-
a ti imaš veliku princezicu, sad je đir od trikoića :mrgreen: to ja po sebi, kad sam bila ko i ona nisam se izvlačila iz njih a najbitnije je bilo da su šljasteći :lol:
znači u Kauflanda ima i za bebe bodića? i po toj istoj cijeni?
još ne ludujem radi tog termina al već se vidim oko 20.6. najkasnije kako počinjem šizit :lol:
ajde, vrati se u bebi vode, nemamo još puno vrimena :lol: :lol: :lol:
možemo skupa bacit đir jedan dan :mrgreen:
-
sunchica,imaš mtc sa dječjom robom tamo kraj bivše parne masione,to je ona ulica poviše biskupove palače.još jedan mtč ima tamo kraj starog placa,čini mi se nasuprot robota.
ima nešto i u dalma dobri od mtč-a-leptirić dućan
-
hvala ti :mrgreen: baš me iznenadila ova danas :?
-
nekidan u Kauflanda naletila na benkice po 17 kn, eto. ko voli nek izvoli, ja sam ih se već nakupovala i plaćala ih DUPLO više u specijaliziranim dućanima za bebe tako da sam samo 2 ove pazarila al ko još nije na znanje i ravnanje
-
znam da ti je prvo djete i da se svaka mama ne moze odhrvati od shoppinga, ali klinci ti u pocetku jako brzo prerastu svu robicu, pa pazi koju velicinu kupujes. ja sam rodila oboje malih i sitnih, pa sam im za pocetak kupila i par bodica mislim 51 velicine (uf vec sam i zaboravila te brojeve :oops: ). ali u lakse je u hodu kupovati ono sto ti treba, nego gomilati nesto sto ce beba prerasti za koji dan.
-
ja ti kupujem sve 62, 68 i 74, 74 ne bodiće nego već kao hlače , trenerkice i to. a imam i 56 bodiće benkice, body benkice jer moja mama hoće bit sigurna da će njen prvi unuk imat sve kako treba :)
sad se već lakše othrvam kad sam nekako mirna da mogu i sutra takoreć rodit a imam sve šta mi treba )
a i praznina u novčaniku mi odašilje svoje poruke :D
-
Gdje u Zagrebu ima za kupiti tankih svijetlih body-ća sa kratkim rukavima ili bez rukava, da je dobra kvaliteta, znam samo za Marks&Spencer, imate još koji ideu?
-
Bodići - Getro, marka babystar. Meni su bili odlični. U biti - samo espritovi i njihovi su mi ostali cijeli i gotovo u istoj formi makar sam ih uredno prala na 90. Sve ostalo se razvuklo a kupovala sam ih stvarno posvuda. TL sam počela zaobilaziti jer zadnje stvari koje sam kupila su završile odmah ili jako brzo u smeću. Osim naravno esprita i mexa koji su mi se, uz okaidi, pokazali najboljim izborom robice za 'van'. Odlični materijali i krojevi - mogu se nositi dugo jer su rastezljivi a rukavi i okovratnici su dovoljno široki.
-
potpisujem za getro - babystar pamuk
iako dotad nikad nisam kupovala odjecu po trgovackim centrima, bas ovdje na forumu sam procitala preporuku za njihove bodice i odusevili su me
fini pamuk, ne rotiraju se, ne rastezu, slatki uzorcici
-
Ja sam oduševljena s bodijma iz Zare (Avenue Mall Zagreb) - pakiranje od 2 kom dođe 60 kn mislim ali imaju drukera puno, laki za oblačit, čisto bijeli od rebrastog prozračnog pamuka, ima s dugim, kratkim i bez rukava, perem na 90, ma super su!
-
Jupiii, hvala, mislim da ću u Zaru u M&Spencer, mislim da je tamo 7kom, bodyća 120 ili 140kn??
Baš ću vam javiti.
Šta mislite po ovij vručini jer bolje kupiti sa ili bez rukava - beba ima 3tjedna.
-
sto se tice rukava, mislim da je najbolje kupiti kratkih rukava - ako su bez rukava, postoji mogucnost da joj se u autosjedalici remencici urezu (ne mislim doslovno urezu, ai bi joj onda ti remencici upitnog materijala bili na kozi, a jos su vrucine...zato su mi kratki rukavi bolji).
-
Moram potpisati cure za Babystar bodiće iz Getroa.
Dakle, meni su svi bodići koje sam probala za klince bili grozni, pa sam za klince dok su bili bebe kupovala sve u Chiccu i Prenatalu.
Potrošila love i love... :x
Slučajno mi je frendica za koju imam povjerenja u odabiru odjeće otkrila gdje ona kupuje te babystar bodiće i tutice, pa sam odlučila isprobati i oduševila se.
Bodići su im odlični, a tutice-pidžamice na zip još i bolje, praktične, slatke i peri-deri uvijek iste. :D
-
Dobila sam par bodića Babystar i poklonila ih dalje :oops:
Materijal je loš za malene bebice, made by China.
Ima još jeftinih bodića naših proizvođača.
Ovo ja za dobrobit bebice :mrgreen: