meni se gade izjave tipa " ne znam kaj radim" i "gadim se sam/a sebi", a o onda uredno nastavljaju gdje su stali/e.
Printable View
meni se gade izjave tipa " ne znam kaj radim" i "gadim se sam/a sebi", a o onda uredno nastavljaju gdje su stali/e.
da meni netko kaže da me više ne voli, okrenula bi novu stranicu života bez te osobe- koliko god mi bilo teško.
žene trgnite se malo, živjeti sa osobom koja vas ne voli i koja vas je prevarila (jednom,,,, pa drugi put,,,,,pa treći)? hvala ja nebih.....
no ima nas svakakvih...
Mandarina, šta iam kod tebe? Kod mene je loše, izašao je iz stana, kaže da se neće vratiit,ja trebam ići kod mame u drugi grad jer sam ovdje sama, a ne mogu, treba mi nekad netko pomoć sa djetetom. Još uvijek se nadam da će doć nazad,ako ne, slijedeći tjedan odlazim, a s time je za mene gotovo jer sam krajnje razočarana i povrijeđena. Pokušala sam sve što se moglo, razgovori sa mnom i drugima itd. On ima potpuno izokrenuto razmišljanje o meni nego prije, a o bebi da ne spominjem. Katastrofa. Šta se to događa s obiteljima? :cry:
The bee, :* tebi i tvojoj bebici. :love:
toffie tvoja priča mi je dala nadu, is lična si meni jer se boriš za svoj brak i vjeruješ da ima ono nešto dobro u čovjeku.to je još moja nada, i voljela bi da nam se mm vrati. Ti si hrabra žena i želim ti sve najbolje. Kako je sad kod tebe? :*
kaze moja Asad ujutro zmirkajuci :jel mi jos spavaju oni stapici u oku?
neki dan u ducanu: stojimo u redu na blagajni i par kolica ispred nas jedna mlada zena ima jedno 30putar stangica u kosari.A:mama pogle kolko ona ima putar stangica!!!i cudi se.sutimo.A:a sta ce njoj tolko putar stangica??nemam pojma,mozda ih puno ima doma.sad se vec pol reda cereka.A:aa tebe ne zanima kaj ce njoj tolko putar stangica?pa i ne bas.sutimo.A:alii mene zanima ,mogu ju pitat?pitaj.A dode do djevojke:ma sta ce ti tolko putar stangica????jooj meni ti tata i mama idu na daleeeki put,pa im treba za sendvice. :lol: :lol: i tak moje dijete donosi smjeh u redove u ducanima.i sire.V upravo kroz prozor gleda svoj prvi snijeg..toliko je toga postigao u zadnjih deset dana ; par novih rijeci i pentra se po cijelom stanu.
the bee dal moze mama doci k tebi?potrazi pomoc strucnu i prijatelja.uz tebe sam. :love:
toffife :love: glavu gore cure!zivite za svoja uvjerenja,spasavajte brakove i ja to dajem vremena i ici cemo psihijatrima i u duhovne zajednice,ali dajte i sebi vremena da i same zakljucite kakvu osobu zelite uz sebe i svoju djecicu.
:) :love: :heart:
Ovo je jako točno.Citiraj:
ivana7997 prvotno napisa
Možda nema direktne veze s topicom, ali ima veze sa mnogim ženama. Pa čak i sa mnom koja nastojim i tih 10% izigravanja žrtve koju naslijedih od žena iz moje obitelji.... prerasti i biti bolja sebi.
Moj muž je najsretniji i najzadovoljniji kad sam ja zadovoljna i kad frcam samopoštovanjem... također i obrnuto. Mislim da u ljubavi funkcionira samo win-win način ili nešto ne štima.
Ot.. ali ne smeta valjda.
eh drage moje. Teško mi je. Danas me mm uvjeravao da shvatim da je gotovo itd. Dosta je prebacivao stvari na mene, da otežavam život svom djetetu s tim što se neću pomiriti da je gotovo. Ovo je sve jako teško, ali odlazim u srijedu u drugi grad, odakle jesam. moram se sabrati i početi odnekud. on kaže da me ne voli i da više ne pokušavam spasiti nešto. ja sam uvijek bila za brak i da se radi na tome. al kad mi ovako govori, onda je gotovo. :cry: Žao mi je što moja bebica neće imati tatu i sretnu, cjelovitu obitelj. On može dolaziti vidjeti bebu, ali to nije "ono pravo" čemu sam u životu težila. :(
The bee :love:
The bee, ako je već moralo biti tako i bolje vam je bez njega. Vjerujem da te u životu čeka netko tko te zaslužuje.. Glavu gore! :heart: :heart: :love:
mandarina, imaš pp... već danima :)
Evo čitam i baš razmišljam o tome kak u posljednje vrijeme čujem sve više i više priča o raspalim brakovima. U čemu je stvar, di nastane problem? Evo, baš mi se i frendica rastavila prije par mjeseci. Bila sokirana dok saznala da ju muz varal. Jos vise bila sokirana time, kaj se nije pokusaval ni potrudit da to spase (a imaju dva klinca)... Uglavnom, jako je smrsavila od onda, pokusava se dici na noge, al joj tesko.
Kako god da bilo, svaka priča je drukcija. Nadam se samo da ćete se dobro snaći i uspjeti - jer vi to možete, samo treba imat volje i snage :) Ako mogu kak pomoći u savjetima za započinjanje vlastitog biznisa, tu sam! Girl power :heart:
Citiraj:
CountdownToMiracle prvotno napisa
CountdownToMiracle hvala ti puno a kad stisnem smnage napisat ću i ja svoju priču u zadnja dva dana ,srušio mi se svijet
mandarina, imaš pp.
the bee :( :heart:
:love: :heart:
imaš dva predivna bića kojima se poseti
rasplakala sam se na reakciju tvoje kćerke -- imali smo i mi nešto slično
:love: :heart:
imaš dva predivna bića kojima se poseti
rasplakala sam se na reakciju tvoje kćerke -- imali smo i mi nešto slično