UJNA :mrgreen: (MM sestra)Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Printable View
UJNA :mrgreen: (MM sestra)Citiraj:
mamma san prvotno napisa
čestitam ujnice, jupiiiii :D :heart:
upravo me zvala šogorica
Filip ima 4030g za cm nije sigurna. Osjeća se super, malo su je rezali i malac je s njom.
Navijam da joj sve dobro krene s dojenjem...
Spooky, čestitam! :D
Bok cure. molim pomoć duplih (ili višestrukih) mama. Naime imam jednu malu bebu od 18 dana i jednu veću od 2 i 9 mj pa me zanima kako uspijevate držati podalje bebin osjetljiv nosić, glavicu, ručice i ostalo od "zaljubljenih" ručica, usana starijeg djeteta. Naime, moja starija curica stalno bi dirala i ljubila bebu, naravno da je već uspjela u nju i kihnuti, a ide u vrtić...
Nemam srca staviti zabranu, tj. draga mi je ta bliskost i nježnost koju K osjeća prema seki ali se bojim infekcija i povreda
Katja 04/04/04
Ana 06/01/07 [/url][/i][/u][/quote][/code][/list]
draga debeljucka, nipošto nemoj braniti te izljeve ljubavi, ali uvijek budi prisutna kada su njih dvije zajedno.
Pia je znala iz dragosti Doru uštipnuti za obraz pa joj je bilo zanimljivo gurati prstić u oko i sve je to normalno ,ali zato si ti tu da spriječiš nezgodu.
Objasni starijem djetetu što se smije, a što ne i vidjet ćeš da neće biti problema.
Pusa tebi i tvojim :saint:
I Isa je isti takav!Citiraj:
anek prvotno napisa
Jeli i vi morate razgovarat "maskirano" i učestvovat u programu? :)
Jako mi je žao što ne možemo nigdje da nabavimo kostim spidermana koji on tooooliko želi. :(
Jadan, svakome ko nam dođe, kaže:ja sam dobaj i sve slušam, ko pjavi spadjemen, a bili mi molim te kupila odjece, da budem ko pjavi momak. :roll:
Lovro,legenda!
Spooky,čestitke!
Spooky, čestitke!
Marko ima novu fazu........ :roll:
slaganje kocaka,modela aviona i sl
sad se opet pitam jel normalan ,jer po 2 sata slaže kuće,nebodere u biti cijeli grad.......
i od puzzli i od običnih kocaka
Maria, tvoj Marko je mali genijalac.
Pia se počela naveliko igrati bebama. Doji, presvlači popišane i pokakane pelene, stavlja ih spavati i onda svi moramo biti tiho i "niti slučajno pričati"...
Obožava "kuhati" nevidljivu kavu ili čaj i davati mi nevidljive bombone ili ići u nevidljivi dućan po špeceraj. Nosi i popis sa sobom, a tu i tamo i mene povede... :love:
Kod mene u familiji je veliki baby boom. Jučer je rodila moja šogi, ovih dana treba roditi šogi od moje sestre . Za mjesec dana će roditi moja sestrična, a onda malo pauze pa u 7. mj. i moja seka koja mi je ponosno objavila da osjeti bebicu :heart:
Ajde, sad još svako malo očekujem vijest od koje ZPD mamice pa da sreća bude potpuna
Maria, prestani Marka promatrati kroz lupu! Imaš malog genijalca! :love:
I srela sam našu Sanju. Puno vas sve pozdravlja, ne može na forum jer trenutno nema pristup internetu. I vidjela sam ona njena dva anđelka...prepreprepreslatke plavuše. :love: (ja se još uvijek ne mrem načudit kako to da je naša Sanja crnka? :) )
Mi smo danas bili u delirijumu zbog snijega....ali onda smo doživili šok u vrtiću. Bila teta na zamjeni... :/
marko bi definitivno trebao živjet u našoj blizini, jer vidim da ima iste interese kao Isa, a nas dvije bi mogle piti čaj i pričati :love:
MM se je neko jutro probudio sav u znoju prestravljen - sanjao da je A. mala zelena buba (!!!) i kao otišli su u šetnju gradom. Stalno ju je imao na oku (sama je hodala) , a onda mu se izgubila nasred Ilice :shock: , prepuzao je sve do Trga dok ju nije pronašao :mrgreen: .
Inače, konačno sam joj kupila onu zelenu podlogu za legiće duplo. Uopće je ne doživljava...odbija svaku pomisao da je to za legiće i ne d'o bog da joj tu ploču netko makne s ulaznih vrata: "NIIJEEE to za kocke, to je otirač!!!" :roll:
:lol:
ljudi moji
imam bilježnicu na kojoj piše MORE ACTION; MORE FUN
i izvadim je na stol
i evo ti marka
gdje su suncobrani?
ja :?
kakvi suncobrani
marko . za plažu ,pa tu ti piše more
a ja :shock: :shock:
uzgojila sam čudovište
divan je :heart:
maria, rodile smo dupliće :D
[quote="white_musk"]divan je :heart:
maria, rodile smo dupliće :D[/quote
:*
Marko :* !
tviti me je upoznala i preživjela :mrgreen:
Marko genijalac!!! :love:
ajde tviti reci im da ne rigam vatru i da ne otkidam glave ;) :mrgreen:
mi smo se danas vagali i Isa ima 15,5 kg(visinu ne znam tačno :/ )
koliko su ostali zapedići teški? :)
mi ćemo to konačno saznati u četvrtak kad idemo na sistematski, baš me zanima jer se cijelu vječnost nismo mjerili. manje od 13 kila, u svakom slučaju. :roll:
vid je imao 13 kg sa godinu dana :shock:, ali sad nema više od 14 i pol po mojoj procjeni..nemam pojma ni točnu kilažu ni visinu :roll:
i Isa nije imao neki poseban prirast na težini u zadnje dvije godine :/
Pia je nabacila koju kilu i sada ima 14kg i 200g ( visinu ne znam )Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Dora je u 3 tj. ( otkada ide u jaslice ) dobila 500g i sada konačno ima preko 9 kg - točnije 9 kg i 200g
Btw. Dora već 2 dana kuri i temp. joj ne pada ispod 38 u uhu....bez obzira na temp. dosta dobro jede, doji ( naravno ) nonstop, puza i igra se. Kada joj temp. naraste preko 39.5, malo se umiri i spava.
Nismo bili na jitnoj jer joj je opće stanje dosta dobro. Kaka i piški u normalnim količinama...
nadam se da je to samo trodnevna groznica i da će već sutra sve biti bolje :/
Dora :love:
Dora :*
I još moram napisati da nam je kod čokolade bilo super. Ančica je prepreslatka. Prava mala - velika cura. :heart:
Kad smo došli doma Nika je zavikala "Tata, bila sam kod čokolade".
dorica :love:
hvala čokoladićima na krasnom tulumu! slavljenica je zaista neodoljiva, to je dijete sve slađe i draže svaki put kad je vidim. i ostale zpd-iće mi je drago vidjeti na hrpi - veselim se sezoni tulumarenja!
pčelice, opet ću se malo iščuđavati kako je nika narasla i promijenila se - izgleda i ponaša se kao vlastita starija seka! i znaš kaj, prava je ljepotica.
moje dijete je umalo otišlo doma s mamasanićkom, svojom dragom prijateljicom... ipak sam ga uvjerila da bi trebao u svoj krevet, i to u zadnji čas - budio se noćas 126 puta od umora i uzbuđenja. :smajli grčevito drži šalicu s kavom:
Čoksa tulum je bio super!!! :D
Lovro je bio super sretan..i kao što se to obično zbiva, svoje oduševljenje je pokazao tek kad smo došli doma. Pričao je o Andreji Čokoladi ( :lol: ), Niki Pčelici, Vidu, maloj Ladi, Franu ("Bio sam tužan mama. Kad mi je Fran uzeo ksilofon. :love: ) i normalno potupuno oduševljenje je bilo sa Andrejčekom..i Tetom Andrej :mrgreen: .
A Ančica...MMu sam cijelo vrijeme pričala o maloj slatkoj pričalici. Što je to slatko stvorenje meni napričalo... :love:
I Dora...brzo brzo brzo nam ozdravi! :love:
tulum je bio super :D
mi ostali zadnji i čekali da MM dođe po nas, a ančica i vid krenuli pričati na engleskom - vid njoj "good night", a ona njemu "bla,bla,bla",
na što je on puknuo od smijeha pa su onda oboje "blablali" :lol:
onda je čokolada morala ančici zalijepiti flaster na prst, jer je na prstiću bilo malo zelene boje od torte - a za ančicu je bilo kakva farba na prstu = mama lijepi flaster
vid je bio apsolutno očaran tortom /cure, nitko nije spomenuo prepredivnu i jako finu tortu "mala sirena"/, i nije se primirio dok nije strpao u usta dio one slike s torte na kojoj je faca male sirene, uz zadovoljni komentar "gricno sam joj facu!"
prije spavanja, u mraku mi je rekao: "mama, pričaj mi o ladi..", i ja počnem, a on me prekine:"..a sad mi pričaj o niki", onda ja počnem o niki, a on će:"..daj mi sad malo pričaj o ani!"... :mrgreen:
..opčinile su ga 3 preslatkice :heart:
nismo spomenuli tortu jer nije dugo bila predivna :lol:
a dok je bila, bila je STVARNO krasna - takvu još nismo vidjeli! a bogme je bila i fina, mnjam... samo što je andrej nije ni probao, on se najeo plavog i zelenog šlaga pa za tortu više nije bilo mjesta. :nope:
Hvala vam što ste bili, baš smo uživali! :heart: :D
Malena je oduševljena...rekla je da će se vjenčat s Ladom :lol: (to joj je već 56. bračni partner)...
:* svima
Uh...torta...torta je bila prokleta....Prokleto je bila fina! A tek kako je bila lijepa!!! :D
joj čujte ovo - jedemo neki dan pršut, ja odvojim/odlijepim list pršuta s hrpe, a vid gleda i komentira:" taj pršut mi izgleda...ko sjena petra pana!!"
..ako ste gledali petra pana, znate o čemu priča,
i da list pršuta FAKAT izgleda ko sjena petra pana koju mu wendy prišije na nogu :lol:
Joooj, Vid mene oduševljava sa tim svojim pričicama!!! On će stvarno biti glumac!! Ma koju maštu ima taj mali lik!!! :love:Citiraj:
anek prvotno napisa
BEST OFF bisere uredno zapisujem u tekicu; da puca od smijeha kad bude veliki i pročita.... :heart:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
vidova mašta je stvarno nevjerojatna! anek, njemu će ta tekica biti izvor inspiracije za pisanje ili režiranje. ;)
andrej već voli čitati tekicu "kad je bio beba" i onda sjanih očiju i pucajući od ponosa viče: kad sam bio mali rekao sam "tatac" a sad kažem "TAKTOJ"!!! i skače ko sumanut po kauču i nabraja sve riječi koje ranije "nije znao" a sad "zna". :saint:
medenjaci maleni :love:
uživali smo kod čokoladića o čemu su posvjedočili i ladini rumeni obraščići što je stvarno rijedak prizor. ančica, domaćini, torta, rasturanje kreveta....ne znam što je bilo bolje. slavljenica je pravi mali anđelak :heart:
jeste primjetile kako ja bleskasto blejim u te vaše predivne klince. pa ja ne znam koji mi je od njih draži, slađi i šarmantniji :heart: samo ih upijam pogledom. svi su tako porasli i uozbiljili se, ali nika ih ipak sve šiša. fakat, izgleda ko' njena starija seka :love:
sad je pčelica, pa mi...a još nismo niti pozivnice smislili.
dorici jedna ozdravilica :love: