Bila sam kod MPO - ovca... cetvorica 'njih' su me pregledavala...
Do sada smo bili 'idiopati'...od danas vise nismo, razlog je moja 'jako' deformirana maternica, operacija ne pomaze, sve ostale pretrage su ok.
Printable View
Bila sam kod MPO - ovca... cetvorica 'njih' su me pregledavala...
Do sada smo bili 'idiopati'...od danas vise nismo, razlog je moja 'jako' deformirana maternica, operacija ne pomaze, sve ostale pretrage su ok.
Žao mi je. Koja je točno dijagnoza i imaš li snage za druga mišljenja? Koji su te dr-ovi gledali? Rijetko što je crno-bijelo, hoću ti reći. Upoznala sam ženu koja je rodila s totalno septiranom, dvorogom maternicom za koju nije znala da je uopće imala, nije imala problema sa zatrudnjivanjem.
Želim ti svu sreću, a ako ti se bude dalo kad prođe malo vremena, škicni ekipu na podforumu niže, koje sam i ja član :heart:.
yana, neznam kaj da ti kažem. da kažem: žao mi je , glupo je; da kažem: možda i nije tako strašno, ima i gorih stvari, glupo je i to.
nemam niš.
suosjećam s tobom. i tješim te.
čitam vaše postove, i plaćem ko kišna godina, neke ste me rastužile, a druge pak do suza razveselile.....
dok nisam došla na vaše stranice, plakala sam i očajavala, ponekad bila puna bijesa, kad sam dobila m, plakala sam satima i nisam mogla van iz kupaone, kad su nam frendovi javili: mi smo trudni, ja sam mama ili tata: kak da se veselim kad sam očajna, mizerna, MM je uredno išao u babinje, a ja doma "bolesna", jednom sam otišla, uzela sam malog na ruke, i kad mi se nasmješio, zurila sam i počele su mi suze kapati, pobjegla sam u wc, užas, a muk u sobi... užasno nezgodna situacija. pobrali smo se doma.
od tada više neidem.
telefonom se čujemo, sve ok, bla, bla....a družim se sa djecom od kumova, i sa njima nemam problema, oni su MOJI. možda blesavo.
ma ustvari, svako se nosim sa situacijom. kako kad.
ovisi u kojoj sam fazi.
Yana, jako mi je zao, drzi se! :heart:
Yana, uvijek ima nade, to su dokazale mnogobrojne " čuda " priče na ovim stranicama :love: :heart:
Yana, :love:
Klara,stvarno ste sretni :love:
Yana :love: :heart: