Jedino kaj bi ja stavila na tu kosinu (i to pod mozda) su one zvijezdice koje svijetle u mraku. Nije skupo..ne upada previse u oci, a klincima moze bit fora..
Printable View
Jedino kaj bi ja stavila na tu kosinu (i to pod mozda) su one zvijezdice koje svijetle u mraku. Nije skupo..ne upada previse u oci, a klincima moze bit fora..
A kaj je najbolje Ameli čak nije ni primjetila u početku te krepane ribice nego njezin sin koji je pitao nešto tipa "mama, a zašto ove ribe plivaju naopak?"Citiraj:
Amelie32 prvotno napisa
Mali je ušao u legendu tim pitanjem, a onda je uslijedio krik sa kata ispod mene ... he he to je bila Ameli :lol:
Ah ... sorry tek sad vidjeh da je Ameli već napisala tko je otkrio krepane ribe ...
ali njezina faca kad je to skužila ... ah ... neke trenutke pamtiš cijeli život :naklon:
Bilo je to nekako ovako: nekome na forumu se uređivao stan (točnije: ti si rušila!), ja 'uvalila' i svoju sobu, ti se prva ulovila na ješku. :mrgreen: Samo nisam imala slika pa sam tražila odgodu.Citiraj:
anki prvotno napisa
'Očeš reć' da je moja spavaća za promenadu? :shock:Citiraj:
anki prvotno napisa
retha, dobra ideja! Imam ih spremljene u ladici. Vidi se kak sam (ne)kreativna, imam doma materijala a niš se ne sjetim upotrijebiti (malo mi je mozak usporen kraj ovih mojih hahara :mrgreen: ).
Jedino nisam ziher s čim bi ih zalijepila da ih eventualno mogu skinuti (ak ne bu dobro izgledalo) a da ne počupam boju. :/
ja sam htjela predložiti da pofarbaš zid u tamno, tamno plavu i nacrtaš žute zvjezdice;
ove možeš nakeljiti s onim ljepilom koje zgleda kao plastelin, ne znam kak se zove, uglavnom otkineš malu kuglicu i samo zakeljiš. lako se skida.
maruška, pa daj više tu sliku...da se razmašemo, vidiš da nas je krenulo :mrgreen:
Tako si se i prošli put navukla... :)Citiraj:
anki prvotno napisa
Slike: link u potpisu, album Soba.
Htjela bi zadržati sliku iznad kreveta.
S čime još raspolažem: dvije police u trešnja boji (debele, one kojima se ne vide nosači), nekoliko okvira za slike u trešnja boji (raznih formata, većih), četiri mala akvarela s tirkiznim okvirom, stilizirani kričavi križ (isto na tirkiznoj bazi).
Ako se na slikama nešto dobro ne vidi...