Mi smo u boravku i svaki dan nosimo torbu kuci.
U skoli su 2 razreda u boravku i svi nose torbe kuci.
Imamo Scout torbu i cini se Ok, ali je otvor nekako suzen i kad treba staviti PiD onda ju naguramo, savijemo.
Printable View
@Kosjenka - 300 kuna ti je normalna cijena Herlitz torbe koja na dnu nema plastiku; dakle postojale su torbe sa punom plastikom na dnu i sa djelomičnom i jedne su koštale 400 a jedne 300 kuna, inače nisam primijetila neku bitnu razliku među tim torbama (mi smo birali po uzorku i boji)
Ok još mi samo recite gdje su NN.
Najvjerovatnije idemo vlakom i idemo u vinogradsku. Jel mi izvedivo otići do NN?
Hm, baš i nisu blizu Vinogradskoj. Jedne su u Jurišićevoj, na samom početku tj. kod Trga bana Jelačića; a jedne (možda najveće i najopremljenije, premda su i ove u Jurišićevoj dobre) su na Trgu žrtava fašizma odnosno na "džamiji".
vidi ovdje popis: http://www.nn.hr/TrgovackaMreza
jurišićeva i trg žrtava fašizma su par tramvajskih stanica od glavnog kolodvora.
No dobro da sam se sjetila nazvati i u OS, to mi je svakaka bliže i jednostavnije :)
A dobro da sam našla i e trgovinu, još ću ja od doma kupit torbu :)
maxi, jel` stigla torba? koliko te je na kraju došla?
stigla, lijepa je i praktična, mislim da je bilo cca 350 kn sve zajedno
takvu ćemo naručiti i mlađoj za iduću godinu
maxi, koliko je teška? Kako je izvedena teleskopska ručka - osjeća li se jako na leđima ako je torba na ramenima i izgleda li solidno? Razmišljamo da maloj naručimo takvu...Unaprijed hvala za odgovore.
Ima li tko iskustva s ovom kombinacijom - šk. torba http://www.tamtam.com.hr/index.php/s...a-torba-2.html i kolica za nju odvojeno http://www.tamtam.com.hr/index.php/s...-za-torbu.html? Ima li netko iskustva s tom internet trgovinom?
Unaprijed hvala.
za ova ne znam koliko su teška ali ona iz Mullera za 350 kn! su jaaako teška i nama nisu dolazila u obzir čak niti sa najlakšom torbom
čisto za info, torba koju imamo s amazona je teška 1,6 kg i ima cijelu konstrukciju u sebi
lakše od toga nisam našla
mlađoj sam kupila na sniženju u magmi ali te disneyeve torbe ne ulijevaju povjerenje, ciferšlusi se čine loši ali je bar lagan-1,5 kg
Torbe s linka na Amazonu izgledaju jako lijepo, ali meni se sviđa ova kombinacija s odvojivim kolicima zbog sljedećeg: do škole može voziti torbu na njima - ne treba uopće dizati kolica jer iz stana do prizemlja ide liftom, nema stepenica, po putu ne prelazi cestu, dakle nema ni rinzola, a asfalt je u relativno dobrom stanju. U školi kolica može ostaviti u garderobi i dalje samo s torbom. Također kao dodatna prednost mi se čini to što ukoliko se kolica potrgaju ili ih ne želi voziti, torba je i dalje upotrebljiva. Vidim da je većina protiv torbi na kolicima, ali iskreno ja sam se preporodila otkad imam kolica za plac i nema šanse da bih više teglila na bilo koji drugi način stvari s placa (pa čak ni u najboljem anatomskom ruksaku) pa nekako po toj logici mislim da je i djeci ipak puno lakše vući, pogotovo u nižim razredima dok su još stvarno mali, a knjiga je puno.
onda vama odgovaraju kolica
mi smo na 3. katu a razred je na 2., sve bez lifta
Mi smo u potrazi za LEGO anatomskom torbom. Moj sin je izrazio želju i ne želi ni jednu drugu. Ja sam pronašla ovu http://www.toysrus.at/product/index....ductId=4604401 ali mi se nekako čini preskupa. Da li znate gdje bi se još mogla nabaviti možda po povoljnijoj cijeni?
Wow, sviđa mi se ovaj Lego ruksak, nisam ni znala da ih ima! Ja sam uzela haminu torbu, stvarno mi je genijalna, ali je i užasno skupa. MM se ful naljutio, al što mogu kad sam slaba na svog prvog prvašića :facepalm:
Već neko vrijeme gledam kojekakve torbe i lagano ludim.
I meni je ova linija Lego bila u kombinaciji, ali Ultimate (nasuprot Active) jer je nešto manja. Ova cijena je super, jer sam na ebayu nailazila na daleko veće.
No moj mališa je toliko sitan da šta god mu stavim na ramena, sve je ogromno i samo gledam kad će se prehititi - sa praznom, a kamoli sa punom torbom.
Sad sam nedavno u rukama imala te Belmil torbe i na rubu sam toga da odustanem od neke skupe, već da ove godine uzmem jednu Belmil, a do drugog razreda će malo porasti, opet će imati neke "zakačke" (tako zovem kad se zakači na neku temu tipa: Bakugan, Ninjago, Hero Factory i sl), pa mu onda mogu kupiti neku konkretnu koju će moći nositi par godina
Veli da polako ludim. :?:
pogledaj herlitz četvrtaste torbe (ne one oblika ruksaka). i mojem prvašiću su sve ostale bile prevelike. naramenice se podešavaju s dvije strane, lagane su i jeftinije od ovih koje spominjete (pogotovo lanjski modeli) pa ti neće biti žao ako nagodinu poželi drugi dezen.
Ma i meni se jako sviđa ta Lego torba, ali mi se ne sviđa cijena. Nadam se da će ih imati na sniženju u Toysu pa sad svaki dan pratim. Ionako mu torbu ne namjeravam svake školske godine kupovat novu. A ova nije neka djetinjasta.
Ja sam u potrazi za Lego torbama i jedino sam našla u Bosni ali isporučuju u Hrv...samo nekako mi je skupo dati preko 800 kn za jednu sezonu :unsure:
Mislim da torka koja košta 100,00 eura ne mora nužno biti za jednu sezonu. Moj sin već zna da mu ja ne namjeravam svake godine kupovati novu.
Nemam iskustva ali gledam po sebi da sam uvijek htjela doći u školi sa novom torbom...ali da,moji nisu kupovali ni približno ovako skupe torbe tako da ima i u tome nešto
Sad sam išla gledati torbe na legov site. Ajmeeee, bolje da nisam :)
Iako, cijena od 169,99 eura nije baš motivirajuća. Još sam dobro i prošla s hamom.
Ma ja se ne čudim kaj vani torbe toliko koštaju. Tolike su im i plaće. Ali,... kad uđem u Műller, a tamo gotovo da ne nalaziš ništa ispod 1.200 kn, onda se pitam jesu li oni norm....?:evil:
Meni se praktično podrazumijeva da će jednu torbu nositi barem tri godine, ali kad pogledaš malo sa strane, za neki drugi odjevni predmet ćeš dati iste novce, a ovo ipak dijete mora svakodnevno nositi.
Nisam još duboko zagrezla, ali čini mi se da bi se preko ebay-a mogli jeftinije proći i za ove skupe. Mnogi zvanično ne šalju u Hr, ali ako im se dikektno obratiš hoće poslati, neki daju i popust i ima baš ljubaznih trgovina. Ako se čovjeku dadne s tim zezati i ako se dijete baš zakači na nešto.
Srećom, moj me je iznenadio. Ja razbijam glavu kako da uskladim cijenu, boju, kvalitetu i još k tome i motiv, a on će meni na pitanje kakvu bi on torbu?
- Mama, meni je samo važno da ja imam torbu. Ako može, neka bude plava.
:-o
Čini mi se da imamo imenjaka (ljubitelj konja :mrgreen: ). I naravno da će je nositi dvije godine, a onda će torbu nasljediti Stijena :mrgreen: .
Ma mm se teško pomirio s tim, budući da je njegova aktovka (a on je taj koji u kući najviše privređuje) koštala 10 eura, dakle, 10 puta manje od torbe prvašića. Nema logike, znam :škartoc:
Dobra vecer!evo guglajuci sam nadosla na ovaj forum.u biti tragam za BELMIL skolskom torbom.Zanimaju me utisci i gdje ju se zaboga moze kupiti?ja sam iz Slavonije vidjela sam sve osim Belmila kod nas!ako je netko upoznat bila bih prezahvalna!
Nelica86 pogledaj u Mercatoru,nedavno sam vidjela na letku da reklamiraju Belmil torbe, ja isto muku mučim sa torbom za prvi razred, moj sin se zapalio za herlitzovu na psića, međutim sad je nema nigdje ni u webu ni u njihovim trgovinama.Pa ako netko od vas drage moje slučajno zna ili vidi gdje kakvu torbu na psića molim vas za info, ah te slatke muke.Btw danas sam bila u Mulleru i vidjela da su se dosta opskrbili sa školskim priborom,svašta zgodnog ima, ali odlučila sam šopingirat kad se vratim sa GO do tad će već biti velik izbor svega u trgovinama.Uglavnom jako se veselim šopingu (sin jedinac kreće mi u prvi razred pa polako proživljavam s njim sve, mislim da ja čak i više nego on :lol:)
evo u katalogu ima pas torba (nije psic nego neki buldog):roll: uglavnom meni se svidila ova my horse belmilova i nikako da se odlijepim od nje:roll: uglavnom sve su mi lijepe nemogu se odluciti.zato pitam jel ima gdje kupiti bas ovo sve preko neta mi je nesto nesaigurno kad treba naruciti bojim se pouzdati u to.ugl hvala puno na odgovoru ! http://e-akcija.com/11_belmil?p=2
Nelica86, pokazala sam klincu tu torbu sa Bull Dogom, ne sviđa m se baš, pa ga nagovaram da si izabere neku na autiće ili sl. pristao je pod uvjetom ako ne nađemo na psića onda si bude odabral nekaj drugo, svjedno tnx;-)
ma ni meni nije ta neka ne kuzim zasto na djecije stvari stavljaju te tako ozbiljne likove :roll: uglavnom mi smo kupili belmil :-D trazenu my horse u profil mozaik kesirali smo 469kn za nju :oklagija: i to bez pernice i vr3ecice za preobuku koju smo uzeli naknadno :-x. sve u svemu mi je zao sto ipak nisasm narucila prosla bih cca 100 kn jeftinije.al dobro s tim smo mirni barem.Taisha,meni su scooly torbe ok ima stvarno puno izbora probaj tamo naci na autice sigurno imaju vidjela sam u knjizari.sretno u potrazi!
Ja sam izgubljena u kupnji torbe, a sinek se ponaša sumanuto kad mu damo da bira :/ Ili bira neku bezveze, ili zaboravi na torbe, pa skuplja autiće po papirnici :haha: uglavnom, sad ja biram sama.
Jel ovo u redu? Ne bih htjela neku da mu otežava te prve dane u smislu da mu pada, da gužva teke, da ne može slagati knjige uredno... a ne bih htjela niti dati previše novca,
http://www.hama.hr/hr/skola_i_slobod...580#breadcrump
A gdje uopće ima jeftinijih, a da su dobre? Mi smo bili u Mulleru i u Metrou (nismo ludi, pa da ne znamo da ima i drugih dućana, ali idemo gdje nam je najbliže i najlakše i ima parkinga... ) - gdje dalje?
Evo i mi se vratili sa godišnjeg, pa krenuli u potragu.
Gdje po gradu (Zg) ima najbolji izbor?
Narodne Novine ?
http://e-trgovina.nn.hr/
hama u masarykovoj:
step by step - pune torbe (one s dodacima) za gotovinu 840kn (za karticu 900 i nešto...)
ista takva, ali prazna 200kn jeftinija (cijena u Metrou 599, ali izbor za dječake nije baš neki - samo su dvije bile step by step)
NN na Trgu žrtava - nema gotovo više ništa ...
Profil iste modele kao i NN, ima dosta u Bogovićevoj
Ja sam uzela polovnu Hama, step by step happiness, preko njuškala za nikakve novce, 130kn, oprala je... torba je toliko kvalitetna i očuvana da sam iznenađena.
Lipo smo se dogovorile, hoćeš tu torbu i svoje 2 Benetton rebice i neku majicu koju je zacrtala isto ili samo takvu istu novu torbu :)
još nam je ostalo za tekice Target, bojice Staedtler, FCastell one super olovke.... čak i za 7 dana ljetne kolonije.....
e sad pošto znam da će ona svoju torbu vuć po podu, po skalama, sjedit na njoj, itd, stvarno bi mi bilo ža da sam ostala pri svom i dala min 100€ samo za torbu :)
ima netko iskustvo sa lego ninjago torbom?
kupila bih je vani, ali svejedno dosta košta
pa da se ne bi raspala za pola godine.
Tash, nemoj reći da se vi spremate za školu?
pa kud prije:-o