Cestitam presretnoj mami na maloj ljepotici! Vjerujem da cete uzivati obostrano..kako mama sa kceri tako i kcer sa svojom predivnom mamom!! :heart:
Printable View
Cestitam presretnoj mami na maloj ljepotici! Vjerujem da cete uzivati obostrano..kako mama sa kceri tako i kcer sa svojom predivnom mamom!! :heart:
cestitke od srca :heart:
prekrasno,predivna priča i savršen kraj ....rasmoljila sa se
ČESTITAM ti od :heart: na prekrasnoj kćerkici :D :D :D :D
uživaj draga zaslužila si :preskaceuze: :gumi: :joggler:
rasplakala me tvoja dirljiva prica. od sveg :heart: :heart: :heart: zelim vam puno predivnih trenutaka.
Čestitke mačkulina. :)
Dobrodošlica princezi.Jeste već odabrali ime?
Cestitam!!!! :heart:
Bas na moj rodjendan,samo ''par'' godina kasnije..... :D :D
Ceka te najljepsi period u zivotu......
Cestitke sretnim roditeljima od :heart:
Danas je dan za plakanje,pocelo je sa drugom majkom koju sretoh dok su je gurali niz hodnik na svome radnom mjestu,pomislih ajme mlada zena,vidjeci je tako iscrpljenu samo da nije strasno,ipak prepoznajem odjel,trudnice,cuvalice,rodilje,i onda ugledah njen pogled koji se spustio na ruku,i u trenutku se promjenio izraz njenoga lica, tada shvatih ona nije bolesna,samo je iscrpljena,ali presretna,nije to samo sreca,to je blazenstvo,ispunjenje.....to je sreca koju ju nam je mackulina uspjela docarti,drzati tako dugo ocekivano dijete u narucju, a ono polozeno na njenoj ruci,mali smotuljak prekrasne crne kosice.....i tada shvatih koliko je to preljepo.posebno,tada shvatih sta je to.
Tada dodoh do ovoga posta i vise nemogu stati.Pretpostavljam da sve majke sa ovoga foruma uzivaju u jednakom osjecaju,ali su rijetke kao ti koje su nam taj osjecaj srece uspjele unjeti direktno u srce,draga jedino osim najljepsih zelja ti mogu reci hvala,sto si unjela puno svjetla u moj danasnji dan.I ljubi svoju prekrasnu curicu.
Čestitam :D !
Nakon 9 mjeseci straha vrijeme je za uživanje!
Čestitam :heart:
čestitam.uživaj u majčinstvu.
:heart: :heart: :heart: :heart:
:D :klap: cestitam od :heart: :love:
Čestitam od :heart:
Priča me je dirnula do suza, hvala Bogu na sretnom završetku.
Uživaj u majčinstvu sa svojom princezom :heart:
Draga mačkulina,čestitam ti os srca!
Uživaj u svojoj curici,zaslužila si to! :love:
placem i ja, jako sam sretna zbog vas. :*
Hvala vam drage cure na čestitkama.. sada ste vi raspkale mene :)
Netko je pitao kako se zove? Zove se Lara - kako je njezin tata želio....nježno, romantično uzvišeno kao ljubav :zaljubljen: dr. Živaga i njegove Lare, prelijepo kao Larina pjesma :zaljubljen:
Nisam imala ništa protiv...
Taj tren kada sam ju vidjela... odistra su mi se noge odsjekle, tako se čudno osjećaš.. ne možeš vjerovati da je tvoje tijelo nosilo takvo savršenstvo prirode :)
Pa ju gledaš, osluškuješ njezine otkucaje srca, njezin dah, .. i nanovo zahvaljuješ dragom Bogu na milosti koju ti je dao.
Često sam ovih dana kada sam gledala nju mislila: ' e da je prva beba (sin) živ on bi bio beba od godine dana.. sad bi se rodila sestrica i baš bi bilo prekrasno '.. ali eto, nije se ostvarilo.. ne želim biti neskromna ma i ovo je dobro.
Sada će moj sin napokon pronaći svoj mir jer mama ga je otpustila iz svojih misli.. (ali neće nikada iz svog srca).
Lara me treba više nego ikoga, ja trebam nju.. a majčinstvo... čudesno je drage moje koliko te oplemeni, iznova svakim danom si puno bolja i plemenitija osoba, prema sebi i prema drugima, prestaješ biti mušićava, sitničava.... ma prekrsano :zaljubljen:
Nekako razmišljaš kako li sam mogla cijeli život bez bebe? Nekako tako brzo postane sastavni dio tvog života, da se period prije poroda (a to je u mom slučaju 38 godina) ni ne sjećaš.
Hvala vam još jednom na čestitkama
prekrasno si sve napisala... od srca čestitam tebi i tm na prekrasnoj malenoj princezi Lari :heart: :heart: :heart: :heart:
mackulina draga, opet si mi izmamila suze :love: , odmah sam jace stisnula svojeg decka. :* maloj princezi prekrasnog imena!
čestitam! :heart:
tvoja curica je pronašla divnu mamu..
Draga moja mačkulina,
sretna sam što si dočekala taj dan i postala mama. :love:
Napokon si odagnala svoje strahove, ali iskreno stvarno sam bila uvjerena da će sve biti kako treba.
Ljubi svoju malu Laru i uživajte, a ja se veselim našim susretima sa kolicima.
:*
Čestitam! :love:
Mačkulina, predivno čestitam ti od srca, sada uživaj u najljepšim danima života, :) sretno
predivna prica... cestitam :D :D uzivajte u svom zlatu :zaljubljen:
koja prica. cestitam i zelim vam sve najbolje.
:heart:
cestitke :love:
čestitke mabi i bebici mačkulini, prekrasan happy end :D :D
Draga, čestitam još jednom ovdje :)
sada je sve napokon dobro :love:
Kakva priča, a :cry: :cry:
Uživajte, zaslužili ste
Jedna od najljepših priča ovog foruma :heart:
Zaista predivna priča i način na koji pišeš je jednostavno :heart: :heart: :heart:
Čestitam ti od sveg srca na majčinstvu!!! :love:
Mačkulina, rasplakala si me, čestitam ti od srca na tvojoj curici.
Cure će nam biti vršnjakinje i susjede u Španskom.
Sad uživaj u svojoj curici i hvala Bogu da je sve dobro prošlo i da je taj grč nestao, sad slijedi prekrasni trenuci radosti, sreće, ljubavi i potpune ispunjenosti !!!
Kako sam sad rijetko na forumu zbog svoje Leone, samo sam vidjela da je tvoj topic i pročitala tvoju priču koja me ganula jako, jako...
Sretno draga !!!!
mačkulina, čestitam ti od srca na tvojoj sreći :love:
totalno sam se naježila.
prekrasna priča prožeta takvim osjećajima.
puno pusica maloj curici :heart: :* :love:
mačkulina, :heart: čestitam od srca! :love:
cestitam! :D
čestitam od :heart:!
čestitam od :heart: , uživajte sa svojom curicom :love:
čestitke od :heart:
:heart: :*
Sreca je kazu dobiti bebu,a zapravo prava je istina da je beba dobila vas i vasu ljubav!!!!!!! :zaljubljen: :zaljubljen: puno srece i Bozijeg blagosova uvijek te pratila sreca Lara ce ti zahvaliti jednog dana na svoj ljubavi i sreci sto si joj podarila :love: :love:[code][/code]