malo janje prvotno napisa
sad samm se nasmijala ovoj mojoj, dosla vidjeti unuce i mi se pohvalimo kako nam je izasao drugi zubic a ona odmah prebrzo mu rastu zubi imat se lose zube na tebe citajte ja, trebas mu poceti davati mlijeko da ima kalcija. pricala sam sinoc dugo s muzicem a rekao je da i njemu idu na zivce jer kad god jede,spava ili negdje ide oni ga zovu sto puta. on se mora javit kad krene na posao za vrijeme posla i kad dodje doma da vide da je ziv a petkom i subotom uopce ne spavaju kad radi nocnu. rekla sam mu da nezelim biti sebicna i imati samo mikija kad on malo poraste da bi htjela jos jedno na to je MM odgovorio da on nebi htio da bi sve htio pruziti mikiju. a u vezi mojih on nezeli ici jer moji zive u 25 kvadrata pa kaze da bu sve zadimljeno i nezeli da nauci govoriti ko moji npr.jorgan,so.tene itd. on hoce da miki govori hrvatski joj koliko puta su me ispravljali da nisam dobro rekla ili da imam krivi naglasak. a ja sam naime isla na govorne vjezbe 11 god a oni to pripisuju tome da se moji nisu posvetili meni