Jutro Vam.... evo sam si obećala da ću malo više pisati, i čitati :oops:
Karlo kao i Ema samo ode, ne ferma nas ni pet posto.... mahne pa-pa i fura, ne obazire se gdje je mama, tata.... samo ide, onda kad dođe do ceste, a mi trk za njim... naravno moramo krenuti ranije jer kad vidi nas da trčimo, on bjeež :lol:
Najbolja fora mu je guranje Lukinog traktora po dvorištu, a, kako je ponosan, uhvati za prikolicu, prednji kotači su rotirani i onda cijeli krug radi veeeeeeeeeliki, morat ću poslikati da vidite, ali bilo bi fora vidjeti AVI. Sinoć je kolega dobio po guzi jer je mama izašla iz takta, nakon tisužu puta ponovljenog ne-ne :oops: odjuri u wc, otvori poklopac, stavi ruku u školjku i onda usta :shock: :(
Mala01 - Karlo već odavno spava samo jednom dnevno... nekako mi je milije da u 19.30 ide leći nego da ga popodne uspavljujem pa onda da vilenja do tko zna kad. Ali on je sam odredio taj tempo. Ovisi kad se budi,koliko je aktivan... ne moj ga forsirati ako vidiš da ne može izgurati
**SNOOPY** kad se budiš, koliko ranije moraš kretati zbog jaslica? Jel kuži D da si počela raditi?