ja mažem s mama "babylove " iz dm-a i super mi je još nisam popicala po trbuhu jedino u prvom tromj. lijeva cicca :/
imače košta 20 kn a jedna bočica mi traje oko mj. dana
gdije i koliko košta to ulje od Holiplanta?
Printable View
ja mažem s mama "babylove " iz dm-a i super mi je još nisam popicala po trbuhu jedino u prvom tromj. lijeva cicca :/
imače košta 20 kn a jedna bočica mi traje oko mj. dana
gdije i koliko košta to ulje od Holiplanta?
meni isto ovako, a po tijelu nijednaCitiraj:
mama marela prvotno napisa
Ja vucem strije po bokovima jos od puberteta.
Za vreme sve tri trudnoce ni jednu nisam dobila :D
U prvoj sam bila u frci da cu sva popucati i trackala se do iznemoglosti Saljicevom Striet emulzijom.
U drugoj mi se nije dalo mazati,i nista.
U trecoj sam nesto malo na pocetku mazala pa odustala.
Citiraj:
dorica prvotno napisa
U DM-u, kosta oko 35 kn, tako nesto
kad bi se inače trebale dobiti te strije u trudnoći?
ja sam 39i tjedan i još ih nemam.
možda poslije poroda?
mazala sam se običnim bademovim uljem, u kojeg sam dodala par kapi lavandinog, od samog početka trudnoće, i nisam dobila strije (a udebljala se 20 kg)
inače ih imam po guzi i bokovima od puberteta,
u prvoj trudnoći - ništa - ugodno iznenađenje,a sad u drugoj......popucala sva :( uza svo moje mazanje i trackanje
Baš puno....i to mi dosta smeta,sad nakon godinu dana,i nisu toliko vidljive al je ostalo viška kože..to se ne vraća :cry:
a baš sam bila ponosna na svoj trbuščić,sad više nisam... :)
nisam ih dobila uopće - doslovno nemam niti jednu striju na trbuhu. Bedra - e to je već jedna duga priča i nevezana na trudnoću (dobila ih u pubertetu jer sam se naglo izdužila i smršavila). Nikakvu kremu nisam koristila.
pa valjda ti je jasno da ne trebaš očekivati da ćeš ih dobiti sad ako do sada nisi :D :D :DCitiraj:
Death-of-Art prvotno napisa
Citiraj:
Mimolina prvotno napisa
ja sam u jednom dm-u platila 19 kn a u drugom 21
valjda im je bila neka akcija
poma nemam
37.tjedan,ispucala ko kokica u roku 2 dana od dole do malo vie pupka,bokovi ko prst debele-crvene strije...Sad su izblijedile...I nekako me nije strah kad znam šta me opet ćeka u ovoj trudnoći :)
ne mora značiti...Citiraj:
elin prvotno napisa
nisam ni ja u T imala nijednu, a imala sam ogroman trbuh, al sam zato tjedan-dva nakon poroda primjetila, ne puno, ali malo sam popucala
Ja nisam dobila niti jednu striju.Stalno sam se mazala afroditinom kremom proptiv strija za trudnice i beby uljem... :D
dobila sam 24 kile i strije u prom tromjeeču 2-3..a zadnji mjesec dana postala sam kak zebra.....mazala sam se kremom protiv strija od avona..ali ipak dobila...dok moja mama nema niti jednu..i ničime se nije mazala.....
nisam se mazala s ničim osim Niveinim mlijekom za tijelo u cijeloj trudnoći,i nisam dobila niti jednu jedinu striju :mrgreen:
a jojjj ja se mazala s baby uljem u drugom tromjesecu popucala sva ali mislim da ih nebi nikako izbjegla jer sam imala ogromannn trbuh .... dobila 16kg u trudnoci sad su tu ali nek su :)
U dvije trudnoce nisam dobila niti jednu, a mama ih je puna.
Mazala sam se collistar kremom i prije i poslije poroda.
u pubertetu sam dobila hrpetinu-po nogama, križima i cicama
u trudnoči niš ali zato 2 tj poslije poroda-katastrofa. nastale su kod ožiljka od carskog(koji mi se zagnojio i izgleda i sad nakon 10 mj ružno)
Dobila sam strije krajem 2 tromjesečja. Odjednom su se pojavile na guzi. Mazala sam se od početka, čim sam saznala da sam trudna, s bademovim uljima od (kršitelj koda)a, Babylove iz DM-a i Beauty Baby uljem iz Mullera. Sad sam 40+5 i imam ih sve više na guzi i malo manje na bokovima. Trbuh mi je bez i jedne strije :D , a ogroman je (svi ga uvijek komentiraju, već mjesecima, da kako je veliki). Dobila sam 21 kilu :( (do sad, a nadam se da ću konačno roditi). Strije s guze mi se stalno šire gore prema leđima. Mažem redovito svaki dan, ali izgleda da ne pomaže, kad stalno dođe neka nova. :(
U pubertetu dobila strije po bokovima, jer sam naglo smrsavila (20 kg u par mjeseci) u trudnoci nista.
U obadvije trudnoće dobila brrrrrdo kila ali strija uopće nemam hvala Bogu
termin sutra, a strije skoro od pocetka, vec negdje u 4. mjesecu su pocele, i ternutno mi je cijeli stomak prekriven s njima, izgledam kao zebra :lol:
a cim sam saznala da sam trudna pocela sam se mazati, zali boze para za kreme :/
Srećom ne znam što su to strije, ni prije, ni poslije poroda.
Tijekom trudnoće nisam dobila niti jednu striju, udebljala sam se 12 kg. Tijekom puberteta sam dobila 2-3 na bokovima i na grudima. Cijelu trudnoću sam se mazala Mustela kremom Double Action.
nisam sigurna da se možemo mjeriti prema svojim mamama....moja mama je rodila 3 djece i nula strija....sretnica, a dan danas sa skoro 60 godina nema trune celulita niti ga je ikad imala.....a ja sam čista suprotnost.......već u pubertetu sam nakupila strija ko u priči :( , a otkad sam trudna celulit mi se nakuplja brzinom svjetlosti, sve mi se čini da mi ni strije ne ginu nakon nekog vremena....iako se mažem sa svačim već od samog početka....
moja šogorica nula strija svih 9 mjeseci i onda dan pred porod kad joj se trbuh naglo spustio, toliko je jako ispucala da je ožiljak od carskog neprimjetan spram strija :(
mislim da bi vježba zapravo najviše pomogla u svemu tome........naravno tko može i smije vježbati
užas živi kako su se stvorile .... sve u svemu mislila sam da ću proći bolje jer sam se mazala sa svim i svačim
ali zadnjih tjedana je bilo koma
da smo izdržali do kraja vjerovatno bih dobila i po koljenima
Mislim da genetika ima veze sa tim :(
panično se bojim strija..... :(
nemogu si pomoći.....u pubertetu sam ih stvarno dobila po svuda, i sad me zaista strah da bum do kraja trudnoće sva izrezbarena....