jesi sto posto sigurna da baš moraš jesti da bi preživjela i da ti ne bi godila promjena da recimo mjesec dana ništa ne jedeš? :roll:Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
Printable View
jesi sto posto sigurna da baš moraš jesti da bi preživjela i da ti ne bi godila promjena da recimo mjesec dana ništa ne jedeš? :roll:Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
kako se zove ona nova instant filozofija ?
secret ?
bilo je i na Oprah, sami u svoj život privlačimo sve što valja i ne valja....
evo ja sinoc dvaput nevino kihnula - i jutros osvanula ko da me tramvaj pregazio, da nisam na porodiljnom - odradila bi (i to popodne, od tri do jedanaest), sto bi... :/
nije lako, al nekad fakat nemas izbora (pogotovo ne na tako "short notice")
Ja kad imam povisenu temperaturu, najcesce ne mogu raditi ni da zelim jer se ne mogu mrdnuti koliko me strefi.
Na srecu, nemam je cesto.
Uvijek radim, i s temp i svakakva...
ja sam sigurna milijun posto da mi baš ovaj posao treba.Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
a bome i ne vidim da su mi hlače nešto iskidane od silnog povlačenja poslodavaca da prijeđem kod njih i da promijenim posao.
Srecom, stvarno sam jaaako rijetko bolesna, osim pokoje lagane upalice mjehura koju odradim na poslu, s litrama vode i caja. Ako imam temperaturu, ostajem doma, osim ako je nesto najhitnije na poslu sto bi uzelo previse vremena nekom objasniti, pa se ukazem samo obaviti to, sat vremena max. Radim u jednoj banci i savrseno su normalni sto se odsustva i bolovanja tice, cak i nestvarno usporedjujuci s drugim firmama.
I potpisujem, svi su zamjenjivi. Netko malo teze, netko lakse, ali uvijek se snadjemo.
idem doma.radim za državu.zamjenjiva sam.a i kolege iz ureda bi me nogom u dupe i kroz prozor da im dodjem širit viruse.
da dodam, bolestan želudac, bolesnu kičmetinu, užasno bolnu mengu i sl. odradim
samo na zarazu idem doma.ne mogu hodat s visokom temperaturom,radit još manje.
da dodam, bolestan želudac, bolesnu kičmetinu, užasno bolnu mengu i sl. odradim
samo na zarazu idem doma.ne mogu hodat s visokom temperaturom,radit još manje.