MBee, lepo se provedite!
Kod nas je nekakvo poluvanredno stanje. Taman sam se hvalila kako skoro 2 meseca ne sikimo osim pred uspavljivanje kad eto Strahinje danas je sisao po nekoliko puta i to sve po skoro sat vremena. :shock: Kad god mu nesto nije po volji, on tad zaplace iz sveg glasa i ne smiri se dok ne dobije sisu. U stanju je da sat vremena grcevito vuce, zapravo grize a drugu mi bradavicu stipa. To me stvarno izludjuje, ali nekako se savladam i istrpim.
Tako je danas bilo nekoliko puta, ali i sinoc kad se probudio u 3 ujutro i sisao do jutra-polubudan. I da, ono sto sam primetila kad pocne da tako place, ne mogu da doprem do njega, kao da nista ne cuje, a nekad jos vise pojaca plac na svaku moju rec i pocne da me gura i da me udara (a to nikad nije uradio do juce). Ponekad u tom stanju i sebe namerno udari i onda jos vise place. Stvarno ne znam sta da radim. Sisao je skoro svaki put kad je trazio, ali da ga nisam zamajavala mislim da bi ceo dan bio u stanju da vuce tako na prazno.
A kad smo napolju, milina.
Ne smeta mi sisanje iako bih stvarno volela da ne bude toliko bolno, vec se brinem u kakvo je to stanje upao. Je l moze da bude zbog toga sto poslednjih dana nismo isli nikuda zbog loseg vremena, ili mozda mu mozda rastu petice...