jojjoj Maslačkice, brzo provjeriti postoji li Sunčica i o čemu ona piše :lol:Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
Printable View
jojjoj Maslačkice, brzo provjeriti postoji li Sunčica i o čemu ona piše :lol:Citiraj:
Obrati pažnju :lol:Citiraj:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/profil...profile&u=1346
:lol:Citiraj:
kahna prvotno napisa
Pa možda čovjek "mene" i čita... :lol:
A ti mislila da se šali tc tc tc :lol:Citiraj:
[quote].......tipkate na Rodi?
Da, znam da mi žena tipka na Rodi :)
Naravno!Citiraj:
Znaju li vaš nick?
O ne, tko bi to sve čitao? :)Citiraj:
Sve o ćemi pišete?
je ovo super mjesto! :DCitiraj:
I mišljenja su da.......?
zna da tipkam i da cesto visim tu ali mislim da ne zna moj nick te da bas i ne gleda sto to ja pisem iako mu cesto spominjem neke stvari tj. teme sa rode :love:
Moram li reci da i moj zna moj nick i da zna da sam na Rodi? :mrgreen:
Posto mi zna nick, moze citati sve.. sumnjam da cita, predosadno je to :raspa:
Zna da tipkam na Rodi
Ne zna moj nick
Ponekad mu nešto ispričam ali ne zna sve što pišem
Što misli? Ne znam što točno misli o Rodi, ali općenito misli da sam previše na internetu :mrgreen: :roll:
naravno da zna!
zna sve o čemu pišem, zna moj nick, zajedno smo ga smišljali kad sam se logirala! :)
mišljenje... sada me nekada pita : ajde vidi što kažu na Rodi o tome! ;)
Da samo zna....
Došao čovjek zamnom
oprosti al moooooram :lol: jer sam ga zamislila baš tak- kak rašpa nokteCitiraj:
anchie76 prvotno napisa
naravno da zna
posto je glavni za odrzavanje masine
mogao bi videti sve sto ga zanima
ali od njegovih foruma nema kad
cesto se prepiremo ko ce sesti za kompjuter
onaj ko izgubi, uzme lap top.
zna da tipkam, zna nick, vjerojatno jedino ne zna da toliko visim tu
nije čitao, sumnjam da ga zanima o čemu ja "pričam" s drugim ženama :)
naravno, uvijek se može logirati s mog laptopa ako ga baš interesira
ajme ovo mi je :smajlić koji s topi:Citiraj:
Vishnja prvotno napisa
Zna da budem na forumu, zna i nick ali ga uopće ne zanima o čemu pišem :lol:
Od riječi do riječi tako- iako kad sam se zaratila na "povratku na posao", onda mi je pokušavao odvratiti pažnju - gle kako je lijep ovaj svijet - još uvijek je tu - forum može pričekati :oops: Ali je bio na mojoj strani, ipak 8)Citiraj:
bzara prvotno napisa
To i ja želim komentirati otkad sam pročitala :)Citiraj:
pikula prvotno napisa
Zna, koliko vremena provodim ovdje zabrinulo bi me da ne primjećuje. ;)
Zna nik. Zna da pisem, ali nisam sigurna da stigne citati sta...
On jako voli Rodu (To je povjerenje kao ono kad me mama pusti da izadjem s dobrim drustvom pa je sigurna da ce sve biti OK i mogu ostati koliko hocu)
Citiraj:
i ja ću biti tata prvotno napisa
I moj zna da sam na rodi... :mrgreen: i zna mi nick i skraćenice nickova...ali me ne čita, sve mu je to superdosadno ...zato su mu interesantni forumi o dijelovima za bicikle... :roll:
moj zna da sam na rodi i kaze da moj avatar lici na mene.
ne govori moj jezik, pa ne razumije o cemu pisem :oops:
podrzava me jako, jer vidi da me to znaci i smiruje me...
cesto me podsjeti uvece (narocito ako sam nervozna) - draga, da pogledas ti malo u taj svoj forum :lol:
Da zna.Citiraj:
i ja ću biti tata prvotno napisa
Zna i nick.
Ne zanima ga u detalje.
Misli da sam previše tu, ali i da smo neke korisne savjete dobili za malecku i da se svašta smješnog da pročitati, jer virne ponekad.
Moj ne zna nick- "Lako ću ga otkriti.."
Ne zna točno o čemu pišem -"Pišeš nešto o vrtiću i djeci"
Ne smata mu što sam na forumu. Jedini problem je što imamo samo jedan komp pa zna biti malo gužve i čekanja reda.
Tako si neprimjetna? :lol:Citiraj:
hanumica fata prvotno napisa
zna da tipkam
nick mislim da ne zna, ono kad bi ga sad pitala koji mi je nick, ali da ide čitati forum naravno da bi ga skužio kad sam tako turbo originalna
ne čita
reakcije su ovisne o raspoloženju, kad je dobre volje onda ne komentira, kad je loše onda njurga kako stalno tu visim, što nemam pametnijeg posla, kad se posvađamo i kad mu nešto kažem onda pita dal sam to na forumu naučila
ali ne samo on, i mama me stalno gnjavi što sjedim za komp. a model je prihvatila i V tako da mi ili viče da je komp. štetan za oči ili se žali da od mene ne može nitko na komp.
tipkate na Rodi?
da
Znaju li vaš nick?
da
Sve o ćemi pišete?
Jako rijetko pisem sto se i vidi po broju postova, ali staaaalno citam i visim po rodi. Zapravo mi je forum cijeli dan upaljen (blagodati flat rate-a) pa sjednem citat kad god uhvatim vremena kao recimo sad u 2 ujutro :)
I mišljenja su da.......?
Ma i on prosurfa po Rodi ako ga nesto zanima. U biti oboje prvo vidimo sto rode kazu pa onda po potrebi dalje (obicno nema potrebe dalje :lol: )
dodatno pitanje bi bilo:
zna li vas sef da ste na rodi?
kako to krijete od njega? :lol: :lol:
hanumica,ja sam šef !!!!!!!! he,he,he
Da x 3. Pa zasto ne bi znao, nije da imam ljubavnika :lol:
Da
Da
Da
Dok sam na forumu on se igra na PS3 sa svojom ekipom, tako da mu i odgovara da sam ja ovde da mu ne bi grintala ;)
XCitiraj:
Da zna.
Zna i nick.
Ne zanima ga u detalje.
XCitiraj:
Dodirko prvotno napisa
zna... potpuno nezainteresiran za nick i sve ostale detalje vezane za forum sam po sebi
XCitiraj:
marti_sk prvotno napisa
samo zna sto pisem...Citiraj:
kristina_zg prvotno napisa
ali nema dobro misljena o ovom jer smatra da je to sve bezveze ...da se previse preuvelicava (mozda ga malo razumjem) jer npr.svako ima svoje iskustvo ponekad je to dobro a ponekad toliko lose da se ponekad previse zabrinem oko neceg...i onda to njemu pomalo na zivce ide...
da
ne
da otprilike
u početku mi je stalno govorio,ti si dosadna,ti samo čitaš te tekstove,šta se ne učlaniš pa ih pitaš da ti pomognu oko ovoga i onoga,i tako se ja zapalila , a on grinta kao fol,aj skuvaj kavu mužu svom , i dok ja do kuhinje on se nakači pa malo špijunira. Ok mu je sve to , za svaku nedoumicu kaže , pitaj rodice al ja sam tek početnik i ne mogu si priuštit vremenski baš onoliko koliko bi htjela , al ako nastavim ovako , mogla bi dobit izgon iz spavaće sobe :lol: :lol: :lol:
- zna da tipkam na rodi
- zna moj nick jer mi je to nadimak
- ne zna o čemu pišem jer ne čita
- smatra da je to glupost i čeka da ja to i sama shvatim, smatra da sam ja dobar roditelj i bez ovog foruma
Moj partner zna da sam na RODI i najčešće se jako ljuti što vrijeme provodim ovdje umjesto s njim... i mislim da ima pravo samo što zbog trenutačnog viška vremena (s obzirom da sam na zadnjoj godini studija i ne radim još ništa konkretno) imam neodoljivu želju za socijalizacijom... ponekada se ne razumijemo, ali u globalu on se ne slaže s mojom Net aktivnošću! :/
zna i nick...
nešto mu dam da sam pročita, detalji oko pisanja ga ne zanimaju...
...kako kad; većinom je mišljenja da previše vremena provodim ovdje...
Moj muž zbog prirode svog posla uglavnom nije kod kuće,tako da kad je kući imamo prečeg posla nego da on čita o čemu ja ovdje pišem-samim tim ne zna ni moj nick. Zna da dosta vremena provodim čačkajući po tekstovima i forumu,ali ga baš puno ne zanima,osim ako mu ja ne prijavim štogod zanimljivo.
Kad nam je mlađi sin imao grčeve,panično je po Rodinim tekstovima tražio odgovor na pitanje što ćemo uraditi da bismo mu pomogli :)