ma skuzila sam ja tebe :*
i sad tek vidim kak grubo zvuci ovo kaj sam napisala :(
nisam 'opce tak grubo mislila
Printable View
ma skuzila sam ja tebe :*
i sad tek vidim kak grubo zvuci ovo kaj sam napisala :(
nisam 'opce tak grubo mislila
Jedino iz svog đepa, a možebitno bi mogli pitati u Pampersu.Citiraj:
apricot prvotno napisa
Kose li se jednokratne sa našim načelima?
Nemojte me sad zezatorski shvatati, ozbiljna sam sad.
u prirucniku postoji cijelo jedno poglavlje koje govori o prednostima platenih pelena nad jednokratnim
iskreno sumnajm da bi pampers tak nesto htio financirati
jednokratne same po sebi ne, al proizvođač Pampersa - da
SS, možete pitati tiskare za donaciju, ministarsta, lokalne uprave...
ma to može jedna osoba za jedan dan obaviti
sve što je potrebno je dopis i brojevi faxa
i priručnik da se može pokazati ukoliko bude postojao interes
ako bi oni i htjeli, mi takvu donaciju ne bi primili
molim vas da nitko ne ide traziti sponzore za ovaj prirucnik, pogotovo ne prema privatnom sektoru, ostavite to rodi
nisam nabrijana nego u brzini, hvala svima na inicijativi ali da ne bi suze lili :mrgreen: :*
cure :naklon: :klap: :*
jagodine, koja su nacela vase udruge?Citiraj:
Strobery Shortcake prvotno napisa
imate li ih negdje napismeno, eticki kodeks, pravila primanja donacija ili nemate, jeste li o tome razmisljali?
Imam pitanje: da li će onda rodilja dobiti SAMO taj priručnik, ne bude ih nadam se drugih? (nadam se da kužite pitanje)
A spremala sam se frendici koja treba roditi za 3mj. printati tekstove s portala, ali nisam ni sama znala gdje početi, možda da odustanem sada?
Baš mi je drago i sretna sam zbog VAS, u našem malom kraju bilo je i na Radio stanici u vijestima. :D
BRAVO CURE !!!
svaka čast. :D
šteta jedino što se u projekt i financiranje nije uključilo ministarstvo zdravstva pa da knjigicu dobiju sve rodilje diljem Hrvatske. ovako me ipak malo boli srce zbog "diskriminacije".
mislis da smo vas mi u rodi diskriminirale?
Zaista izgleda sve genijalno! Opet čestitke Udruzi,svaka čast :heart:
I da...naravno da se iskreno nadam da će uskoro svaka mama u RH a i šire moći doći do svog primjerka!!
Ovo je zaista velika stvar!
Mislim da smo se negdje, uz put, pogrešno razumjeli. Mi u Bosni udruge, na žalost još nemamo. Razloga je milion, ali je vjerovatno osnovni što se nije sastala kritična masa roditelja spremnih da mjenjaju i talasaju. Pod "naša načela" sam mislila na Rodu, nadam se da ne smeta što ja to smatram i svojim načelima.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Ovo skamljitanje (moljakanje :mrgreen: ) brošure u šaljivom tonu je trebalo izraziti divljenje i poštovanje vašem trudu i uspjesima (kojih sam to više svesna što sam svjesnija naše neorganizovanosti i ljenosti), nikako želju za uzurpacijom vaših autorskih prava. Žao mi je ako se iz mojih postova moglo zaključiti bilo šta negativno.
Iskreno vam, još jednom čestitam na zaista sjajnom poslu, brošura izgleda super primamljivo, a što je najvažnije, vjerujem da je sadržaj upravo ono što roditeljima u trenucima nakon poroda treba.
Bravo, čestitam, svaka čast!
drage rode, moj duboki naklon! :klap: :naklon:
divno, predivno!
nisam nista negativno iscitala iz tvojih postova :) nego mi nije bilo jasno sto bi ti tiskala i za sto trazila sredstva?
Wooow stvarno fantastično!!! Sad mi naprosto žao što nisam rodila u ZG :lol:
Svak čast cure. Veliki korak, nema šta :naklon:
I nadam se da će se ovaj korak pretvoriti u korak od sto milja da ga doista mogu dobiti sve rodilje u RH.
A na slikama ne prepoznajem Apri i Mukicu. Cure kaj je moguće da je to neka šminka pala tamo? :*
Čestitam! Velika je to stvar.
Da mi je bar zavirit u taj priručnik kad ga već ne mogu imati. Smijemo li se nadati tome da će u nekom obliku biti dostupan na vašim stranicama?
čestitam, svaka čast i nadam se da će se Iz rodinog kljuna naći što prije u svim hrvatskim gradovima
Iz rodina kljuna, pardon 8)
A jel bi se možda mogla pokrenut neka akcija sa skupljanjem predbilježbi za dotisak ovog priručnika. Ono, npr. ako nas se skupi 300 zainteresiranih za kupiti ga po nekoj xy cijeni da se ide u dotisak. Po uzoru na skupljanje predbilježbi za Rodin kalendar za 2009. (http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...585813#1585813).
Mislim, svijesna sam da bi to bilo više xy kn, ali nekako mi se čini da bi nas se moglo naći puno zainteresiranih. Možda se varam?
:mrgreen: evo ja sam zainteresirana.
I da, svaka pohvala na učinjenom.
Od srca čestitke i veliko HVALA!
Požuriti ću se s drugim bebačem :mrgreen:
A i susjeda i šogorica imaju termin u 9 mj. pa ću ga vidjeti :D
woooww svaka cast :naklon:
nije potrebno naglasavati da spadam u skupinu onih koji bi zeljele brosuru (mozda kad budem radjala drugo :) )
cestitam cure !!! od ideje do izvedbe kapa dolje :klap:
Da sad trebam roditi, gledala bih da se u vrijeme termina kao slučajno zateknem u ZG.
:naklon:
Svaka vam čast, ovo je lavovski!
svaka čast žene! priručnik je nenad..ebivo dobar (žao mi je, ali nekad samo psovka opisuje pravo stanje stvari :mrgreen: )
rado bi ga imala i gurala pod nos dušebriznicima i neznalicama, al ja rađat više ne idem!! :P
jučer je u ZG news izašao članak o brošuri. na slici je apri.
Savršeno izgleda :D
Kad će se moći dobiti i van ZG-a?
tu bih se zapisala 8)Citiraj:
ninochka prvotno napisa
i sve si mislim kako ce imati ovaj prirucnik ustvari biti stvar prestiza
krasan posao ste odradile, hvaaala :love: :heart:
ajme zbilja prelijepo izgleda. a u sadržaj ne sumnjam.
vrijeme mi je za posjet rodilištu. :mrgreen:
ja posjetila rodilište ali iz rodinog kljuna došla samo moja Mia... od knjigice ni slova... :?
u vinogradskoj glavna sestra nije imala pojma o čemu pričam... kad će se to početi dijeliti????
Larita, dobit ćeš u Vodnikovoj kad budeš išla po onaj novac za opremu novorođenčeta.
Brošura super izgleda, ma šta super, savršeno. Svaka vam čast.
I ja bih je tako rado imala. :cry:
MM je jučer ujutro obavio sve te prijave i zahtjeve, između ostalog i u Vodnikovoj je bio i nije ništa dobio... kako da dođem do knjigice... pls help!!!!Citiraj:
apricot prvotno napisa
Moja je sestra rodila prije mjesec dana i nije dobila knjigicu. U Vodnikovoj su rekli da ju je trebala dobiti u rodilištu. Gdje se na kraju knjigica dobije?
Priručnk se treba dobivati u rodilištu (u Petrovoj još nisu počeli dijeliti).
Ako se nekim slučajem ne dobije tamo, onda u Vodnkovoj, pogotovo u ovom prijelaznom periodu dok se još uspostavljao sustav distribucije.
Ja sam ga dobila u Vodnikovoj.
Ne znam što bih rekla :/ :(
Moja šogorica ga dobila u Vinogradskoj :D sad sam joj zavidna, hoću i ja jedan primjerak, šmrc :( MM s L. u slingu je na jednoj fotki u priručniku, a ja nemam primjerak za hvaliti se okolo :cry: :P
daj adresu, odma!Citiraj:
mama sanja prvotno napisa
Super izgleda :)!
mi bili u vodnikovoj jučer, predali papire i ništa nismo dobili :cry:
prijateljica izašla jučer iz petrove i ni ona nije dobila... zašto? zašto? :?