zeno, suze me oblise!! bas ti hvala :)
Printable View
Učestali trudovi, krenuli mi za Dubrovnik u 2 ure ujutro, stali u Neumu kupit Jamnicu, jer me uhvatila žgaravica. Zaustavljaju nas na granici i pita policajac: Imate li vas dvoje šta za prijavit??? Kad ja ko iz topa: Imamo!!! Trećega!!! :lol: Gleda ovaj zbunjeno, kad "ubere" moj stomak i onako blijed vikne: Ajmo! Šta se zadržavate??? Mislio čovik da ću mu rodit prid nosom, hhhh:mrgreen:
Ja pokušavam otvorit Jamnicu između dva truda, muž mi oće otet bocu da je on otvori, ja mu ne dam, urlam da gleda kud vozi,da će mi dite izać na nos :mrgreen: Uto uspijem otvorit bocu, frkne čep negdi po podu,derem se: Čeeeep!!!, a ovaj moj ispali: Jel ti to puko čep??? (sluzni) :lol: ... Kasnije, u rađaoni, počeli najjači trudovi, ja žednaaaaaaa, a babice raspremaju krevet od žene šta je kraj mene rodila.Vičem ja: Dajte mi vode!!! Evo, evo...žurimo!, viče jedna. A ja ljuta ko pas: Šta ste se uvatile sad pospremat!? Ostavite to, ja ću vam sve počistit, i moje i njezino,obećajem, časna pionirska! :mrgreen: Da pionirska...
uh proplakala san od smija hahahahahahhaha zakon!!!!! ovo sranje na livadi me dotuklo hahahaha :lol: :lol: :lol:
ja sam imala jako teška oboa poroda tako da mi je samo ružno ostalo iza njih, ništa lijepoga...ali anegdota naših prijatelja se prepričava godinama....
Došlo vrijeme da se Nora rodi, prošao termin....u neko doba noći budi se ONA i gurka NJEGA...."B. počelo je....ajmo u bolnicu..."
B je onako nonšalantno pogleda s jednim okom otvorenim, "Z. koja je ura" "Ma šta te briga koja je ura boli me idemo u bolnicu....3 ure su"
"Ne dušo to ti samo sanjaš, okreni se i spavaj...." okrene se B na drugu stranu i zahrče mirnim snom pravednika....
Kako su živjeli odmah preko puta rodilišta, Zorana se digne, uzme torbu preko ramena i polako preko pješačkog prijelaza u 3 ujutro u rodilište....
u 6,30, B se digne iz kreveta, u tišini da ne probudi Zoranu spremi za posal, ne obračajući pažnju na prazan krevet.....
u 7,30h zove ga Zorana iz rodilišta "e moj B....posta si tata....rodila se Nora"
naš B je inače vrlo usporen tip tako da nam je ova priča bila samo potvrda o njegovom "slabom kopčanju situacije"
Prije 3 mjeseca su postali roditelji još jedne male mrvice, ovaj put ju je odveo u rodilište i bio s njom budan cijelo vrijeme :D
super su ove smješne dogodovštine sa poroda....
smijem se i citam MM-u...kaze on da bi i gache skinuo da mu je sestra rekla da skine sve :)
Nekoliko trenutaka nakon sto sam rodila svoje malo klupko, babica glasno vice 112!!
Meni zbunjenoj upitnik nad glavom, zamalo sam skocila sa onog stola: "zasto cete zvati GORSKU sluzbu spasavanja"???
Kad babica govori-"zeno ne brini- to je samo broj narukvice".
:)
Jao jao jao poskace mi ovaj moj trudnicki stomak od ovih ludih prica... ne mogu se prestati smijati...imam i ja par stvarcica s moja dva poroda... al sad bjezim s pola pa ne stignem...pisem sutra...
:lol: baš sam se nasmijala
sa samog poroda nemam nekih smiješnih scena (možda se i sjetim koje, kad zaboravim onaj traumatični dio...), al imam prije dolaska u bolnicu
budim ja svog muža u 3h ujutro i kažem mu: "ajde, idemo"
a on meni: "još samo 5 minuta" i okrene se i nastavi spavati
ja :-o "pa tupane, imam trudove"
a on skoči sav u panici i viče: "pa kaj ne veliš?!! ja mislio da trebam na posao"
i onda se ustao i počeo vrtiti u krug, nije znao kaj treba...
pogleda mene i pita: "a kaj da ja obučem?" :lol: kao da je nekog briga....
I mene je MM pitao da li da se obuče sportski ili svečano :lol:
Krepat ću od smijeha :lol:Citiraj:
Nekoliko trenutaka nakon sto sam rodila svoje malo klupko, babica glasno vice 112!!
Meni zbunjenoj upitnik nad glavom, zamalo sam skocila sa onog stola: "zasto cete zvati GORSKU sluzbu spasavanja"???
Kad babica govori-"zeno ne brini- to je samo broj narukvice".
Hehhe :)
Pa to je u tom trenutku samo meni bio broj gorske sluzbe :)
( inace je to broj sluzbe za zastitu i spasavanje, svima poznat 112)
kod mene je isto bila ova situacija. puknuo meni vodenjak, a one se ushoda po kuci.10 min gore-dole, a ja ga cekam s torbom i govorim mu :" dobro, ocemo li mi krenit?"..a on, onako zbunjen :" ma neznam sta da obucem, ocu li u trenerki ili da obucem rebe i onu crnu kosulju?". ja se izderala: " pa obuci se kako hoces, sta se mene tice mozs i gol!!! " dan danas se tome smijemo!!!:lol:
porod je ajme i kuku, al ima jedna sitnica koja je nasmijala cilu operacijsku salu. kako sam zavrsila na CR..dolazi mi neka sestra, da potpisem za CR... i onako stravena nakon 18 sati...pitam ja nju sta je to?? a ona meni : " ma smo ti potpisi, ne brini se sve je ok"..hmm a ja njoj : pa dobro mogli ste mi donit i papire da vam potpisem da budem jamac za kredit" oni svi odvalili a ja jos na to : al srica sta ne radim!... i utonula....
...možda ovo ne spada ovdje, ali meni je ovo bilo smiješno...
Operacijska sala:
Nabraju tko će bit prisutan CRu...
ja ležim popikana i sve ostalo...: (A sam ja, B je anestezilog)
A: zar će biti i doktor B??
B: da, što Vam to ne odgovara?
A: ne želim da me vidi golu, on je tako sladak...
B: hehehehehehe
Na kraju dr. B nije prisustvao operaciji, jer je morao hitno negdje (tj.sigurno se uplašio :))..
Buđenje iz anestezije, (A sam ja, B je teta iz rađ.)
A: Koliko je težak Noa?
B: Tko pobogu?
A: Pa Noa
B: Pa tko je to?
A: Pa dijete i pokazujem na trbuh...
B: A to... 3700 gospođo..
:love2:
:lol::lol:
andynoa-prekrasna bebica!
:lol: :lol:
andynoa noić je prekrasan!
Na trećem porodu ja prvi put u prilici da probam klistir. Kažže sestra, malo se strpite, pa onda trk na wc. Ja sam čekala,nisam znala koliko je to malo, i kad sam htjela na wc(naravno da ne sjednem na wc šolju-pa ako sam u trudovima nisam poblentavila:)), da se sagnem, pljas, sve puče iz mene po wc-u. Jao mene, šta sada?! Razgledavaj gore dolje,kad tamo u jednom wc-u nađoh kantu, džoger, crijevo za vodu, domestos. I lijepo vam ja uključih crijevo, saprah wc, posuh malo domestosom radi dezinfekcije, i sve to sa trudovima na svake 2 minute. Kad sam legla na krevet, pita jedna sestra drugu : Čuje li se tebi nešto, kao solna kiselina? A ja sva sretna, i kroz 25 minuta, rodih svoju krasoticu.
Nakon sat vremena, dolazi mm sa djecom, i ženom od brata,da nas vidi. Pošto je u pitanju malo porodilište, bebu mu pokazuju,njemu skače pritisak, i onda izlazim ja na prozor na 2. spratu. Onako, sva blažena, lijepa, lebdim. Pitam ih: I , kako ti se čini?! A on će: Ma ok je, samo ti je friz skroz razbarušen, a da se malo urediš?! Imam kratku kosu i valjda od trljanja po bolničkom krevetu sve je otišlo u vis, ali koga jede briga za to. Osim, MM, naravno!
hahahahahahahhaah oprala si im wc :)
Evo kako je moj prvi porod krenuo...
Ja sam bila fit trudnica do zadnjeg dana. Još sam dan prije poroda radila u vinogradu :mrgreen:
A taj dan sam išla sa suprugom u Pevevc kupovati zemlju za cvijeće (koje sam planirala drugi dan saditi). Natovarili smo četiri velike vreće sa zemljom u kolica i suprug je počeo gurati, a nije išlo baš lako pa je rekao: "daj primi napred kolica i vleči" Ja povukla kolica i u tom trenutku me oblio mlaz vode po nogama.
On se odmah uspaničio i htio me smjesta voziti u bolnicu, a ja mu smireno pokušala objasniti da nije ništa strašno, idemo prvo doma da se istuširam, presvučem, uzmem stvari....
Ali neee... pošto nam je izlaz bio puno dalje od ulaza u centar, suprug je počeo preskakivati ona vratašca u suprotnom smjeru da se meni otvore. Žena na info pultu nam je dobacila da ne smijemo tuda van, a on je počeo vikati: "mojoj ženi je puknul vodenjak!!" :oops:
Drugi dan je moja mama na poslu čula priču kako je nekoj ženi u Pevcu puko vodenjak :mrgreen:
Trčim na wc jer ću se upišati od smjeha... :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Na trećem porodu ja prvi put u prilici da probam klistir. Kažže sestra, malo se strpite, pa onda trk na wc. Ja sam čekala,nisam znala koliko je to malo, i kad sam htjela na wc(naravno da ne sjednem na wc šolju-pa ako sam u trudovima nisam poblentavila), da se sagnem, pljas, sve puče iz mene po wc-u. Jao mene, šta sada?! Razgledavaj gore dolje,kad tamo u jednom wc-u nađoh kantu, džoger, crijevo za vodu, domestos. I lijepo vam ja uključih crijevo, saprah wc, posuh malo domestosom radi dezinfekcije, i sve to sa trudovima na svake 2 minute. Kad sam legla na krevet, pita jedna sestra drugu : Čuje li se tebi nešto, kao solna kiselina? A ja sva sretna, i kroz 25 minuta, rodih svoju krasoticu.
Nakon sat vremena, dolazi mm sa djecom, i ženom od brata,da nas vidi. Pošto je u pitanju malo porodilište, bebu mu pokazuju,njemu skače pritisak, i onda izlazim ja na prozor na 2. spratu. Onako, sva blažena, lijepa, lebdim. Pitam ih: I , kako ti se čini?! A on će: Ma ok je, samo ti je friz skroz razbarušen, a da se malo urediš?! Imam kratku kosu i valjda od trljanja po bolničkom krevetu sve je otišlo u vis, ali koga jede briga za to. Osim, MM, naravno
hahahhahah predobra prica. :)
:lol:
ovo s kakanjem na livadi je zakon :lol:
meni je sestra nakon 15 sati trudova došla i krenula mi nekaj za smirenje davati a ja onak ušlagirana kažem "aaaaa kak je ovo super ko da sam se napila :-)" a MM se okrene i veli " jel mogu ja malo tog dobit?". Sestra je pukla od smijeha, poslije smo ju čuli kak doktoru to prepričava :-)
joj priče su vam ludilo :lol:,već se dugo nisam toliko ismijala
ajmeee, poderala sam se od smijeha!!
Imala sam i ja par smiješnih situacija, čak su mi priču objavili u jednom časopisu (ak nekome zvuči poznato)
Prvo sam došla u Vinogradsku na prijemni šalter lijevom rukom držeći se za trbuh a u drugoj sam držala ručni sat "ja mislim da sam došla roditi kod vas" "jooj, gđo sam tu nemojte odite gore u rađaonu" :-P
Onda sam izvalila doktoru koji me porađal (a ja u trudovima svake dve minute) "doktore, pa vi zgledate gore od mene! imam ja tu vizitku od svoje sestre, znate ona je mase.....(trud)....rka."
Onda mi je mužek za vrijeme truda probal namočiti usta, a ja se izmičem, IMAM TRUD ZABLOGAMILOGA!!!
"Daj odi van, niš se ne ljutim, sam te ovaj tren nemrem videti!" on izađe iz boksa i stane se odma do zavjese, al ja mu vidim cipele i
nevjerojatno me nervira prizor njegovih cipela, kaj se nije mogo pomaknut nekam di niš od njega ne vidim.
Onda sam pjevušila "gdje je nestao čovjek, gdje se skrivao" i pras u smijeh kad sam shvatila kaj zapravo pjevam.
Zadnje je bilo kad sam rodila, pa mi posteljica nije sama štela van, morali su me uspavati. i bude oni mene nakon zahvata da vide dal sam dobro, a ja provaljam onak mamurna u polusnu "doktore, tak ste bili nježni, nisam niš osetila. Valjda niste i doma takvi, to ni onda za vašu ženu
dobro" i ponovo zaćorim.
Kasnije su se svi na odjelu valjali od smeha kad bi me vidli! :mrgreen::mrgreen:
ivona30 ovo je genijalno:lol::lol:
nasmijala sam se do suza jer sam vizualizirala i tebe i livadu i samu radnju ispod grane:lol:
sve sam pročitala i pošteno se nasmijala do suza :lol:
ovo mi je ubilo svaki strah od poroda :-D
inače, prijateljica mi je dok je rađala svašta izgovorila doktoru, ispotezala ga za ruke, čovjek se nije mogao maknuti, opsovala mu sve po spisku i govorila kako se više nikad neće seksati :lol:
a onda je kasnije bježala od njega po rodilištu koliko joj je bilo neugodno :lol:
:lol::lol:
Presmjesne su sve price s poroda! Jucer sam prije spavanja umirala od smijeha na vase price. Evo, muz cijeli dan prepricava ovo s "piski, kakaj..." :lol: -mislim da ce se tako neki blam meni dogoditi
Dajte jos dogodovstina!!
Citiraj:
"Ajde ajde pisaj, kakaj, pisaj, kakaj" Naravno, da bi mi bolje docarala kako tiskati, a ja se napela iz petnih zila i ciiiiijeeeeelu ju ispisala! Mislim da se u zivotu nisam tako popisala ko onda :lol:
Citiraj:
Čovjek se obuče i izađe pred žene u predrađaoni i babice u gačama i prozirnoj kuti. Popadale su na pod od smijeha. Veli on babici pa rekla si sve...
Citiraj:
Pita njega sestra: Jel pratite trudove, koliki je razmak između svakog? Na to će on: Paaa, ne znam, nismo bili na tom predavanju na tečaju, imali smo nešto baš u tom terminu.
Nakon dva dana i dvije noci trudova koji nikako da se ustale krenemo mi napokon u rodiliste. Na prijemnom me doktor pregleda i kaze 4 cm i posalje me na odjel koji je zgrada do. Mislim se ja, pa necu samo s 4 cm u radjaonu odoh ja na kavu. I odemo MM, moja sestra i ja na kavu jos nekih sat-dva. U medju vremenu tuda prolazi doktor koji me pregledao i snebiva se, sve se okrece nekoliko puta, gleda jesam li to stvarno ja.
I dodjemo mi na prijemni za odjel, a govori sestra: Pa gdje ste vi, doktor je zvao prije dva sata da dolazite, mislili smo da ste se predomislili :lol:
Hahaha, dobro da nisu potragu poslali za vama :D
Trudovi su počeli doma oko podne, ali nisu bili baš tako jaki. Ipak me mm odvezao u bolnicu, da stigne staviti seku spavati i da stigne na posao, pa bolje da sam ja u rodillištu, jelte. Dođem ja tamo, pregledaju me, otvorena dva prsta, prestali trudovi. Doktor odmahne rukom i kaže da neću roditi do sutra popodne, ali imaju mjesta pa nek ostanem u rodilištu. Taman sam se smjestila na krevetu i uzela neki časopis, kad su mi opet krenuli trudovi. Došetala sam se do predrađaone i rekla im :"čujte, ja imam roditi!" a sestre me blijedo pogledale. Prikačile su me na ctg i skužile da stvarno beba ima izać. Došao je doktor (mali smišni starčić) i zagrlio me (180cm, 100kg) kao da mi pomogne doći do kreveta za rađanje. Dohopsala sam do kreveta, doslovno skočila na njega, namjestila noge, uhvatila ručke i bracina glavica je već bila vani. A doktor : "Ljudi moji, što je ovo?! Evo žena već rađa! Ovako se rađa! Genijalno! Geeenijalno!! " Imala sam osjećaj kao da je kraj mene komentator sa nogometne utakmice. :-D
Braco je izletio u velikom luku, ekipa oko mene se jedva snašla da ga uhvate!! Za pola sata sam već trčkarala hodnikom da dočekam mm-a koji ipak taj dan nije stigao na posao. :-)