Malo janje, kak si danas? Jesi se uspjela negdje naručiti?
Printable View
Malo janje, kak si danas? Jesi se uspjela negdje naručiti?
malo janje, čekamo te, nadam se da će se sve riješiti najbolje moguće :love:
malo janje :love:
drži se zbog zbog sebe i bebača!
netko s rode je citao i pricao a socijali je dosta ono REKLA-KAZALA tak da sutra moram kod njih u protivnom oni dolaze meni doma. danas sam prvi dan nakon 100 godina jako dobro valjda zato kaj smo bili u gradu a i on se smirio kao da osjeti da nekaj nije uredu
:? :?Citiraj:
malo janje prvotno napisa
ti to ozbiljno?Citiraj:
malo janje prvotno napisa
daj janje, reci, što je bilo?
zena me danas nazvala i rekla da ju je kontaktirala ANONIMNA osoba s rode o mom slucaju :D
A otkud anonimna osoba zna tvoje ime i prezime?
ta anonimna tebe mora osobno znat, tko si i di živiš...
meni je ovo užasno, ako ti je netko htio pomoći, mogao ti je POMOĆI, a ne slati socijalnu službu
katastrofa.
dosla je preko e-maila do broja u t-comu. rekla je da da osoba sam mi je htjela pomoc ma ne optuzujem nikog to znaci da stvarno hoce pomoc
ako je tebi to ok, ok.. :/
Ja mislim da je to nemoguće ali ajde :roll:
Malo janje, želim ti da što prije riješiš svoje probleme i da ponovo budeš ona stara. Ljubni svog malog čovjeka i uživa u životu s njim :love:
Možda je baš netko iz Centra čitao ovaj topic ( ja znam puno socijalnih radnica sa malom djecom), pa je reagirao u interesu i djeteta i majke, iako mislim da je ova prijetnja oduzimanjem djeteta potpuno netaktična.
Njima sigurno nije teško provjeriti koji se Mihael rodio na taj dan...
Ali svejedno mislim da to nije način :/ Da sam tako detektivski došla do tebe (a to se ne bih ni sjetila tako izvest), sama bih ti pomogla...
Sad vidim da ti se mail sastoji od imena i prezimena pa ipak nije nemoguće.
ma sad i nije bitno otkud ta osoba, otkud joj podaci...već da se krenulo ženi pomoći, ovako ili onako.
drži se, sve će biti ok, pogotovo uz stručnu pomoć! :love: :*
nije mi ok kaj neko smatra da sam OPASNA PO OKOLINU meni je to smijesno treba mi SAMO MALO ODMORA a oni odmah UZET CEMO DIJETE
Malo janje nemoj sad sidit isprid kompjutera nego ako je beba zaspala ajde i ti spavat. Uhvati svaki trenutak kad možeš da se odmoriš. Hvataj njego ritam.
Želim ti sve najbolje.
UPRAVO SAM VAM HTJELA JAVITI DA IDEM POKUSATI SPAVATI. DRZITE MI FIGE ZNAM DA MI MIHAELA NEMOGU UZETI ALI MI JE GROZNO STO JE SOCIJALA NA VRATU KO DA GA ZANEMARIVAM I ZLOSTAVLJAM STO NEBI NIKAD RADIJE BI SI RUKE ODREZALA NEGO GA UDARALA :bye:
malo janje, mislim da si nas sve ovdje jako zabrinula nekim svojim postovima :love:
odmori se, naspavaj i svakako razgovaraj s nekim psihoterapeutomCitiraj:
uhvatilo me i da kad je miran dodje mi da ga stiskam i tresem CITALA SAM DA SE NESMIJE ALI U AFEKTU ga pocnem gnjaviti
jesi li se uspjela ranije naručiti?
jesi li zvala koji broj koje su ti cure preporučile?
ako je već krenulo tim putem, onda reci socijalnoj da imaš ppd, neka ti preporuči pravu osobu.
slažem se da ti treba odmor, ali prije svega treba ti pomoć i to čim prije, zaslužuješ to i ti i tvoja beba.
janje, drži se i ljubi malog Mihaela :heart:
JESAM narucena sam u polikliniku kocijan u petak kosta 300 kn. napustam vas. PUSE :*
Ajde super! :D
Nadam se da ćeš se vrlo brzo osjećati puno bolje.
HY MI USTALI danas nas ceka uzbudljiv dan. javim vam se navecer jer prek dana necu stici na komp. CUJEMO SE.
mislimo na tebe :love:
Eto čitam i vidim sebe prije četri godine. Volim svog muža i još više svoju djecu, ali svekrva! (čak mi nije niti prava već druga žena od pokojnog svekra). Vršila je nad nama teror i dalje ga vrši od kad sam ušla u kuću. Najpametnija je na svijetu, kad je sin imao dva mjeseca rekla je da mu moram davati normalnu hranu jer je djete gladno, da čemo ga razmaziti, da radimo gluposti s djetetom, da mu treba soliti hranu...(vlastitu djecu nikad nije niti imala) U naš odnos se petljala od početka. Zbog svega toga ja sam isto provodila u šetnjama cijele dane samo da ne budem doma, ali niti to nije rješenje. Razgovaraj puno s MM om. Bit će teško, ali on je taj koji treba shvatiti i odnos sa svojom majkom staviti na pravo mjesto. U braku ste ti i on, a ne ti i svekrva. Meni je trebalo eto tri godine da mužu otvorim oči i sad kad vidim da je shvatio kamen mi je pao sa srca. To što si otišla psihologu je najpametnija stvar na svijetu. Bravo. Razgovaraj s bilo kime tko te želi slušati, a ti vidiš da te razumije. Mlada si, ali to ne znači da nesmiješ dići glas. Digni ga do neba, nije sramota vrištati i plakati, ali nemoj to usmjeriti na dijete, usmjeri na one koji te smetaju i maltretiraju. Da sa djetetom će biti lakše (i teže, kako se uzme), ali prvenstveno odnose u kući treba srediti jer će te to i dalje gušiti, a to da MM nema vremena je laž, ima ga i mora ga imati, to je i njegovo djete, moraš mu dati djete u ruke pa kad njemu počne kvocati oči se počnu otvarati. Želim ti puno sreće i puno strpljenja i znaj da nas ima još puno u takvoj situaciji kao što si ti. Počela si dobro i tjeraj do kraja nemilice jer poanta svega je ovo je tvoj život.
evo me. zena koja me primila bila je jako ljubazna i rekla da je morala me pozvati jer su joj javili da imam NAMJERU UBITI DIJETE :? :lol: DA NIJE SMIJESNO BILO BI TRAGICNO neznam kojom porukom sam dala to naslutiti sve u svemu HVALA BOGU ISAO JE I MIHAEL S MENOM vidla je da mu nista ne fali skinula sam ga da vidi da nema tragova zlostavljanja. rekla je da vidi da je [/url]zadovoljna i da je bebac pun ljubavi cijelo joj se vrijeme smijao. rekla je ak hocu se naruciti na rebro kod psihologa ak ne nek odem privatno i da s menom nema vise nista
evo me. zena koja me primila bila je jako ljubazna i rekla da je morala me pozvati jer su joj javili da imam NAMJERU UBITI DIJETE :? :lol: DA NIJE SMIJESNO BILO BI TRAGICNO neznam kojom porukom sam dala to naslutiti sve u svemu HVALA BOGU ISAO JE I MIHAEL S MENOM vidla je da mu nista ne fali skinula sam ga da vidi da nema tragova zlostavljanja. rekla je da vidi da je [/url]zadovoljna i da je bebac pun ljubavi cijelo joj se vrijeme smijao. rekla je ak hocu se naruciti na rebro kod psihologa ak ne nek odem privatno i da s menom nema vise nista
Malo_janje, lijepo da je sve odlično prošlo, bit će i bolje kad dobiješ stručnu pomoć psihologa. A ja ipak moram napisati da se divim osobi koja je kontaktirala socijalnu službu bez obzira na ovo "namjera ubiti dijete" - sumnjam da je tako zvučalo u originalu, vjerojatno je prošlo svakakve transformacije po putu. Ja sam se zbog nekih tvojih postova stvarno zabrinula, ali mi nikad ne bi palo na pamet reagirati na taj način. Zamisli da je slučaj ispao ipak ozbiljniji od tvojeg i da se nešto desilo, svi bi vikali da je trebalo nešto napraviti.
pa nije da je malo_janje odbijalo stručnu pomoć
Jao grozno, svaka čast onom koji ju je prijavio socijalnoj službi. Ako je htio pomoći mogao je onda stupiti u kontakt s njom, a ne ovako odvratno i kukavički. Stvarno ne mogu vjeorvati. Još pored svih problema da žena mora prolaziti takve traume. Jako pametan potez! Sramota!
Malo_janje drži se :love:
Ma čekaj malo janje. Netko sa foruma te je prijavio da želiš ubit svoje dijete. Ja sam shvatila da imaš krize, ali ne baš takve. Bo?
Pa nije ju ni primila u ovih 10 dana. Ne kazem ja da je malo_janje slučaj za socijalnu službu, samo mislim da je ponekad bolje reagirati i kad ne treba nego propustiti nešto učiniti. Ovdje mi se čini da je sve dobro prošlo. Ne znam kako socijalne službe funkcioniraju, je li ovo samo sreća što je službenica razumna osoba koja može objektivno sagledati situaciju, nekako se nadam da je ipak pravilo, a ne izuzetak. Ne znam, nikako ne vjerujem da je to netko napravio s imalo lošom namjerom.
Ako je taj netko pametan koji ju je prijavio socijalnoj službi iz nekih svojih dušebrižničkih razloga toliko zabrinut i siguran u svoju procjenu da je nekome istraumatiziranom morao priuštiti ovakvo grozno iskustvo neka se ovdje prijavi i kaže da je to napravio. Sigurno nema muda za to nego će ostati anoniman. Ah da....pa ako je već htio pomoći mogao je reći čuj prijavit ću te socijalnoj službi, mislim da bi na taj način mogla spasiti tvoje dijete. Ne, nego ajmo anonimnu prijavu, ak pomognem pomognem, ak ne nikom ništa, ja sam anonimna i boli me briga, a to što će se netko sa groznim problemima još dodatno traumatizirati na temelju nekakve forumske traljave procjene je svejedno. Ma fuj!
Iako mi je prva reakcija bila :shock: , sad više i ne mislim tako. Malo janje napisala je neke baš ružne misli koje su je hvatale u krizama i iako meni nebi palo napamet njuškati i hvatati se za bilo kakav njen privatni podatak (da li su uopće takve stvari legalne?), možda zapravo i nije tako strašno to što ju je posjetila socijalna.
Njezino javljanje ovdje je bio poziv upomoć i napisane su preozbiljne rečenice, neka anonimka je smatrala da to ne smije biti samo forumska podrška jer nije dovoljno.
Ok, a zašto je anonimka? Očito nije sigurna u svoju procjenu pa se boji javnog linča ili čega već. Ili joj se uopće ne da biti odgovorna za nečije traume zbog straha od oduzimanja djeteta izazvane njezinim pozivom socijalnoj službi nego nema pametnijeg posla pa ide čačkati tuđe privatne podatke i prijavljivati pa ako je potrebno super, ako ne još bolje nitko neće znati za da sam to ja napravio ili napravila. To je za mene kukavica.
Malo_janje sakrij svoje osobne podatke i ne povjeravaj se više ovakvim osobama. Stvarno nas svakakvih ima.
ja se opetslažem sa Trinom.
meni se čini situacija jako ozbiljna i nimalo smiješna.
nisam još sigurna smatram li opravdanim pozivanje socijalne radnice, ali neki postovi u mojoj su glavi stvarno napravili alarm.
janje, petak je blizu i nadam se da ćeš ovaj put dobiti pravu, stručnu pomoć. :love:
ne vjerujem da je moguce doci do svih podataka potrebnih za prijavu preko e-maila, te da iole sposobna soc. radnica bi nazvala nekog i rekla da ce nekome oduzeti dijete na osnovu anonimne prijave (i to da osoba pati od pd), definitivno mi je cijela prica s e-mailom i tel. adresom sumnjiva. brzina soc. sluzbe isto tako. zakljucavam dok ne smislim sto cu dalje 8)
Meni je isto čudna ta brzina socijalne službe, i taj pristup. Hm... ne vjerujem u to.
sad cu vam objasniti NETKO JE JAVIO DA IMAM [url]http://NAMJERU UBITI DIJETE zato je ...i znaju mi ime