:lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Printable View
:lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Apri, Neno je zaista pouzdan i nemas brige s njim. Nama vec negoliko godina fura stvari iz IKEe (tipa ormare, dvo-sjede itd) i nikada nismo imali problema s njim ...
pa sta vam se isplati kupovat u ikei s takvim cijenama (mislim +25% i oprostaj od mervera)?
ja sam isla par puta busom do graza (oni koji idu svaku sub, karta oko 80kn) i natrpala sam u gepek od busa sta sam trebala. doduse nisam kupovala prevelike stvari ali ipak su bile kutije koje ne bi stale u nas auto.
istekla mi poutovnica, a neću se slikati dok ne skinem podbradak ;)
ivka, ja sam od Nene znala naruciti neke sitnarije, cijenom ispod 1€ i donosio je bez problema.
Najgore od svega jest to što smo mi prije 6 godina cijeli stan opremili u Ikei - nešto smo dofurali sami u autu a nešto naručili od Nene. I sve je štimalo. Stvarno ne znam što nam bi da zovemo ovog. Osim što je kakti jeftiniji... :roll:
Eto mi sad...
Pa neznam, meni po vašim iskustvima Kalimero, zvuči najbolje.
Osim kaj ti unesu u stan, možeš platiti i sastavljanje i ne plaćaš unaprijed.
Mislim da ću se ja za njih odlučiti.
Ja sam od Nene prije 11godina naručila krevet i ormar koji sam unaprijed platila, javio mi je sat vremena prije da dolazi i iskrcao pred vrata.
Imala sam sreću da sam bila doma (još sam studirala) i da mi je baš došel prijatelj koji je u to vrijeme živio u Beču i imao ikein namještaj, pa mi je pomogo unjeti i sastaviti.
Narucivali smo svasta nesto preko Kalimera i totalno sam zadovoljna s profesionalnoscu.
Za svaku su preporuku :klap:
ms. ivy editiralaCitiraj:
sladjanaf prvotno napisa
GROZNO je to što se prošli u 21. stoljeću, kada je Net toliko napredovao da bi Ikea trebala preko web stranice imati dostupne narudžbe svih svojih artikala, kada ne bi trebalo biti tako skupe carine i spore pošte, kada ne bi trebali ovisiti o takvim idiotima :x
Divim vas se na vašem veeeelikom, oooogrooooomnom strpljenju...kod nas to tako ne bi funkcioniralo.. :/
UHH, koliko sam ja sjedih dobila, ali ne od nekog tamo Mate iz Ikee već iz razno raznih trg. namještajima kad smo opremali stan.
Sobu sam čekala 3-4 mj. jer je netko jednostavno zaboravio na narudžbu, a to što sam ja spavala na podu je manje bitno. :roll: :x
Kuhnju sam isto čekala 3 mj., a kad je stigla SHOK, jedino su pogodili boju, sve ostalo je bilo krivo, veličina, napa, ploča, ma baš sve!!!! :x
Stol za kompić, došao skroz krivi, bez pola djelova... :roll:
Dječju sobu smo čekali 4 mj. :roll:
Svaki put bi rekla više nikad neću tamo kupovati, ali se ista priča ponavljala kad bi naručila iz druge trgovine. Sad više i nemam neki izbor gdje ići kupiti komad namještaja. :roll:
Jeli ti ljudi stvarno neznaju svoj posao ili jednostavno nemam sreće??? :? :(
znači cijene s neta + 25 %...
kako kalimero rješava carinu??? stvarno ne kužim...
A kako se naručuje preko njih?Citiraj:
Simone prvotno napisa
Jel varijanta da odem na ikeinu stranicu, tam si izaberem kaj hoću i stavim u košaricu, to kaj je u košarici copy/pastam na mail i šaljem u kalimero?
Ili je varijanta preko telefona, zapisivanje šifri i sl?
Imam već skoro spremnu naruđbu :)