Moj se meni smije, kak ja plačem...
A ni njemu nije svejedno, no mislim da bi prije umro nego pokazao da i muškarci mogu plakati... 8)
Pa onda je lakše smijat se meni jer si tako skrene pažnju sa cmoljenja - ma dobra strategija - nema šta! :lol:
Printable View
Moj se meni smije, kak ja plačem...
A ni njemu nije svejedno, no mislim da bi prije umro nego pokazao da i muškarci mogu plakati... 8)
Pa onda je lakše smijat se meni jer si tako skrene pažnju sa cmoljenja - ma dobra strategija - nema šta! :lol:
MM se okice zasuze skoro jednako često koliko ja plačem :love: , naravno na sve u vezi djece (ali i na filmove, npr. obožavamo gledati romantične komedije sa Hugh Grantom i onda na happy end mi u zagrljaj i udri :cry: )
Plaćem ne sve, ali ono što me "dotuklo" bila je pjesmica koju je moj sinko recitirao na završnoj predstavi u vrtiću, pred odlazak u školu, a ide ovako:
"Molim te mama, molim te tata,
danas kad zatvaraš vrtička vrata,
zatvori ih tiho, tiše
jer iza njih moje djetinjstvo diše,
zatvori ih tiho, tiše,
ja mahnut ću rukom
i ništa više."
Evo ja prolakala i na Leine slike :heart: :lol:
:cry:Citiraj:
rinama prvotno napisa
a zbilja mi je bed, jer sam, hm, na poslu...
i ja
nisam sama u sobi
Evo povoda mojim ovosubotnjim suzama- folklorašica
Cure su divne! :heart:
onaj zagrljaj :love:
najljepše, jel da, Linda?
Baš su prelijepe :heart: :heart: :heart:
a moraju i bit kad imaju jaaako lijepe roditelje :*
Loryblue, često imam potrebu da te zagrlim i poljubim, bezveze, valjda ja tako reagujem na ovakve kratke i jezgrovite mudrosti :lol:Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
Juče sam jedva uspjela kulirati gledajući kako najmlađi razredi izlaze iz škole :roll: , a mi nismo ni u vrtić krenuli.
Bježite, više neću dolaziti vamo, pa ja cmoljim i na vaše postove i slike.
Sad OT: Ivarice, momak ti je haos!
Linda ..., samo ću reći da ti budu zdrave i sretne,
i da nam pod hitno uvedu jednog rascmoljnog smajlija, ali ne tužnog, nego za nas sa ovog topica, specijalnog!
Eh da, približava nam se predstava, pa jednostavno nisam mogla de ne dođem opet, ovdje.