Knjiga je odlicna, a nikakav komentar o psima stvarno nije umjesan. O komentaru rekla bih da se povrsno zakljucuje iz naslova Pinky
Printable View
Knjiga je odlicna, a nikakav komentar o psima stvarno nije umjesan. O komentaru rekla bih da se povrsno zakljucuje iz naslova Pinky
Meni je isto knjiga odlična!
Sears je baš jako protiv "trenera" djece. Jako je blizak P- Leach samo puno više uronjen u praksu - ipak ima 8 odrasle djece i čudo jedno unuka
Inače jedna od najboljih knjiga. Ja je još uvijek volim prolistati jer je tako optimistična i inspirativna. Inače volim Searsa. A disciplina nije ništa negativno to je samo postepeno ovladavanje svojim ponašanjem i uravnotežavanje potreba, želja, prava, obaveza i mogućnosti.
Jel na kraju prevedena na hrvatski?
Da, prevedena je.
Ok, hvala! A koji je hrv naslov?
Da li je to ova knjiga http://www.mozaik-knjiga.hr/knjige/disciplina ? Da ubuduće ne pišem napamet, pročitavši jednu riječ...
Ja ne znam jel zbog citanja knjige u pravo vrijeme, al s prvim sinom sam imala u zivotu dva (2) tantruma - ako je to ono kad se siza otme kontroli. A bas sam je citala kad je imao oko godnu i pol, nakon procitanog Povezujuceg roditeljstva isto Sears, i mnoge mnoge stvari prmjenjivala