Od zavjesa imam na spavaćoj samo navučene 2 zavjese iz IKEA-e (spavaća mi gleda naprijed pa baš navečer kad ušetam u sobu poluobučena i upalim svjetlo ne moraju me svi sa ceste i susjedi vidjeti :mrgreen: ). Za kuhinju sam sama sašila tzv. rimske ali sa drvenim letvicama, špagicama na potezanje i tako tome (više sam se namučila dok sam nabavila sve te letvice) ali na kraju nije ispalo loše a i nisam skupo prošla. U maloj sobi samo imam venecijaner, a na dnevnom boravku imam samo od žutice dva komada koja su razmaknuta svaki na svoju stranu i zavezani sa komadom dekora u boji.
Navlake za stolce sašila sama(2 večeri se ubila i nema šanse da to ponovim) ali to je bio jeftiniji način kamufliranja starih stolaca koji nisu rasklimani pa nam žao baciti.
Što se tiče tepiha upravo jučer kupila jedan za dnevnu sobu šareni na cvjetiće (baš je veseli) - ta je soba dosta hladna i ne mogu biti bez tepiha, ispod stola je od bambusa, u sobama pamučni krpari koji se peru u mašini i zimi isto stavim kroz hodnik jer mi je nekako toplije, a i volim da se cipelama unesena prljavština zadrži na tepisima koje lijepo uguram u mašinu i operem. Kupaona- zakon su mi one pjenaste staze na metre em su tople em ih perem u veš mašini.
Meni osobno zavjese i tepisi daju malo toplog štiha ali ovisi sve o stanu i položaju i ostatku uređenja.