cestitam :D :D
Printable View
cestitam :D :D
24.07.2007
Ma znam da sam ovo neki dan čitala i neki vrag mi nije dao da pišem da mi je žao što je propalo i tome sl :mrgreen:Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
I sada vidim zašto :D :D :D
Čestitam od srca :heart: .
Beta je prava školska. Vidim ja da jedna po jedna cura na go ide sa veselim vijestima.
Čuvaj bušicu, nemoj na jako sunce i uživaj u prekrasnom godišnjem odmoru. :*
Čestitam od srca :heart:
cestitam od :heart:
samo pozitivno...sad se odmori i opusti, sve ce bit ok. drz se ti muza vidis da je on pozitiva
:love2:
Čestitam !!!!!! :D
Super! Sretno!
:heart:
Hvala vam, drage moje sve virtualne! :love: :heart:
Pliska! Zar i ti? ;) :*Citiraj:
Pliska prvotno napisa
ego, tko će konačno otvoriti te proljetnice? ;)
bravo...čestitam :*
:love:
cestitam bravo :D
:D :D :D :D :D
Sanja, :D ! Čestitam i neka sve bude za 5 (ili za 13), kako god ti draže!
A, ja tek sad mogla otvoriti Rodicu i kad sam pročitala post tako sam se rasplakala, od sreće naravno. evo, suze mi i dalje idu :D :D :D
SANJA!!! Superrrrrrrrr!!!!!!!!!! :D
Bila sam jutros na UZV. Još je prerano da se vidi išta, ali barem nema hematoma. Zbog toga sam najviše i htjela provjeriti.. malo me proganjalo ono prošlotjedno krvarenje.
Uf! Već vidim kako će mi sljedećih dva tjedna biti duuugiiii! :mrgreen:
Draga sanja74, sve sam ti vec rekla ali i ovdje jos jednom od :heart: cestitam. Dugujes mi kavu i cokoladni kolac ;) (moderatorica, bas me briga zbog viska ikoncica, sanja je to zasluzila!)
Sanja, super za UZV bez hematoma! Vibram :)!
Isuse! Isuse! Isuse!!!!! Pa, Sanja... :D Presretna sam!!!!! Još neki dan sam čitala ona tvoja pitanja o tome gdje se beta vadi "diljem Hrvatske"... kako divno iznenađenje!!!!! :heart:
Iskreno čestitam! :heart:
sanja74....u ovom trenutku riječi su suvišne......zato samo jedna veeeelika :* tebi i bušici....
iskrene cestitke sanja74 tebi i TM :D :D :D
:*
Sanja,stvarno sam presretna zbog tebe.
Kad sam ovo pročitala odmah sam vikala mm-u kak si trudna!
I ja sam krvarila isto tako i razočarano kupila novi paket uložaka,ali je drugi dan sve prestalo!Mislim,kad sam s Grgom ostala trudna slučajno.
Pusa,pusa,pusa!!!
Sve će biti ok!
Ako možeš odi odmah na bolovanje,pusti sad posao.Budi sa Keti i uživaj u trudnoći!!!
:*
Napokon Sanja :D :D :D . Čuvaj se, a maloj mrvici vibrice da se ukopa jako, jako, jako.
Ma prelijepo! :D
Da :D i to samo par dana više od tebe ;)Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
Ja sve čekam da netko otvori. Sad se već skupilo društvence pa bi se i moglo napokon otvoriti.
I meni su ova 2 tjedna do uzv tako duuuuuuga.
sanja74 čestitam,ne mogu vjerovati :D :D nisam znala da ste krenuli u postupak.Joj već dugo me nijedna trudnoća nije toliko razveselila kao tvoja :love:
Iskrene čestitke :D :D :D
sve će biti uredu, na slijedećem uzv-u će kucati :heart:
Čestitam :sing:
:D čestitam, ovo je predivno
sanja, prekrasno :heart:
:heart:
:D
Jupiii :D
sanja74, savrseno! Cestitam od sveg srca! :bouncing:
Čestitam :D
Jupiiiiiiiiiiiiiii, čestitam od srca !!! :D :D :D
:D :heart: :love: :*
Čestitam i neka se samo dupla! :D
Sanjaaaaaaa, cestitam od srca :heart:
Taman ce biti lijepa razlika među djecicom i Keti ce imati najsavrsenije drustvo.
Jos jednom iskrene cestitke :love: