Isabel :love: bit će dobro! ~~~~~~~~~~~ za 1.12.
Printable View
Isabel :love: bit će dobro! ~~~~~~~~~~~ za 1.12.
:heart:
Isabel, samo hrabro :heart:
vjerujem da je sve u savršenom redu :love: :heart:
Sigurno ce sve biti super! ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
super,super....... :D čestitke od srca, :heart: dobro se kaže da poslje kiše dolazi sunce......puno sreće....imate i vi svog anđela koji vas čuca i čuva vaše male zvjezdice
Bit će sve u redu. Mora. Čuvajte se i sretno. :* :heart: :heart: :heart:
Znam da ti je teško poslije svega ali bit će sve u redu,ne brini! sretno draga! :heart:
Evo nas s pregleda!!
Zvjezdica je tu :D , na mjestu :D , srčeko kuca na veliko :D i doktor kaže Sve ok :D !! jedna je mrvica, ne dvije ali veselje i sreća je ista! :D
Malo nam je lakše, sad se već pomalo usudimo veseliti, a kako je meni trbuh ogroman radi HS, mislim da ćemo uskoro morati početi polako govoriti okolini, jer su me frendice već pitale otkud mi tako veliki trbuh :lol: ...
Cure, hvala vam na podrđci , vibrama i lijepim željama. Mi sad hrabro dalje, iz dana u dan i nadamo se najboljem!
:* svima!
:D bravo za zvjezdicu :heart:
Isabel :D za mrvicu! :heart:
Bravo ! :D
Juhu!!! :D
Divno! :D :heart:
:D :heart:
Super :D
sjajno :D :sing: :dancingfever:
Krasno!!!! :D Znam da je to snazno :heart: koje nikada vise nece napustiti svoju mamicu! Presretna sam zbog vas!! :love: :* :D
Prekrasne vijesti :D :D :D :love: :love: !!!
:D :D :D :heart: :saint:
BRAVOOO :D :D :heart:
:D :D :D
:D :D prekrasno!!!!!
bravo za mrvicu i njezino :heart:
:D za :heart:
Draga Isabel, jako me veseli srčeko tvoje bebice!
Držim fige za lijepu i mirnu trudnoću do rodilišta! :love:
:D :D :heart:
Bravo :D :D :D :D za malo :heart: . :* mamici i maloj bebici.
Čestitam,i misli samo pozitivno!
Prekrasno :D
Želim ti svu sreću ovog svijeta. Zaista si zaslužila držati svog anđela u rukama :love: :* :heart:
Evo nas s malim novostima...
Bili smo jutros na konzultacijama za dodatne pretrage i to, ali smo na brzinu bacili pogled na našu malu zvjezdicu koja treperi :zaljubljen: :dancingfever: !!!
Mala je zvjezdica velika 1.5cm, i savršeno odgovara 8+0 koliko i jesmo :D !
Našoj sreći nema kraja :D :bouncing:!!
Nadamo se ovako lijepim i dobrim vijestima i dalje...
:D za malu zvjezdicu :zaljubljen:
Isabel, jako mi je drago da je sve ok! :D :love: :heart:
Zao mi je sto se nismo vidjele, MM je sjedio u cekaonici kad ste vi izasli od dr.-a, a ja sam bila na mjerenju tlaka.
A jojj, a ja sam bila toliko uzbuđena da nisam vidjela okolo nikoga... Ali sam rekla docu da sam iza mene dolzi moja prijateljica s foruma :love: ...Citiraj:
enya22 prvotno napisa
Isabel :D :D
:D
:D :heart:
Isabel čestitam :D i šaljem puno ~~~~~~za tebe i bebicu :zaljubljen:
:D :D jupiiiiiii
Isabel :D :D :D