kad dođe k nama u krevet pa još oko 7 prije buđenja ak sam ja još doma. izgleda da je mm bio u pravu kad je rekao da se ona budi zato što nas čuje kad uđemo u sobi i zato što me "šnjofa".
ipak malo me već zamaraju ti noćni podoji, sve mi teže i teže padaju. i najrađe bi da to privedemo kraju al neznam kak jer ona stvarno nema namjeru tako skoro odustati od toga.
e sad stvarno odužih.
nadam se da ću ipak stići češće navratiti u vaš kružok.
pusa svima