sanja i keti - baš vam zavidim, MORE :P eć par dana sanjam o tome...
:D za hodača malog geparda! Fran, ako se ne varam?
Koko.... i ja bi blizance :mrgreen: po mogućnosti dvojajčane, cura i dečko... :lol:
al mi ćemo još malo pričekat, iako se ne štitimo pa manje više izazivamo sudbinu...
Mala... držim ti fige za malu curku! rekla si jednom da si spremna za curku, ne? :heart:
moram ispričat jednu anegdotu:
Gizel je uzela wc papir (po skrivečki) i otišla se sakriti ispod kuhinjskog stola, čučnula se i kakala (u pelenu) i istovremeno si papirom prek haljinice i štrampica sa wc papirom brisala guzu :lol: :lol: :lol: ja dođem, ona se prepala kao da to nesmije raditi sve bacila iz ruku i produžila... :lol:
ona bi si brisala guzu :lol:
i to skrivečki :lol:
ona isto govori po dvije riječi: idemo van, beba spava, daj mi, neću to... i sl. (naravno, ne tako razgovjetno)
danas je rekla mojoj kumi da je debela... :lol: (inače, cijelu većer su pričali o njezinoj debljini) a ona prema njoj i debeja :lol:
a ove stvari radi na zahtjev: pleše, traži bebu, daje dudu bebi, otvara slikovnice, radi frizure, sebi il drugima, kaže gdje je pametna glavica, gdje baka ima naočale, kaže gdje je nos, kaže gdje su cipele, a gdje papuče, daje puse, maše, diže ruke da pokaže kako je velika...
dok pitam ako hoće spavati: klima glavom NE, a ako hoće pokupi se u krevet i legne i čeka me... to mi je najbolje... tak da uvijek idemo spavati dok se njoj da... i izbjegnemo nervoze...
a o čišćenju da ne pričamo... omiljeni sport, traži krpe po kući i briše pod, to joj je sad in...