svi cetvero? :)
Printable View
svi cetvero? :)
nda, možda sam trebala napisati da dvoje čeka priliku, a dvoje će svoju priliku pričekati još neko vrijeme :mrgreen: .
:lol:
to si ja mislim...ak ce se cekad do skole, cekat ce se i do srednje da svi zajedno idemo (nama je zelja troje djece a tek nas je troje :) )
aha...zaboravi da ćeš, kada ti djeca budu u srednjoj, igdje moći ići s njima.... :PCitiraj:
leonisa prvotno napisa
:*
da, zato i umirem od smijeha :lol:
nema veze....do tada idem u 12mj. u dom sportova, MM cuva Leu, a ja imam rijunion sa svojim babama :mrgreen:
da se nadovezem na svoj prvi post na ovoj temi...
1. kolovoza ove godine zucchero je opet svirao u areni.
bili smo: mm, ida i ja - i ami u stomaku :)
ami se rodila 3. kolovoza :heart:
nismo ni pomisljali na sjedala, stajali smo (da stajali - skakali, plesali i uzivali) niti deset metara od stagea - odmah iza guzve... ovaj put se ipak nisam gurala do pred sam stage, bila sam malo blize terminu nego prosli put ;) :mrgreen:
litala :heart:
ma predivno!!!
a vjerujem da je svima 4 bilo predivno!!! :love:
je, bilo je, al sam ja ipak svecano obecala da necu vise na koncertima biti "u terminu" :lol: :lol:
a zamisli da je zucchero bio kum :mrgreen:
Ma ja bih i Kseniju vodila iako ima samo 16 mj. Da vidite samo kako skače uz Peperse :) !
Vodi obavezno!
Mi još uvijek nismo vodili Filipa na koncert, a niti nećemo tako skoro jer on iako jako voli muziku (posebno RHCP) mrzi buku, gužvu, dim i dugi boravak na jednom mjestu. Mislim da bi nas izludio. Malo zavidim vama koji možete djecu voditi na koncerte. MM i ja smo od kada se on rodio samo jednom išli zajedno na koncert i to na Steve Vai-a prije dvije godine.
pa to je prednost arene - nema dima, od guzve se mozes odmaknut, ne moras bit na jednom mjestu - dok napravis krug po areni - ode desetak i vise minuta...
jedino od buke ne mos pobjec :mrgreen:
Mislim da je za klince velika prednost open air koncerata - buka je ipak manja, duhanski dim se ipak brze razidje, a obicno se moze i pobjeci u neki mirniji kutak ako klincima dojadi ... U vecini dvorana je tesko zamisliti ista od toga i cesto preglasna buka, vrucina i gusti dim kvare ugodjaj koncerta i nama odraslim smrtnicima ...
(sjecam se jednog koncerta CARTER UNSTOPPABLE SEX MACHINE u Becu u jednom klubu velicine Kulusica ... buka je bila takva da su me usi boljele jos 3 dana kasnije ... a na FIGLI DI MADRE IGNOTA u Mocvari je u dvorani bilo minimalno 35 stupnjeva,a vani, nakon koncerta, me docekalo -10 )
je, open air koncerti su pogodniji za klince.
malo ću se pohvaliti (i malo vaditi mast ovima koji to još ne mogu :* )
da sam zahvaljujući baka servisu prilično "aktivna" po koncertima.
ali to je valjda i zato što i mm i ja stvarno volimo ići na koncerte.
Bas ti zavidiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm ....Citiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
Hej, danas sam vidjela jednog interesantnog malca s tatom...mali je nosio zelenu rokericu i imao savršeno dobru irokezu...prekrasno mu je stajala i bila je baš ona "prava"...(izgleda da je imao jako dobru i gustu kosu pa mu irokeza pravilno "strši")...ono, klinjo jedno 6-7 godina, a tata ga drži za ruku i ima neke tegle na očima i vidi mu se na faci da mu je "podne" i da mu je dosta svega...(valjda si nije mislio da će imati tako opičenog klinca).... ;)
ok, okrecem ti i drugi bok da i iz njega izvadis mast :PCitiraj:
nama baka servis moze jedino funkcionirati navecer a tada ne moze jer se L. zahvaljujuci susjedima koji svaku noc u 12-pol 1 nasilncki spustaju rolete- budi.
trebalo je 3 tjedna na moru odvikavanja.
racunam na sazrijevanje i dublji san.
jos uvijek pamtim pixiese, zadnji koncert na kojem smo bili MM i ja skupa.
Mi smo isto slabi sa koncertima - MZ i ja smo zajedno bili zadnji put bas na Manu Chau prije x godina, a moj zadnji je bilo to Hladno pivo sa Vedranom ovo proljece. :(
:shock: :shock:Citiraj:
tatek prvotno napisa
ne...ne zelim to..... :mrgreen:
isuse...koliko ono...5 godina?
hm, da, tu negdje ... :cekam:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
opaska, MZ nije bas toliko zagrijana za koncerte kao ja tako da radiej gledaj moj 'last entry', prije 4-5 mjeseci.
e da....dobro, solo bi mogla i ici cesce, ali ja bi da idemo MM i ja skupa, ko nekoc.
da vidim jel me jos moze drzati na ramenima :lol: :lol:
A tek da li te moze uhvatiti kad skocis sa pozornice na stage diving pa da ne prodjes k'o Severina na reklami za karlovacko ... :lol:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Obožavam koncerte, možda se neki sjećaju kako sam na forumu kovala plan odlaska na Pixiese pola godine unaprijed (Kaleb je još bio u trbuhu, a u vrijeme koncerta imao je 4 mjeseca)... Kaleb obožava muziku (nije čudo, ja je obožavam, a tata mu je bivši bubnjar 8) ), ali ne bih ga vodila na koncert prvenstveno zbog gužve (mrzi puno ljudi na okupu) i prevelike buke. S druge strane, jedva čekam da opet zapalim na neki koncert...Leonisa? 8)
Luna, I'm ready when you are 8)
fala bogu nema vise pobjesnjelog let downa i mogu skakat a da sise ne bole. (slezenu i jetru trebamo rijesiti)
tatek, stage diveing...to nisam prakticirala ni u najludjim danima. volim znat ko me pipa :lol: :lol:
ne, fakat, to mi je uvijek bio fenomen...neshvatljiv :)
Mislim da je to prije svega za egzibicioniste (pokazati se na stage-u pa jos skociti u masu ...), a takvi onda mozda vole i da ih svjetina popipka :mrgreen:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
:roll:
Nadam se da si primjetila smajlic na kraju recenice ... ;)Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
ja bih pristala na pipkanje, ako bi mi obecali da me nece ispustiti. :aparatic:
egzibicionistico :P
tctctc, kad se godinama ne odlazi na koncerte...
potpisCitiraj:
marta prvotno napisa
Luna diverico ludjakinjo (ajme zamisljam te kako s Kalebom u marami skaces u publiku :lol: :lol: )
Dobro, tatek, ja fakat ne razumijem u čemu je problem....pa vi ste u Zagrebu...mjestu u kojem uvijek ima neki happpening...u mjestu koje te neće gledati poprijeko ako izađeš sam i uživaš...u mjestu gdje su individualci poželjni...Citiraj:
tatek prvotno napisa
pa dobro, tatek, zašto ne ideš češće sam na koncerte ako te to ispunjava???
I nemoj sada reći nemam vremena, bla, bla, bla.....no excuses....znaš onu: ako nešto doista želiš cijeli svijet će se urotiti da ti se to doista i ostvari.....
zamisli kako je meni u ovom Dubrovniku (slijepom crijevu).....koncerti su svake prijestupne (od toga je 30 % meni prihvatljivo, a samo na 5% koncerata godišnje odem i uživam).....i ne daj Bože da me vide samu...automatski sam neki nastrani freak.... :x
Koncerti su mi, zasad barem, na low priority, (rijetke) slobodne trenutke sad koristim recimo na fotkanje ili jednostavno uzivanje u tome da se mogu sam prosetati negdje ili pogledati izloge ili proceprkati po knjizarama ... da mi je bas jako stalo do njih, sigurno bi nasao dovoljno prilika za izlazak, tu si u pravu.
ne merem zeno, nema te logistike koja bi umjesto mene drzala konce u rukama... uvijek koncert il kad sam trudna do zubi il sam tek rodila. zato me i puca stage diving.... :mrgreen:Citiraj:
marta, mene isto muči :mrgreen:
super...onda jos malo dobrih koncerata pa onda neko vrijeme zatisje? :mrgreen: :lol:
odlicno....2 mj. pokusavam uskladiti svojih 10 baba da zajedno odemo kupiti karte za HP.
dogovorim s muzem sve, on cuva Leu.
i konacno uspijem iskordinirati razlicita radna vremena, uskladiti s adventskim programom na trgu i onda cujem na stojedinici kako vise nema karata.
jacuupucatinekoga!
kako sam blesava. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bili smo prekjucer Vedran i ja te jos jedan nas 9-godisnji prijatelj sa mamom na koncertu istocnjacke glazbe - Drazen Franolic na oudu (arapska gitara) i jedan indijac (zaboravih ime ... :/ ) na indijskim tablama (bubnjevima).
Pitao sam ga zeli li ici, spomenuo neobicne instrumente, rekao je da hoce i bilo mu je njemu i njegovom prijatelju zanimljivo. Koncert je trajao nesto vise od sat vremena, decki su malko zadrijemali oko sredine, no nije im bilo tesko sjediti i slusati, nije bilo nikakve frke oko discipline iako su oba vrlo zivahni decki.
(bili su jedini maloljetni slusaci i okolina ih je stalno zagledaval i komentirala kako su bas dobri :P )
mi smo bili jucer na za ondekozi u lisinskom, i bilo je nekoliko djece malo starijih od njega, a bogme se nasla i jedna curica kojoj bih dala 3 godine. prvi put je bio u lisinskom i bas se nekako osjecao vaznim :)
vec razmisljam o zajednickom odlasku na vip in music festival
baš sam se sjetila ovoga...sad ima 4 i 10 mjeseci i silno žica ići. ja kartu imam, Kala ziher ne ide, ona se voza u autu s mužem...a on??Citiraj:
ninochka prvotno napisa
jel bi on uopće trebao svoju kartu? pretpostavljam da da :?