litala :heart:
Printable View
litala :heart:
Litala :heart:
što ja tebe volim :love:
ah, kvragu, kad se vec golitim, razgolitit cu se do kraja :mrgreen:
prvo sam nadobudno uzela orhana pamuka 8) pocela citat i nakon pedesetak namucenih stranica i preko dva tjedna truda - ostavila je na nocnom ormaricu i uzela petu od tih pet - jamie oliver, naked chef :lol: :lol: eeee, ta se puuuuno lakse cita :lol: :lol:
Potpisujem litalu i Zoranu. Spojite njih dvije (OK, imam "samo" blizance, litala ;) ) i dobit ćete - mamasch.
Djevojke drage, savršene vikende ćete imati negdje od 8-11 god(okvirno),možda do 12. znat će se ponašati u rstoranima, neće imse pišliti u autu, znat će čitati putokaze i kartu, suvsislp će odgovarat na pitanja vama važnih ososba , a vi ćete biti ponosne
nakon toga će htjeti svoje prijatelje, tih 3-4 godine je svakako manje nego ih dotjerati do te 8 godine.
i onda dok će se oni družiti u sojimsavršenim vikendima skužite da imate nekih 35 -40 i da ćete u glupim savršenim vikendima moći uživati do kraj aživota ili bar do unučadi...
onda opet rodite i čmrljite doma svaki vikend, ali svaki je presavršen
kad je čovjek mlađi , tone shvaća
i tko šljivi glupe muževe dok se oni odmaraju i bave svojim hobijima, ovo je bolje
jedino treba naći odmor,a to ni***** teško , samo stvar organizacije
držite se, istina je što kažu ljudi sv epebrzo prođe, samo dok čovjek to sam ne prođe ne može skužiti, držite se :love:
litalu za predsjednicu :*
Citiraj:
sunnyapril1 prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
nemaju svi trenutno bas 28 godina ;) ima nas svakakvih, s vrlo raznolikim brojevima na sasijama :mrgreen:
ja znam da ce to savrsenstvo jednog dana doci, ako ne prije - doci ce onog dana kad svo cetvero, jedan po jedan, odu svojim putem i kad mm i ja ostanemo sami na verandi i shvatimo da su sve i jedan vikend od '99. do tog dana bili - savrseni :heart: :heart: :heart:
ps. kad mi ova najmladja zavrsi srednju skolu, ja cu imat blagih pedesetipet godina :mrgreen:
:shock: Isuse Bože! I ja!