Citiraj:
mihim prvotno napisa
Citiraj:
icyoh prvotno napisa
možda sam izvukla iz konteksta, no ovo je nepošteno.
Zašto se uvijek povezuje da je žena s karijerom (ilitiga karijeristica) isfrustirana i bez djece?
mislim da se radi o pojedincima, al mislim da je i realno ( bar one koje ja znam, neke doktorice i profesorice koje nemaju obitelj ), koje se zanimaju samo za posao, nazalost jesu takve i misle da je njihovo predavanje i ispit najbitnija stvar na svijetu, a to su gluposti. ja sam npr. anatomiju fakat naucila, i znala ju neko vrijeme, al posto vecinu djelova ne koristim naravno da sam zaboravila mozdane putove, a to je njima uzasno bitno...
Oprosti, ali mislim da nitko nije kompetentan izjavljivati kako se druga osoba zanima
samo za posao, niti koja je njena ljestvica prioriteta. Pogotovo kad je riječ o ženama koje ne poznaješ dobro.
I ne vidim što je čudno u tome da netko cijeni svoj posao (u ovom slučaju predavanje) i smatra ga jako važnim. A kad te netko sruši jer (karikiram) ne znaš nabrojati padeže na latinskom onda te nije srušio jer je isfrustriran već jer ima neki kriterij ocjenjivanja.
OT, no u hipotetskom slučaju.... profesorica koja sruši studenticu jer je na ispit dovukla bebu radi prolaska (namjerno biram riječ "dovukla") nije nit isfrustrirana nit luda. Što ne bih mogla reći za majku kojoj to padne na pamet.