E pa kad se njima s vremenom opusti nešto drugo :mrgreen: . Mislim da im je onda i puno gore nego nama.Citiraj:
Gago prvotno napisa
Printable View
E pa kad se njima s vremenom opusti nešto drugo :mrgreen: . Mislim da im je onda i puno gore nego nama.Citiraj:
Gago prvotno napisa
Ovisi na šta misliš :mrgreen:
Vijagra ipak čini čuda, ali ako im se jajčeki objese :shock: groooooozno
Jao,Pliska sram te bilo :lol: :lol: :lol: :lol:
A ja upce nemam cice!Licim na tatu!hehehe!I bacila sam sve grudnjake s postavljenim kosaricama,push-up i sl. zranja i kupila sportske pamucne(one kaj su na ledjima onak uski..znate vec) bez zica i spuzvi i gluposti..
I mogu vam reci da sam se preporodila!Spavam u njima,nist me ne zulja,nesteze,nepika..Pitam se samo di mi je mozak bio prije!
A za kupanje sam kupila badic s postavljenim trokuticima koji super stoji i nevide se maline kad se najezis.
Znam ja da su moderna bogata poprsja, ali lakse mi je voljeti sebe onakvu kakva jesam,nego se ufuravati u ono sto nisam.Kao ono.. super mi stoji majica, a ispod nje pola kile grudnjaka.Ko ga shisha kad nabacim osmjeh u majicu niko i nepogleda!hihihih
Ja do sad nisam bila u bedu iako su cicke od pristojne kosarice B prerasle u dojece kosarice E i sve su mi ljetne majice odjednom kratke do pupka a ne do guze ko nekad... nego, trazila ja po gradu kupaci... ajme katastrofe :( Jedino sto su mi tete u ducanu mogle ponuditi bili su oni bapski kupaci ko sto mi mama nosi, s grudnjacima ko satorskim krilima i gacama do brade.. ovo sve sto je kolko tolko moderno, ne drzi vodu, ocu reci cicke, to sve kipi i preljeva se u svim smjerovima :cry:
Tjesi me jedino kad ih Fran vidi pa cichi od srece i rucicama grebe po majici da ih se sto prije dokopa, onda mi je bas super sto su tak velikeeee
a na plazi cu ove godine ocito opet u trudnickom kupacem , ono "haljinica" i gace
curke koje vježbe izvodite za učvrščivanje grudi nakon poroda ??? ja sam sa dobre četvorke pala na dvojčicu pa sam sva u bedu nakon 8 mjeseci dojenja...
i samo zelim grudi bar približno vratiti u normalu kao nekad prije poroda .......:(
tuširanje grudi hladnom vodom.
Strpi se malo, mjesecima su bile u drugom stanju, pa su proizvodile mlijeko, a sad se malo odmaraju, ali opet će se popuniti,
Sad žlijezdano tkivo više nema funkciju, a masno još nije stiglo popuniti okolicu žlijezda.
No dok čekaš možeš vježbati tako da ruke spojiš dlanovima okrenutim nasuprot u visini grudi i snažno guraš jednu ruku drugom. Ako radiš pravilno, osjetit ćeš kako se zatežu mišići ispod dojki. Desetak puta par puta dnevno ojačat će ti muskulaturu i dojke će čvršće stajati.
I jak mlaz tuša sa prohladnom vodom isto koristi.