magriz prvotno napisa
F je prvi put krenuo u jaslice sa 14mj, u tri mjeseca koliko je bio upisan, možda je išao sve skupa 3 tjedna, ostalo je bio bolestan - viroze, rota...
ove jeseni je ponovno krenuo, 19 mj, prvi mjesec je krenulo - tjedan u vrtiču, 2 tjedna doma... sad smo već 4 tjedna u komadu u vrtiću i super je - nosić ne curi, on je odlično - napreduje u svih segmentima, super jede, zdrav je...
ono što sam ja primijetila je da od kad je počeo prihvaćati jaslice kao nešto što se mora i od kad ne plače, da je puno bolje... i sretniji je tamo, i nema bolesti...
istina, i oranizam je već malo jači...
neko vrijeme sam mu davala echinaceu, ali više ne, jedino pijemo multivit. sirup
sigurno bi bio puno zdraviji da je ostao doma do 3 godine, ali to nije izvedivo - mm i ja radimo posao koji ne moemo od doma, baka i rodbine nemamo, a teta čuvalica nam je daleko preveliki izdatak za plaćanje... jaslice su, na žalost, nužno zlo...
ono što me drži, je da se on lijepo igra, i strašno veseli kad sretnemo prijatelje iz jaslica vani, a tete često spominje u pozitivnom kontekstu - znači nije mu loše tamo...