A netko privatan? Jel se to tak uopce moze?
Printable View
A netko privatan? Jel se to tak uopce moze?
Može, ali nema ih puno koji rade s tako malom djecom koja NE govore, znači ne radi se o mucanju, ispravljanju govora itd. Eva ide na ritmičke stimulacije. Sad su nam preporučili defektologa pa tražim okolo gdje da ju vodim.
samo velika :* Evi!
Ovo mi je san snova! :naklon:Citiraj:
sanjam71 prvotno napisa
Ma barem da se ne buni kad ja kažem da idem. Kod nas to nije ni na vidiku... Još ništa bez ljuljanja (uglavnom samo guze :mrgreen: )
sanjam, super!
i meni, kao i Odri, je to jos uvijek daleko...
Curkeeee, evo i ja vam se javljam nakon ihihih...
Novim mamama i trudnicama od srca cestitam. :love:
Buba i irenask
Mbee, super vijesti , ma progovorice ona , rekla sam ti ja.
A sto se tice psa, trebala si ga maljem po glavi ... A kravu vlasnicu tuziti. Ja ovo govorim zbog tvojih trauma s psom od prije dvi godine ...sjecate se kad me ugrizao. I sad mi je oziljak na listu velicine palca , sav crn i sirok..a o traumi psihickoj da i ne govorim.
A sad, kad ste se te teme dotakle, od mog prvog susjeda pac ( chau chau) koji je uvijek pusten van dvorista seta, vec nekoliko mjeseci napada prolaznike.Laje , rezi , ono ide prema tebi..ja se ukocila. Nisam smila proc ..i kad sam im rekla da je svezu i ne pustaju ..oni ono kao, ma nece ona ugristi, samo je ostarila, ne vidi dobro pa ovo ono...Reko , samo nek mi zalaje na dite ... :evil: Ugl, neki dan ide mm sa rafaelom u nosiljci kad ona ispred njega skoci ... laje , rezi ... a mm se izgubio od straha, nije smio ni zagalamit jer je mali spavao u slingu. Ugl, zapivo mu je pjesmicu da je se ovaj usto ko grlica.Vidim da je sad uredno u zakljucana i nadam se da ce tako i ostat.
Annie , cuj mali istao bez zraka pri porodu.. ali ne brini, vjezbice sve nadoknade.
Mi smo vam inace dobro, rastemo... moram okacit koju sliku.A i vi ste svi narasli.... :love:
Retha~~~ dasto prije prodje.... :heart:
čestitke bubi
sanjam bravo za uspavljivanje
moj Karlo i dalje cici za spavanje, nekad zaspe na cici a nekad se sam odšteka pa zaspe sam ali ja još uvijek ležim pored njega, uglavnom zasada nam je postignuće kad mu kažem "ajde sine idemo pavati" pa se on sam odšteka okrene i zaspe
kod nas je vec jaaako dugo vremena nocno uspavlajive odlicno,doslovno ga samo odnesem u sobu i stavim u krevet i to je to.jedino jos za popodnevno spavanje trazi da budem kraj njega.
meni eto iduci mjesec istice porodiljni,pa letimo u utorak do londona da iskoristimo jos ove moje slobodne dane :D
kod nas je vec jaaako dugo vremena nocno uspavlajive odlicno,doslovno ga samo odnesem u sobu i stavim u krevet i to je to.jedino jos za popodnevno spavanje trazi da budem kraj njega.
meni eto iduci mjesec istice porodiljni,pa letimo u utorak do londona da iskoristimo jos ove moje slobodne dane :D
Hej svima,
eto mene nazad.
Za sad smo još u prilagodbi, MM je još ovaj tjedan doma.
Vita je oduševljena sestrom. Svima priča kak je dobila seku, kako se zove, da puno papa i da puno kaka :lol:
Ponekad ju jedva odvojimo od nje, ne da se maknut a dijete bi spavalo pa joj na kraju pola dana ne damo mira.
Ja se dobro osjećam, porod je bio super!
Vidim da pričate o uspavljivanju. Kod nas je već neko vrijeme sistem da nakon kupanja netko od nas dvoje legne s njom u krevet, pročitamo par knjigica koje si ona izabere i nakon toga zaspimo. jedino mi je malo čudno što u posljednjih cca. mjesec dana inzistira da svjetlo ostane upaljeno. Mi ga onda ugasimo kad zaspi, a prije smo ga gasili nakon čitanja slikovice.
Bubimira, :heart: Daj neku slikicu male princeze!
bubimira šalji pass, jedva čekam vidjeti malu ljepoticu :*
:oops: mislila sam da ima slika u potpisu...no, što bi rekla Annie, slike na sunce :)
bubimira, prekrasno!
jedva čekam priču.
i slikice, naravno.
a mi muku mučimo, sad imam dva nespavača. noa i dalje cica za uspavljivanje, koji put upali tata i slikovnica.
o davidu ne bih, uf.
uglavnom, DOSTA mi je uspavljivanja, čini mi se da ne radim ništa drugo po čitave dane.
napisala post u šesnajst navrata (na poslu sam ;)) i poslala ga i nema ga, vjerojatno jer je sve skupa predugo trajalo.
uglavnom, sad mi se ne da ponovo pisat samo ću se kratko pohvalit našom drugom prospavanom noći (prva bila s 10ak dana)
ajme Kejt, super!
Bubi, salji pass, slikice - sto god! :)
jedva cekam pricu sa poroda. :heart:
i to je bilo to, samo ta jedna noć :(
Mi još nismo doživjeli ni tu jednu :(
Trenutno smo toliko jadni, umorni i neispavani da se stalno tješim da gore od ovog ne može. Eva spava samo 7 sati po noći i to nemirno i sa sisanjem (naravno), u fazi je vrištanja, udaranja, grebanja, sve joj smeta, ništa neće...koma.
Čekaj, čekaj...vi se to zezate ili ozbiljno z (ne) spavanje?? :shock:
Sad će ispast da se hvalim - ali Roko već stvarno dugo spava u svojoj sobi. Uspavam ga oko 20 i odem iz sobe, ujutro oko 7, 8 dođe k nama.
Cure sa malim nespavačima :love: mi već duuuuuuugo spavamo, pred nekih mjesec i pol se samoinicijativno iselila iz našeg kreveta, ujutro kada se probudi dođe na ciku, ponekad ju tata navečer stavi između nas, njemu fali još i više nego meni, pogotovo kada radi noćne :heart:.
Annie, kako je Dominik?
Domi je super, hvala na pitanju. Prava je mala buhtlica, ima 7,5 kg (roko je imao 9 s godinu dana :P ), ogromni cicoljubac i pravi mali brat :heart:
kejt, mbee :*
i ja pucam po šavovima. svaki dan kažem da ne mogu više.
noa je počeo spavati s tatom u svojoj sobi pred kraj moje trudnoće i od tada spava, ili ako se probudi, tata ga uspava nazad.
a ja bdijem s davidom. ima noći kad odspava sve skupa 5-6 sati, s 1001 buđenjem.
domi :D bit će to veliki mali brat!!!!
kod nas je obrnuto, noa je bio puno veći i jači nego što je to david sada.
Ajoj, ra, nadam se da će se prestati buditi toliko. Ja nisam mogla poželjeti lijepše - mala buhtlica se budi 2x po noći, posauga i okrene se na drugu stranu i nastavi spavati (spava samnom u krevetu). Spavanje je od 19 - 7,8 .
Mi i dalje vježbamo, jako lijepo napreduje, već pokušava sjediti, okreće se ko lud. najbolje mi je kad dođe Roko kad vježbamo, onda ne ide bez njega. Ima jedna vježba kada se Domi diže na ručicama kada je na trbuhu. Onda se Roko legne pored njega, spusti se u isti položaj i veli "gore, Do!" :lol:
rekla sam da se s takvima više ne družimo ;)Citiraj:
Annie prvotno napisa
a što se tiče vježbica, često se sjetim roka i njegovih vratolomija.
david je pravi noin brat, polako ali sigurno. :)
MBee, i kod nas je slicno.Citiraj:
MBee prvotno napisa
Ne brini, sigurna sam da ce proci. :love:
Cure, sretan Vam svima Uskrs, uživajte
Eto i mene, puno mi je bolje..hvala na pitanju jelte. :mrgreen:
O spavanju cim i pomislim znam da ce sljedeca noc biti urnebes.. :roll:
Pa mi je bolje nis ne komentirat.
Svima zelim SRETAN USKRS!!!
Drage cure,
http://public.fotki.com/mojeblago/a/cestitka.html
:mrgreen:
I ponosna mama je stavila video okreta mladog akrobata (ponosna jer se veeeliki napredak vidi nakon samo 14 dana vježbanja)
http://entertainment.webshots.com/vi...03234652Xipnxi
Sretan Uskrs!!!
Annie super za vježbice.
To je stvarno učinkovito. Sjećam se kak je i s V išlo sve dosta brzo čim smo redovno vježbali.
A mi smo trenutno u fazi zapišavanja, što me na momente izluđuje,al nadam se da će brzo proći. Valjda mala regresija usljed dolaska prinove :/
Ja samo prijavljujem da imamo kozice!
Za sada je sve ok, oko dvadesetak komada...čekamo da vidimo kak dalje...
Annie, s Janom sam gledala kako se Dominik okreće pa smo morali odgledati filmić jedno pet puta..bio je oduševljen i vikao "hoću još bebu, hoću još bebu" :P
Znaš šta ti je činiti, draga :mrgreen:Citiraj:
Shiny prvotno napisa
~~~ da kozice što prije i "bezbolnije" prođu
Shiny, mi smo kozice prošli bez pol frke, nismo koristili nikakve pudere, hipermangane i sl. Kupala sam lolu u kupi od zobi i mazala ih Pruriced kremom. Za tjedan dana je bila k'o nova, ožiljaka nema.
:love:
Jan :* i nek koze sto prije prestanu svrbjeti!
U mojoj firmi su prosli cetvrtak bila "otvorena vrata" djeci pa sam odvela Ivana da se malo pohvalim svojim velikimdeckom. Bila sam malo skepticna kako ce sve to proci s obzirom da bas ne voli nepoznate ljude a i zbivanja su bila organizirana u vrijeme kada on ince spava, ali sve je proslo jako dobro. Moji su se svi sjatili cim smo dosli pa mu je to na pocetku bio sok, ali vrlo brzo se oslobodio i po njihovom misljenju pokazao manire pravog direktora 8)
Najsmjesnija situacija je bila kada su stigle blizanke moje kolegice - cure su dva tjedna mladje od Ivana, ali su naravno dosta sitnije. Tako mi je zao sto nisam snimila njegovu zbunjenu facicu kada ih je ugledao - curke su potpuno iste, jos su ih i isto obukli i napravili im identicne frizurice - bio je totalno zbunjen, samo je gledao u njih pa u mene onim pogledom " jel ja to duplo vidim?"
Takodjer prvi je put bio u blizini cisto male bebe - curice od 5 mjeseci - i odusevio me! Bio je jaaako njezan, stalno joj je dodavao njezine igracke, objasnjavao joj boje na flomicima... nadam se da ce barem pola tog odusevljenja pokazati i prema svojoj seki :roll:
Odvaljujem.. :lol:Citiraj:
sanjam71 prvotno napisa
Doduse njemu ziher nije bilo tak smijesno. :mrgreen:
Shiny, ~~~~~~~ da koze sto prije produ!
Shiny, i mi očekujemo kozice, bili smo u jako bliskom kontaktu. Nadam se da će vam proći bez puno muke.
Mi muku mučimo s "neću!". Baš onako prkosi. Što je najgore,meni tako bude sladak onda... :roll: I kad kaže "Baš me biga". Od koga li je to čuo... 8)
Non stop pjeva, sve dječje pjesmice s cd-a zna, totalno me šokira kad počne s nekim refrenom.
shiny ~~~~~~~~~ da koze što prije i bezbolnije prođu.
Cure htjela sam vas pitati kako i da li vaši malci upotrebljavaju pribor za jelo. Moja V žlicu još donekle, vilicu baš nije posebno prihvatila-živcira ju to sitno nabadanje pa baci vilicu i nastavi prstima. Ono što mi je čudno je da ona i dalje najdraže i najslađe jede s prstima. Danas je npr. vadila rezance iz juhe s prstima, pa onda nagne tanjur i popije juhu direkt iz tanjura :roll:
Bubimira, kako se snalazite u četvero? Kako je Vita prihvatila malu princezu? I daj više neku sličicu!
Roko uredno jede i žicom i vilicom (onoliko koliko želi, ostatak ipak mora biti "mama nahrani" :roll: )
A upijaju ko spužve! Ja sam bila totalno :shock: kad mu je moja mama donjela neki dan CD s pjesmama iz predstave Miffy. Gledao ju je dva puta, prije nekih 4-5 mjeseci. I ja pustim CD, a on zna sve što slijedi, čim počne instrumental on ispriča o čemu se radi!! :shock:
noa uopće neće sam jesti. nema šanse.
ponekad pomislim da ću ga pustiti da gladuje dok sam ne počne jesti, ali onda obično pate moje cice. pojma nemam kako to riješiti. kao ni pelenu.
i da, bubimira, kad će koja slikica?