Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 88 od 88

Tema: opuštene grudi nakon poroda HEEEEELP!!!!

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

saska ne moras se cijela tusirati, dovoljno je prebacit samo cicke preko ruba kade i masirat tusem samo taj dio tijela.

ivancice jel znas da se puno polji rezultat postize ako se skroz usredotocis na one misice koje radis :smajlic namigusa:

P.S.upravo kao odradjujem dnevnu kvotu vjezbi za bedra i razgibavam pokidani ligament :kolutam ocima jer zavaravam samu sebe:

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Fala ja ne bi. Evo sva sam se naježila. Možda se poprave same od sebe ko što je apri rekla. Ma sutra je novi dan pa ću onda o tome ramišljati .

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moje su nakon prvog poroda od čvrste 4 došle na +1. Kupila sam bila kupaći 3 s trokutastim punjenim košaricama. I bila užasno nesretna. Cice su mi bile kao suhe smokve. Kad je malenoj bilo 2 god., odnosno drugo ljeto, cice su postale već solidna 3 i imala sam nepodstavljene trokute. Pila sam B-vitamin (utječe na poboljšanje tonusa i elastičnosti kože).
    Prošlo ljeto su se još povećale, ali paralelno s trbuhom, sada se povećavaju i smanjuju ovisno o tome koliko je maleni gladan. Evo, baš sam se jučer sunčala u gornjem dijelu badića. Prvo je bio relativno popunjen, pa ugodno popunjen, i za sat vremena su cice doslovno ispadale iz badića.
    I još nešto: dobar preparat mi je Avonov Bust-gel, ostale nisam ni probala. Njihov anticelulitni mi je skinuo sav celulit - sada ga još ne koristim, dojim.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa
    Evo ja upravo čitam po forumu i stišćem dlan o dlan....

...javim jel pomaže!
    pitam se s čim klikćeš po mišu??

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pitam se s čim klikćeš po mišu??[/quote]

dobro pitanje

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kako dobro citiram :D :D :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Prije nekoliko godina sam vidjela ženu koja je imala bebu u nosiljci na leđima i prebacila je cicu preko ramena i dojila. Šokirao me taj prizor. Bilo me je čak strah dojiti ako je to poslijedica. Na sreču usprkos dvogodišnjeg dojenja, samo su se minimalno smanjile i ja sam super zadovoljna. Zamislite si taj prizor i tješite se!!!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam mislila da je to "prebacivanje" cice oduvijek bilo karikiranje... No na ovu tvoju pricu sam ostala :shock: Nemrem bilivit da je to stvarno moguce...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Pliska prvotno napisa
    Prije nekoliko godina sam vidjela ženu koja je imala bebu u nosiljci na leđima i prebacila je cicu preko ramena i dojila. Šokirao me taj prizor. Bilo me je čak strah dojiti ako je to poslijedica. Na sreču usprkos dvogodišnjeg dojenja, samo su se minimalno smanjile i ja sam super zadovoljna. Zamislite si taj prizor i tješite se!!!
    jesus!
    nisam ni znala da je ovo fizicki moguce.... (totalno zbunjeni smajl)

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pliska, pliska ko zna šta si ti vidjela (čitaj: prestani plašiti ljude na forumu )

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I ja sam se uplašila prizora, a imala sam samo 16 god. Grozno!!! Ne plašim ljude po forumu nego vas tješim da su vaše cice suuuuuuuuuuuuuper!

HELI

Početno

:shock: Meni su moje onda super

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prije nekoliko godina sam vidjela ženu koja je imala bebu u nosiljci na leđima i prebacila je cicu preko ramena i dojila.
    Ma kako to može biti moguće?!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ostala sam bez daha!PREKO RAMENA? :shock: :shock: :shock: :shock:

Mostarka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Re: opuštene grudi nakon poroda HEEEEELP!!!!

Citiraj Gago prvotno napisa
    Nakon proda su mi se opustile grudi,prije sam nosila peticu možete ih zamislit u trudnoći.Zanima me postoji li neki preparat koji bi mogao učvrstit moje cike :? Probala sam Oriflame ali nisam zadovoljna previše.
    A vidjet ces tek za 6mj. kako ce ti se opustiti

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

HAA--HAA

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nakon prve trudnoće - cike u koma stanju, sada opet dojim ali očekujem isto stanje nakon dojenja
    kremice, tuševi sl. stvari teško da mogu popraviti nastalo stanje
    ali može - GLUMIČIĆ
    prema tome, štedimo za nove cike, a možda dok ja prestanem dojit smisle nešto zdravije od silikona

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

E,što Bog muškarcima nije dao takve probleme' :?

Mostarka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ja bih si zeljela ugraditi silikone al onako da mi prirodnije izgledaju.Ma to i nije tako strasno.
    Mozda cu to i uraditi za par godina.
    Sada me tjesi i nisam pala u kpmu jer jos dojim pa se napune al bit ce belaj kad se isprazne i jos kad smrsam jer imam u planu sigurno oko 5kg. Jao, ma necu da razmisljam o tome,vec mi zlo hahaaa.... gdje ti pade na pamet da ovaj topic otvoris . Vecinu nas bacas u depresiju.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Depra,ha?

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Prije nekoliko godina sam vidjela ženu koja je imala bebu u nosiljci na leđima i prebacila je cicu preko ramena i dojila.
    Ja sad probala :D Čak i ovu jaaaaako opuštenu ni uz najbolju volju ne mogu nagurati do ključne kosti. :uzdah olakšanja: Ali za koji mjesec bi možda išlo ispod pazuha...
    Sve mi se čini da ćemo doktor Glumičić i ja biti na "ti".

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ma ne opterecujte se. dobar grudnjak i rijesen problem. a onaj tko ih vidi gole, on vas i tako voli bas takvu ( ili bi trebao, ako ne, nek proseta)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sad probala :D Čak i ovu jaaaaako opuštenu ni uz najbolju volju ne mogu nagurati do ključne kosti. :uzdah olakšanja: Ali za koji mjesec bi možda išlo ispod pazuha...
    Sve mi se čini da ćemo doktor Glumičić i ja biti na "ti".[/quote]

E ženo ma si me nasmijala!
    Ja znam da ima puno žena, starih i mladih koje nisu dojile pa su im cice do pupka. Jest da nije baš lijepo kat ti se cike opuste i ne izgledaju više kao prije, ali vjerujem da je jedino riješenje to pokušati izbjaće, tj.nositi grudnjake i vježbati.

Ja sam prije trudnoče imala između dvojke i trojke, u trudnoči trojku, a kad sam rodila, prva 2 tjedna bila sam kao Pamela Anderson. Pomalo se normaliziralo i imala sam trojku dok sve dok sam dojila. Nakon dvije godine dojenja malo vratile su se u prvobitno stanje. Malčice su se opustile, ali zanemarivo. Dobar grudnjak pravi čuda.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Znaci, zena kad hoce dojit, prebaci sike preko ramena, a kad zavrsi, samo ih elegantno vrati petom naprijed

Vjerovatno ce i kod mene biti slican slucaj, ako ne isti!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

To je snorki krajnji slučaj. Neče valjda i kod tebe tako. Ne vadi cike iz grudnjaka ni po noći!!! 8)

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

možeš i zavezati neku špagicu oko bradavice pa samo potegneš na mjesto :ceeeer odvalj:

snorki, da se ne prepadneš... prva dva-tri mjeseca cike jesu OGROMNE, ali kad se uspostavi ponuda i potražnja vrate se na (skoro) prvobitnu veličinu.

kaj bude nakon dojenja, to još ne znam i ne želim znati...

s obzirom na moju (ne)sklonost grudnjacima, još su i dobre... grudnjak po noći, brrrr!!!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

To je snorki krajnji slučaj. Neče valjda i kod tebe tako. Ne vadi cike iz grudnjaka ni po noći!!! 8)
    Kod mene ti je grudnjak uvijek u opticaju. Pita me MM sto uvijek spavam u grudnjaku, a mene nekako stid mojih opustenih grudi. Necu da to iko vidi.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    možeš i zavezati neku špagicu oko bradavice pa samo potegneš na mjesto :ceeeer odvalj:

snorki, da se ne prepadneš... prva dva-tri mjeseca cike jesu OGROMNE, ali kad se uspostavi ponuda i potražnja vrate se na (skoro) prvobitnu veličinu.

kaj bude nakon dojenja, to još ne znam i ne želim znati...

s obzirom na moju (ne)sklonost grudnjacima, još su i dobre... grudnjak po noći, brrrr!!!
    Jel to nova tehnika dojenja?hi, hi, hiii joj kad te skuze ove edukatorice, sto se slomise oko mog problema, hi, hi, hi

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa da... montiraš špagicu i mali kolotur pa samo povlačiš ciku na željenu visinu! i nema problema! :pljes pljes pljes:

ionako to kasnije klinac sam radi, odi vidi na produženo dojenje kaj malci rade iz cika... natezanje, razvlačenje, žvakanje, štipanje... :kolut:

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Gago prvotno napisa
    E,što Bog muškarcima nije dao takve probleme' :?
    E pa kad se njima s vremenom opusti nešto drugo . Mislim da im je onda i puno gore nego nama.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ovisi na šta misliš
    Vijagra ipak čini čuda, ali ako im se jajčeki objese :shock: groooooozno

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Jao,Pliska sram te bilo

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

A ja upce nemam cice!Licim na tatu!hehehe!I bacila sam sve grudnjake s postavljenim kosaricama,push-up i sl. zranja i kupila sportske pamucne(one kaj su na ledjima onak uski..znate vec) bez zica i spuzvi i gluposti..
    I mogu vam reci da sam se preporodila!Spavam u njima,nist me ne zulja,nesteze,nepika..Pitam se samo di mi je mozak bio prije!

A za kupanje sam kupila badic s postavljenim trokuticima koji super stoji i nevide se maline kad se najezis.

Znam ja da su moderna bogata poprsja, ali lakse mi je voljeti sebe onakvu kakva jesam,nego se ufuravati u ono sto nisam.Kao ono.. super mi stoji majica, a ispod nje pola kile grudnjaka.Ko ga shisha kad nabacim osmjeh u majicu niko i nepogleda!hihihih

korason avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ja do sad nisam bila u bedu iako su cicke od pristojne kosarice B prerasle u dojece kosarice E i sve su mi ljetne majice odjednom kratke do pupka a ne do guze ko nekad... nego, trazila ja po gradu kupaci... ajme katastrofe Jedino sto su mi tete u ducanu mogle ponuditi bili su oni bapski kupaci ko sto mi mama nosi, s grudnjacima ko satorskim krilima i gacama do brade.. ovo sve sto je kolko tolko moderno, ne drzi vodu, ocu reci cicke, to sve kipi i preljeva se u svim smjerovima
    Tjesi me jedino kad ih Fran vidi pa cichi od srece i rucicama grebe po majici da ih se sto prije dokopa, onda mi je bas super sto su tak velikeeee
    a na plazi cu ove godine ocito opet u trudnickom kupacem , ono "haljinica" i gace

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

curke koje vježbe izvodite za učvrščivanje grudi nakon poroda ??? ja sam sa dobre četvorke pala na dvojčicu pa sam sva u bedu nakon 8 mjeseci dojenja...
    i samo zelim grudi bar približno vratiti u normalu kao nekad prije poroda .......

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

tuširanje grudi hladnom vodom.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj gabica80 prvotno napisa Vidi poruku
    curke koje vježbe izvodite za učvrščivanje grudi nakon poroda ??? ja sam sa dobre četvorke pala na dvojčicu pa sam sva u bedu nakon 8 mjeseci dojenja...
    i samo zelim grudi bar približno vratiti u normalu kao nekad prije poroda .......
    Strpi se malo, mjesecima su bile u drugom stanju, pa su proizvodile mlijeko, a sad se malo odmaraju, ali opet će se popuniti,
    Sad žlijezdano tkivo više nema funkciju, a masno još nije stiglo popuniti okolicu žlijezda.

No dok čekaš možeš vježbati tako da ruke spojiš dlanovima okrenutim nasuprot u visini grudi i snažno guraš jednu ruku drugom. Ako radiš pravilno, osjetit ćeš kako se zatežu mišići ispod dojki. Desetak puta par puta dnevno ojačat će ti muskulaturu i dojke će čvršće stajati.

I jak mlaz tuša sa prohladnom vodom isto koristi.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •