Ja ću samo reći ~~~~~~~~ za vikend i :* ozdravilica Ivoru!
Printable View
Ja ću samo reći ~~~~~~~~ za vikend i :* ozdravilica Ivoru!
Ajoj, i mi bi na meeting s vama!
Koko,Oli preslatki novi avatarčići! :zaljubljen:
I ja bi na okupljanje!
Grga i ja ćemo svakako pokušati doći.Upravo smo prodali auto tako da nam je ostao onaj lošiji,pa ako mm bude poslom u Zagreb i mi ćemo s njim.
Sad kad su već veći to bi baš bila ludnica da nas je tako puno na hrpi.Grga nikada nije ni bio zajedno s toliko vršnjaka odjednom.
Pusa bubanom Karlu :heart:
Imam pitanje mojih zimskih trudnica, vezano za godišnje odmore i pravo na regres, obzirom da ih dosta neće raditi cijelu 2008. godinu. Kako ste vi to regulirale? Sjećam se da su neke išle odmah na GO (povrh porodiljskog), je'l se netko vraćao ranije na posao da bi ostvario to prvao? Uopće se ne mogu sjetiti kako je to išlo....
Koliko se ja sjećam, pravo na regres imaš ako si radila 6 mj. u tekućoj godini, pa onda odlaziš... ali... evo ja sam se vratila na posao 20.07. nakon porodiljnog i dobila regres isti dan. Nemam pojma kako to računaju
Da vam se i malo pohavlim (opet :oops: ): zapisla sam jednu lijepu ljetnu epizodu, koju možete pročitati ovdje
Mislim da se Ivček vratila ranije (par dana prije kraja godine) i onda mjesec dana koristila godišnji - na taj način je imala radnih dana u 2006, pa je imala i pravo na godišnji.Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Ja sam isto ove godine u veljači bila na "starom" godišnjem, al ja sam i bila na posvojiteljskom tek negdje od svibnja. Regres nisam dobila, jer nisam koristila godišnji u 2006.
:heart:Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Oli - pričica je :heart: rascmoljila me totalnooo...
Btw. gdje nam je Ivček :( jel se tko čuje s njom?
Nisam prijavila da je Karlo danas jako dobro, veseli. Više ne povraća, pa smo krenuli s linexom. Jučer me stvarno uhvatila kriza kad mi je klonuo na rukama :saint:
Hvala drage! Baš me taj moj mali mačak uvijek iznova iznenadi!
Ukinula nam trudnički kružok! Sad ću opet morati raditi :mrgreen: umjesto chatati...
Baš mi je drago da je Carlito bolje :love:
Cure trazim svugdje i ne mogu naci. Da li netko zna gdje mogu kupiti LeapFrog LittleTouch™ LeapPad® Learning System ?
Sa neta ne mogu naruciti jer nigdje gdje ga ima ne dostavljaju izvan USA i Canade a ne da mi se narucivati pa slati familiji pa da onda oni meni salju ako postoji sansa da ga ima u Hrvatskoj ili u Austriji ali na engleskom.
već dva jutra F ne plače kad idemo u jaslice :D malo mu se zasuze okice kad ga teta uzme, ali ne plače...
inače jede super, sve sam, spava 2 sata i još 1/2 sata popodne doma... igra se i povremeno dođe pomaziti se teti...
veliko grupno druženje :gumi: :preskaceuze: ali ajmo poslijepodne (nakon 17h) da i mi zaposlene možemo doći
rasplakala si me... sad moram ići popravljati šminku :)Citiraj:
Olivija prvotno napisa
:* Gabu
cekana - super za Karla
mala - ~~~~ Ivoru
Jesi li pogledala Amazon?Citiraj:
svizac prvotno napisa
cekana :love: super da je bolje
Olivija :cry: e jesi me sad....... :heart:
Snoopy - sad lijepo po zimi napravite kućicu i bracu/seku pa će i tebe Dorian iznenditi svojom reakcijom! :*Citiraj:
snoopygirl prvotno napisa
oliii :love: šta nam radiš, sve ćemo postat trudnice!
uživajte i pusa Gabu :*
Oli - :heart: Koja prica!
Pogledala na Amazonu ali ne salju u Hrvatsku. Jos ideja?
To, majstore :DCitiraj:
magriz prvotno napisa
oli :heart: drago mi je da uživate i dalje i cicanju!
Cure, trebam vašu pomoć... ako imate neku ljekarnu u blizini, možete li pitati imaju li Geonistin tbl? naime, to je Pliva prestala proizvoditi, a ništa slično tom lijeku nije izašlo na tržište, a ja sam radile CB i od njih 5, 2 su mi malo lošija pa je dr preporučila Geonistin ali nigdje ga nema :cry: Pa možda ako je ostala neka stara zaliha... ako nađete, ajd mi pls javite :)
Ja sam inače bolje s prehladom... Ivor je jučer kurio cijeli dan s ljekovima (kombinacija Lupocet i Dalsy sirup jer nije htjela pasti temp) i jutros je bio ok pa sam se ja vratila na posao iako nisam ni ja još potpuno zdrava :(
Jedva čekam da odem na porodiljni da maknem tu odgovornost posla sa svojih leđa.. ovako mi je glupo ponašati se kao da mi je svejedno dok još radim, a treba mi odmor..
E sad ne kužim... kaj će naš kružok ukinuti?!
Ajmo se brzo dogovoriti za meeting :)
Srećom imam br mob od nekih od vas pa ćemo se moći tako dogovarati.
Kako je Ivor danas?
ooo mala :taps: puse tebi i ivoru, i podragaj bracu u tibi. pitat ću po apotekama pored kojih prolazim za geonistin tbl...
ko ukida kakve kružoke?
Mala - Geonistina je čini se bilo u ljekarni na NZ kod Doma zdravlja... Ali budem pitala i u lokalnoj..
Kružoci - ma napravile su moderatorice dar-mar, ali nikako da im skužim logiku što jesu, a što nisu ukinule. U svakom slučaju zimske trudnice su ukinute do daljnjega. Razlog je nakon 5-6 stranica posebnog topica ispao da se često daju krivi savjeti, a moderatorice ne mogu pronaći postavljeno pitanje/problem ako začetavamo temu, pa onda to tako i ostane pa ispada da se nešto pročitalo na RODInom forumu što ne stoji, ili bar RODA ne potpisuje... Svađa se Alki s Apricot o njihovoj (ne)stručnosti (a znaš kako Alki vjeruje u sistem i doktore), tako da je i taj topic potpuno nekonstruktivan :roll:
bolje... jučer je stalno imao 38 i preko, ali jutros je već bolje pa sam ja otišla raditi iako bih trebala i zbog sebe još ostati doma.Citiraj:
cekana prvotno napisa
Najveći problem je što se bake sad boje same ga čuvati kad ima temp da opet ne dobije konvulzije.. ah, ne kivim ih, ali ja sam danas baš morala na posao nešto obaviti...
*Oli* koja je to ljekarna?! Neka u Novom Zagrebu??
:love: apropo toga, jučer je uzeo moju strau bebu ćelu, morali smo je obući u njegovu robicu, pa je nosao po kući. navečer je stavio na krevet i davao poljupce :lol: . a beba je stvarno velika, jadan jedva je nosa.Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Ivore :love: pusice.
Ja tražim geonistin već od ljeta, ali pliva ga ne proizvodi i nemaju ga već mjesecima. Kome treba, nisam skužila :oops:
Ćelava se beba i kod nas nosa, mazi, ljubi, oblači (Karlo, mislim) :mrgreen: ali koliko god željela tandem, ja mislim da sam ja svoje izrađala.
Ceki, nikad ne reci nikad ;) vidiš kako se Karlo lijepo igra s bebama ćelama.
Nista nisam skuzila. Koji kruzoci se zatvaraju?
Meni treba draga Ceki 8) Rekla mi je dr da si stavljam ako uspijem naći jer su mi brisevi malo loši, ali znam da se ne proizvodi :/ Najbolje je kaj nema neke druge opcije za to...Citiraj:
cekana prvotno napisa
Svizac-ukidaju zimske trudnice i sve te kružoke trudnica... e sad, po meni smo i mi neka vrsta kružoka pa ne znam jel će i nas. Eto, to je sad rasprava.
Mala - mislim da je bilo riječ o onoj ljekarni u Novom Zagrebu što je i dežurna. Ali ne znam kako se zove, pa da provjeriš telefonom...
Mala01 - znam da je Geonistin jedini dobar u trudnoći :( imate li koga da radi u bolnici pa da žicne par komada s ginekologije?Moja frendica kaže da oni u bolnici imaju toga još.
Hmm, dežurna je vjerojatno ona u Sigetu. To mi je usput pa ću ići pitati.Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Hvala!
A možda i iskopam neku vezu u bolnici..
imaš pp :)Citiraj:
Mala01 prvotno napisa
Oli,prekrasna priča :heart: !
Mala,ja sam imala doma geonistin,pogledat ću rok trajanja večeras,ako ih nisam bacila.Sad sam na poslu pa nemrem vidit.
Prijavljujem da je Karlo danas papao sve (možda malo prerano) ali baka ga nije mogla više gledati kako kuka za hranom ;) i stolica uredna!
Ozdravili smo :D
:D :sing:
I mi smo ozdravili... Ivor više nema temp, ja sam još uvijek zaštopanog nosa ali veselim se tom vikendu koji slijedi kao malo dijete :D Sama sa MM u nekom drugom gradu... zvuči kao SF ali bit će baš super. Vjerojatno ćemo i mi prvih nekoliko sati biti zbunjeni dok se malo ne opustimo i ne počnemo uživati :lol:
Hvala vam puno što mislite na mene i bebu, nabavila Geonistin! 8) Baš mi je drago da vas imam i da mi možete i želite pomoći...
:D super vjesti Karlitos i Ivor :love:
super za Karla i Ivora! :D
mala, uživaj u vikendu u dvoje (zapravo, ipak je u troje :heart: ) drago mi je i za geonistin - u španskom ga nije bilo...
nego, mili se jučer cijepila. docjeplijivanje 5u1, pik u guzu. nije se dala mjeriti tak da ništ ne znamo od mjera (ali izvagali smo je na aerodromu tam di se stavljaju koferi ovo ljeto i bilo je 12,5 kg - a odjeća broj 86 nam polako postaje prekratka). dakle, plakanje je počelo čim je doktorica počela slušati i tako se nastavilo za gledanje grla i uha i cjepljenje :cry: ah. ali nije bilo ni blizu onog grčevitog plakanja! što mi je bilo veliko olakšanje. eto. preživjeli smo 8)
imam jednu fora preporuku - jučer je bio frendovski roćkas organiziran u restaču "Sofra" (mislim...) - bosanski restač kod džamije. sve je bilo njami-njami i onak malo egzotično-istočnjački-bosanski uostalom :mrgreen: pite razne, sarmice, a desertiiii! pukli smo! danas cijeli dan ne bum gladna valjda.