-
Zaključak
Sve u svemu, zaključak je samo jedan.......ne dovodite muževe ako tamo misle samo sjediti i ne doprinositi ničemu.........šala..........ali definitivno ih trebamo upozoriti na ovakve stvari.......
Neka nam je sa srećom i uz što manje suza i boli.........p.s. ajde vi cure za 2.mj. javljajte se, nije vrag da ću sama na punkciju........ kissica :P
-
bebel potpuno te podržavam :D a još najgore od svega mi je kad se momci naguraju u prolaz do labosa a mi u čekaoni ništa ne čujemo :evil:
-
ana@zm nećeš ići sama ;) bit će nas :D
-
to je baš lijepo za čuti,da nisam sama.....kad ti ideš gore maya? btw cure danas sam baš pop.... dr. mi je rekao da ga zovem, ali do njega ne moš nikako doći, ali nisam htjela na mob...sutra ga opet zovem, ako se ne javi e onda ću morati zvati na mob. kissica od mene
-
zovi između 14 i 15 ili sutra od 15 pa na dalje jer sutra radi do 18
-
oho
Evo me sad upravo zvala dr. pa me naručio za petak u 10h pa ako je netko tad gore javite seeeeeee
-
Re: oho
Cure,molila bih vas da mi kažete kad modu izvaditi spolne hormone i hormone štitnjače pošto sam u 11./08. bila na stimulaciji Menopurom ali samo 8 ampula. Dali mogu već sad izvaditi ili moram čekati?
-
Drage forumašice!
Mi smo u pravom smislu riječi početnici u MPO.Prvi puta krećemo u svijet MPO i ne znamo skoro ništa o tome.Može li mi netko od vas pojasniti kako izgleda prvi susret s liječnikom i što se sve dogovara pri tome?
Pretpostavljam da ću obaviti pregled i MM spermiogram,ali što dalje?Kada se znaju rezultati spermiograma?Kada se odlučuje o tome kada ćemo krenuti na prvi postupak?Možemo li računati da ću u sljedećem ciklusu već biti u postupku?Trebamo li se bojati,jer određeni strah postoji ?
Oprostite ako postavljam neobična pitanja,ali vjerujem da bi nam bilo malo lakše kada bi znali što nas čeka.
Puno vam hvala unaprijed :)
-
Što se tiče muževa i pristojnosti, nisu oni krivi što su podrška svojim ženama pa žele biti s njima(uostalom to se i njih tiče), već je problem Hrvatskog zdravstva koje je pokupilo stolice sa Univerzijade i nagurao ih u po hodnika.Nemojte napadati muževe,oni baš skroz i ne razumiju u potpunosti naše bolove-samo ih treba zamoliti-a mi smo nabrijane zbog hormona,pikanja i sl. :* muževima koji trpe naše bubice za vrijeme postupka mpo
-
Tabby dobro došla.
Prvi put kod dr obavezno ponesi sve nalaze koje imate ti i TM. Pošto nisi napisala u koju kliniku ideš ja ti mogu ukratko prepričati kako je na VV.
Prvi put te dr. pregleda i napravi UZV, tada te prema potrebi pošalje na daljnje pretrage (uglavnom su to hormoni) i to se radi u laboratoriju na VV i relativno je brzo gotovo ( 3 dc vadiš krv, a za nalaze se ne sjećam više točno, mislim da se čeka oko tjedan dana.)
Na VV priznaju samo svoj nalaz spermiograma, pa onda što prije naruči M kod androloga (možeš i telefonski) jer se na sam pregled čeka oko 1-2 mjeseci a onda još i nalazi otprilike oko 1 mjesec. Znam da ti se sad ovo čini dugo, ali na VV je tako.
Tek tada se sa svojim nalazima i nalazima TM zaputiš ponovno kod dr. i onda on određuje u koji postupak idete (naravno to ovisi o nalazima).
To je za sad ukratko.
Tabby ne trebaš se nikako bojati, nadam se da si odabrala dobru kliniku i dr., a što ti nije jasno samo pitaj.
Sretno :heart: