Čega se netko srami, time se onaj drugi ponosi. A jesi navalila bacati poklone :lol:Citiraj:
Care Bear prvotno napisa
Printable View
Čega se netko srami, time se onaj drugi ponosi. A jesi navalila bacati poklone :lol:Citiraj:
Care Bear prvotno napisa
ne branim catwoman, ali ona uopće nije napisala da joj je taj postupak ok. samo da cijeni i poštuje tu majku koja nije "našopala" dite antibiotikom, skinila mu brzinski fibru i uvalila ga u vrtić. odnosno podvalila ko što neki roditelji znaju napravit.Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
što se tiče poklona i kometiranja/bacanja istih ostala sam :shock:
a šta je s onom: poklonjenom konju se ne gleda u zube :?
mene je sad strah i promislit donit teti poklon. ili se moram potrudit donit poklon od kojeg ću ja padat na dupe dok ga budem nosila i predavala u njene ruke gorko jecajući što se s tim istim bjakovitim poklonom pozdravljam.
naše TETE su predivne, šefica ih obožava.
jedna njena teta je x godina mlađa od mene, ali ja nju uredno zovem teta ime. ona mene oslovljava s vi iako mi ne bi uopće smetalo da me prestane persirat.
što se tiče bolesne dice: na svetog nikolu kod nas u vrtiću predstava. nakon predstave pokupi jedna mama svoje dite i ide ispred mene put auta. tad sretne drugu mamu i uz pozdrave ova šta vodi dite iz vrtića objasni ovoj drugoj kako ga neće ostavit u vrtiću jer mali ima šarlah.
heeeeelooo, mali ima šarlah a ona ga dovede na predstavu di su sva dica na okupu. :evil: i šta dalje kazat.
Ne nije napisala da je ok, ali je napisala ovo:Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
Takvo dijete će zaraziti svojim virusom ili bakterijom drugu djecu pa bilo to u dogovoru ili bez dogovora s tetama.Citiraj:
Dječak je ostao taj dan a i iduće, mi smo pazile malo više na njega, davale sirupe, mjerile temperaturu i sl.
Naše tete su skroz ok, koliko sam ih do sada uspjela upoznati, posebno jedna mlada teta :heart:
neki dan dođem po V u vrtić i u isto vrijeme u susjednu grupu dolazi jedan tata po svog sina
i na hodniku mu teta govori da mali ima kozice i pokazuje nekoliko koza po licu
tata kaže da je to samo 2 više nego jučer i da to ne moraju biti koze, da ih je malo i da to nije problem
teta mu govori da neka djeca imaju samo nekoliko kozica, da ne mora biti cijeli pun, ali da to ne znači da može u vrtić
tata je rekao da je mali ok, da nije on blesav, da brine za svoje dijete, a ako djetetu ne bude dobro da ga neće dovesti
teta je zašutila, jer mislim da je bilo što dalje rekla da bi joj tata odgovorio da sve to govori samo da on ne vodi dijete u vrtić da ona manje radi, na tom je putu bio
i razumijem tetu da je zašutila
ali mislim da je trebala prijaviti sestri i da je ona trebala od tražiti od roditelja da donese liječničku potvrdu (možda su to i napravili, ne znam)
tako da znam da tetama stvarno nekad nije lako
ali ovu ogorčenost catwoman ne mogu shvatiti, to je nešto puno dublje od nezadovoljstva radnim uvjetima i nerazumnim roditeljima
mislim da ona jednostavno ne voli svoj posao :(
ja znam da ona ne voli svoj posao.Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
više bi ga voljela da joj je veća plaća.
a još više bi ga voljela da roditelji vrtić plaćaju hiljadupetsto eura.
a najviše bi ga voljela da joj roditelji uvijek donose cool poklone.
da se ne bi morala gombati s kantom za smeće.
Eto krenula hajka na tete čuvalice... oćete zvat markača da vam se pridruži??? :mrgreen:
Pustite ženu na miru, to što ne voli poklone i roditelje (i to iskreno kaže), ne znači da ne voli djecu i da je neodgovorna...
(nisam sve čitao, ako je rekla da ne voli ni djecu, onda zanemarite ovaj moj gornji komentar...)
rečeno je da ne voli svoj posao, a ne da ne voli djecu ;) .
Zašto ju se onda šikanira, pa polovica vas ne voli svoj posao... :? :/Citiraj:
sorciere prvotno napisa
sorry, meni je ovo glupo i neukusnoCitiraj:
Moover prvotno napisa
onda pročitaj, pa zatim komentirajCitiraj:
Moover prvotno napisa
jel ti uvijek ovako upadneš i provociraš trećerazredno?Citiraj:
Moover prvotno napisa
Šta ste sad mene napale?
ni jedna ni druga niste napisale ništa pametniji ni ukusniji komentar od moga... :P
Da. :P Imaš šta protiv?Citiraj:
sladjanaf prvotno napisa
1. doista ne mozete znati da catwoman nije upravo vasa teta i kakva je u stvarnosti
2. o poklonima cu otvoriti posebnu temu na "kamo s ovim", da ne odem previse OT :mrgreen:
pa imam...trećerazredno je.Citiraj:
Moover prvotno napisa
Ak ti smeta, nemoj čitat...Citiraj:
sladjanaf prvotno napisa
kaj je moover, pms ? :mrgreen:
ispravite me ako grijesim, ali meni se cini da odgojiteljice u vrticu u opisu svoga posla imaju odgojno-obrazovni rad s djecom (barem je tako bilo kad sam ja isla u vrtic, prije vise od 30 godina doduse). to nije isto sto i "cuvanje" djece, kako neki nazivaju njihov posao.
just my 2 cents
molim da mi objasnite je li ovaj topic:
a) konstruktivna rasprava u cilju razvijanja boljeg odnosa tete-roditelji
b) prepucavačina tete vs. roditelji
c) o poklonima općenito
d) sveopća ventilana za sve slučajne prolaznike?
odgovori redom za sladjanaf:
a) ja volim svoj posao i volim djecu, ali moram reći da su roditelji najteži dio posla ( jel vam se kad desilo da roditelj u ljutnji na drugog u garderobi vadi pištolj, a vi između njih??? i to je dio posla jedne tete)
b)svoj posao nisam radila ništa lošije ili bolje niti bi bez obzira na plaću
c)dio o 1500 eura je izvađen iz konteksta
d)kao što već rekoh, NE ŽELIM POKLONE, najveća sreća je sresti tu djecu za 10 godina i oni vas pamte
i za kraj za ms. ivy
ovaj topic je otvorila jedna duboko razočarana teta napisima vaših članica, a vidim da se pretvorilo sve u sezonu lova...
doviđenja drage moje, prije nego što svaki put počnete pisati ružne i uglavno bezrazložno zločeste postove o vrtićima i tetama, pomislite da to možda upravo čita i teta vašeg djeteta i kako se ona osjeća....
Dakle, zaista ste pretjerale/i!
Ne mogu razumijeti zbog čega se topic, koji bi i mogao biti konstruktivan, mora pretvoriti u prepucavanje prepuno ružnih riječi i uvreda?!
Većina teta koje ja poznajem savjesno i odgovorno radi svoj posao isto kao što i većina roditelja brine za svoju djecu. Zbog naše djece trebamo surađivati, o problemima razgovarati i rješavati ih, ovakve rasprave ne pomažu nikome.
Topic ću zaključati, žao mi je što to nisam napravila ranije.
Zaboravih dodati: Catwoman napisala si
sve osobe koje postaju na forumu nisu članice RODE, tako da njihovo mišljenje ne dovodiš u vezu sa Udrugom, čak ni postovi članica ne moraju nužno biti stav udruge osim ako članica ne istupa u ime Udruge, a tada je to navedeno.Citiraj:
ovaj topic je otvorila jedna duboko razočarana teta napisima vaših članica, a vidim da se pretvorilo sve u sezonu lova...