nevjerojatno, prvi put dobila 6mj nakon poroda, sada 7tj nakon poroda :roll: oba puta iskljucivo dojila...
a mislila sam da cu bar malo usparati na uloscima :mrgreen:
Printable View
nevjerojatno, prvi put dobila 6mj nakon poroda, sada 7tj nakon poroda :roll: oba puta iskljucivo dojila...
a mislila sam da cu bar malo usparati na uloscima :mrgreen:
update - nije bila menga, nego imam cistu. malo me tjesi to sto cu ipak usparati na uloscima kad se to jednom smiri, ali ipak, cista :( a nisam nikad u zivotu imala niti cistu, niti bakteriju, nista.
12,5 mjeseci nakon poroda. iznenadila me. baš sam se nekako navikla bez. i da, još dojimo jako jako puno. :D
dobila danas, dijete će preksutra 21 mjesec :)
Skoro 8 mjeseci nakon poroda i još nije došla :D nadam se da će tako ostati još barem do godine dana da se malo odmorim :mrgreen:
Stigla ovaj mjesec,nakon 21.mjeseca dojenja.Nije mi falila.
"Ljubomorna" sam na sve mame koje su tako dugo bez menge, ja sam dobila 3mj nakon poroda uz iskljućivo dojenje ,a baš sam se radovala da se neću duže vrijeme družiti s njom, nekako se tokom trudnoće navikneš da ne moraš brojati dane, mjenjati uloške i trpjeti bolove. Pa kažu da je dojenje prirodna kontracepcija,ha,ha moš se mislit(barem u mom slućaju ) Prva menga me nije boljela i baš sam bila oduševljena ali kasnije se sve vratilo na staro
IA ja sve vas od srca žalim koje ste tako rano dobile menstruacije i nastavljate dojiti. Meni je nakon 21.mjeseca dojenja bez menstruacije,prvi dan bio koma. Marko se nasisavao do besvijesti po sat vremena,skako po meni,jahao me,bio strašno nervozan. Dojenje koje nam je inače lijepo taj mi je dan bilo katastrofa :( :(
moja uopće nije odreagirala. dojila je ko i prije
Kod mene identično, nije bilo nikakve razlike.Citiraj:
ninochka prvotno napisa
Ah,blago vama,ni ja nisam očekivala ovakvu reakciju od tako velikog djeteta. Ili vjerovatno je bio problem u meni,baš sam bila nervozna,pa mi je sve smetalo.Citiraj:
ovca_i_janjad prvotno napisa
ja nakon 3 mj, a isključivo dojim. ah.... :nope:
Na 2. rođendan! I baš sam si je nekako poželjela. Ovo mi je bilo taman. Jedino, B bi dojio kao novorođenče i noći su mi neizdržive. Tek sam sad to dovela u vezu.