Re: Zahtjevno dijete - vasa iskustva?
Citiraj:
ivana2008 prvotno napisa
Kai je od rodenja pokazao da spada u grupu zahtjevne djece ili ljepse receno to je djete sa visokom razinom potreba (dr. Sears). Prvih 5 mjeseci je bilo iznimno tesko, neprekidno je cendrao, nije mogao biti sam ni minutu, preko dana nije imao nikakav ritam spavanja, podoj je trajao 3 minute (a tako je i danas) i pri tom bi mahao rukama i nogama (sada se cijeli koprca), imala sam dojam da stalno nesto hoce ali ga nista ne cini sretnim, mrzio je biti u kolicima i u auto sjedalici.
Evo, kao da opisuješ moju djevojčicu... kolica su joj najveći neprijatelj, u sjedalici izdrži 15-ak minuta, ali da bude još gore nije predugo sretna niti kad se nosi... stalno moramo nešto mijenjati i izmišljati kako bi je zabavili, u protivnom cendra i šizi. Još uvijek cica svaka 2 sata po 3-5 minuta, isto bacaka rukama i nogama... ma živac totalni. Najveći nam je problem što se u zadnje vrijeme budi u 4 ujutro i fajrunt :shock: ali zato po danu odguli 2x2h. Treće spavanje odbija iako se vidi da je umorna, trlja okice, cendra...
Iako vidim da kažete da s vremenom nije ništa lakše, još uvijek gajim nadu da će biti lakše kad prohoda :/