Povrće na žaru (patlidžan, tikvica, rajčica, paprika, luk) s mozzarelom, maslinovim uljem i bosiljkom
Printable View
Povrće na žaru (patlidžan, tikvica, rajčica, paprika, luk) s mozzarelom, maslinovim uljem i bosiljkom
ja na pohane cvjetove tikve dodam malo secera ili meda kad su gotovi, mmm, obozavam ih vruce
Ja danas paštu sa salsom....neki dan sam kupila 2 kg pomidora, mrkve, paprika, zakuhala salsu, dio stavila u zamrzivač i danas evo već vadim prvu turu....njami njami. Za prilog kolač od jogurta, vrhnja i jagoda.....
Ne za prilog nego za desert....sva sam se zmutila pri pomisli na slatko.....
Varivo od krastavaca i pohani cvjetovi - mraaaaak. Klinki sam rekla da je to neki krompir inace ne bi ni probala - polizala. Za cvijece sam joj rekla pa joj je to neki stos - isto je pojela. Muzu sam spohala i neko smece od konzervi koje on voli pa se nije bunio. Dakle eksperiment je :D .
Danas cemo knedle - inspiracija dosla s topica kako se jedu knedle.
onda, koje si varivo od krastavaca napravila? ;)
Dinstani luk, ribani krastavci, krumpiri na kockice, vegeta, sol, cesnjak, mljevena paprika, vrhnje za kuhanje, persun... Kombinacija svih recepata :roll:
:lol:
budem probala
isprobati ću i portugalski kolač s iskona pa javim rezultat
varivo od bundeve sa cimetom,salata od tjestenine i oraha i teleci spic iz folije
Jel to neka greska ili...Citiraj:
white_musk prvotno napisa
nije super je ukusno,a ide ovako
na maslinovom ulju se izdinsta jedan luk i doda se jedna izrendana bundeva(oko0,75-1kg).Zalije se sa jednom casom soka od narandze i doda se stanlica cimeta.
Dinsta se i kad bude gotovo doda se so, biber i jedna kasika meda.
umalo zaboravih, neposredno prije posluzivnja se doda jedna filadelfija ili ABC sir.
Ja bih dobila zahtjev za razvod. U stvari...pretjerujem...svakako ni ne kuham...kuhaju on i teta cuvalica...ali MM bi to mozda progurao razblazeno s kilicom jagnjetine.Citiraj:
anchi pp prvotno napisa
varivo od graška i pole od krumpira sa špekom i paprikom.predvečer je MM peko klincima palačinke pa je ostalo par komada,a meni se naravno čitajući recepte otvorio apetiti,pa da palačinke ne bi propale išla sam ih napunit i spohat sa šunkom,sirom i graškom.i sad ih tamanim,a sutra ću se gristi što sam se u pola noći prežderavla.
po običaju :roll:
Nisam ja nikada toliko gladna da idem pohati palačinke - srećom za mene... Ponekad i nije tako loše biti lijen :/
Danas zec na saft i tijesto.
jucer rezanci u paradajzu i salata od kelerabe.
danas mamina kuhinja.
Karfiola na leso, kuhana jaja i paradajz salata.
mi na svekinoj kuhinji: junetina u saftu i njoke (samo njoj se to da raditi po ovoj vrućini)
Danas mahune sa govedinom a sutra sam konacno na svome: peeeetaaaakjupijeee a to ce znaciti bijelo vino a mozda se zaletim i po bijelo pivo i salata nicoise. A onda slavimo vikend. Konacno.
Jucer juha i knedle danas riza, sataras i cikla.