naše dvije cure su 12 g i 4 g...teško im pada odlazak....trudim se da on čim to manje osjeti...ali ipak vidi... nije lako..malena je uzjavila sad kad je otišao: Da oni više nemaju tatu! :( pričale smo i pričale....kako su stariji,to lakše prihvaćaju...teško im je ali razlozi su im jasni i ide to nekako..najgore je ovim malima kojima praktične razloge nije lako objasniti jer oni za njih nemaju vrijednosti...
kako hendlamo kad ga nema??
ja radim,smjene..dan,noć...i svekiji mi uskaču maksimalno za čuvanje,pokupiti vrtić i sl...dok ja ne stignem doma i preuzmem smjenu :)
mamam manje,jer imamo bolesnu baku pa je štedim kolko mogu...
kuća? čistim,perem,peglam,kuham....sve stalno..nemam nikog da to radi umjeto mene,nego malo pomalo sve sama ...nekad više,nekad manje..
ritam života nam je drukčiji kad smo same.
imam dojam da se više posvećujem djeci kad smo tako same...jer idemo svakamo,družimo se s ostalim klincima i prijateljima..što kad je on doma ne,jer on voli biti malo u miru svom,i kod kuće...pa pokušavam sve podrediti nekako da smo na okupu,skupa svi,i da se on odmori u društvu svoje obitelji... ili bez nas povremeno:lol:
kad mi je teško??
kad su bolesne,kad moram nešto OZBILJNO odlučivati,a ne mogu do njega....
kad sam u dj. bolnici,čekam nalaze krvi djeteta 3 sata,a meni se piša a nemam kome ostaviti bebu da odem i na wc....onda bih sjela na tlo i plakala ko kišna godina...
srećom,takvih trenutaka nema puno...
interneta nemaju,ima mali adresu preko firme,i svoj mob na koji natučemo roaminga,ali to nam je jedini kontakt pa mi u tom trenutku nije uopće žao para....
kad dođe račun,onda je to druga priča,ali znam na što smo potrošili te novce....