je, super je duda kod uspavljivanja...i ja ju koristim za to. ovako preko dana ju ne traži sama, osim kad ju ugleda...onda joj se oči povećaju i zaiskre, i kao mali ovisnik kaže "dudica" :)))))
Printable View
je, super je duda kod uspavljivanja...i ja ju koristim za to. ovako preko dana ju ne traži sama, osim kad ju ugleda...onda joj se oči povećaju i zaiskre, i kao mali ovisnik kaže "dudica" :)))))
mi dudu imamo od prvog dana/noći kad smo došli doma. M je toliko plakao da stvarno nismo znali šta ćemo. plakao je stalno u rodilištu, a onda i doma. cica više nije dolazila u obzir, jer stalno imam strašno puno mlijeka, i ako je cica u ustima, mlijeko teče, a onda nastupaju još veći problemi, jer se previše najede, i onda povraća i plače cijeli dan. duda nam je malo pomogla. a i on stalno nešto trpa u usta - prstiće, ruke, posteljinu, odjeću, igračke, što god nađe blizu. nekako mi je bolje da ima dudu. imamo ih nekoliko, steriliziramo ih 2-3 puta dnevno, i stalno ih nosimo sa sobom, gdje god idemo.
Ja sam bila jako protiv duda i nismo je koristili do prije mjesec dva kad je maleni počeo po vani sam puzati i hodati. Što je god vidio na podu bi pojeo, a kad ga je to prošlo onda je gurao ruke u usta. Kad ima dudu ne jede kukce... :/
:lol: :lol: :lol: ....riknjavam.....Citiraj:
sanja77 prvotno napisa
Zna li ko ima li dude za moj uzrast?........kako prodjem pored dućana, kupim čoksu :oops: