Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 124 od 124

Tema: Školske torbe

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Nemam iskustva ali gledam po sebi da sam uvijek htjela doći u školi sa novom torbom...ali da,moji nisu kupovali ni približno ovako skupe torbe tako da ima i u tome nešto

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad sam išla gledati torbe na legov site. Ajmeeee, bolje da nisam
    Iako, cijena od 169,99 eura nije baš motivirajuća. Još sam dobro i prošla s hamom.

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma ja se ne čudim kaj vani torbe toliko koštaju. Tolike su im i plaće. Ali,... kad uđem u Műller, a tamo gotovo da ne nalaziš ništa ispod 1.200 kn, onda se pitam jesu li oni norm....?

Meni se praktično podrazumijeva da će jednu torbu nositi barem tri godine, ali kad pogledaš malo sa strane, za neki drugi odjevni predmet ćeš dati iste novce, a ovo ipak dijete mora svakodnevno nositi.

Nisam još duboko zagrezla, ali čini mi se da bi se preko ebay-a mogli jeftinije proći i za ove skupe. Mnogi zvanično ne šalju u Hr, ali ako im se dikektno obratiš hoće poslati, neki daju i popust i ima baš ljubaznih trgovina. Ako se čovjeku dadne s tim zezati i ako se dijete baš zakači na nešto.
    Srećom, moj me je iznenadio. Ja razbijam glavu kako da uskladim cijenu, boju, kvalitetu i još k tome i motiv, a on će meni na pitanje kakvu bi on torbu?
    - Mama, meni je samo važno da ja imam torbu. Ako može, neka bude plava.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Wow, sviđa mi se ovaj Lego ruksak, nisam ni znala da ih ima! Ja sam uzela haminu torbu, stvarno mi je genijalna, ali je i užasno skupa. MM se ful naljutio, al što mogu kad sam slaba na svog prvog prvašića
    reci TM da se odljuti: F. koristi haminu torbu treću godinu, a koristit će ju i četvrtu
    normalno, i za D. smo uzeli skoro potpuno istu (ima samo curičasti, a ne nogometni uzorak )

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Juroslav prvotno napisa Vidi poruku
    reci TM da se odljuti: F. koristi haminu torbu treću godinu, a koristit će ju i četvrtu
    normalno, i za D. smo uzeli skoro potpuno istu (ima samo curičasti, a ne nogometni uzorak )
    Čini mi se da imamo imenjaka (ljubitelj konja ). I naravno da će je nositi dvije godine, a onda će torbu nasljediti Stijena .
    Ma mm se teško pomirio s tim, budući da je njegova aktovka (a on je taj koji u kući najviše privređuje) koštala 10 eura, dakle, 10 puta manje od torbe prvašića. Nema logike, znam

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Dobra vecer!evo guglajuci sam nadosla na ovaj forum.u biti tragam za BELMIL skolskom torbom.Zanimaju me utisci i gdje ju se zaboga moze kupiti?ja sam iz Slavonije vidjela sam sve osim Belmila kod nas!ako je netko upoznat bila bih prezahvalna!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nelica86 pogledaj u Mercatoru,nedavno sam vidjela na letku da reklamiraju Belmil torbe, ja isto muku mučim sa torbom za prvi razred, moj sin se zapalio za herlitzovu na psića, međutim sad je nema nigdje ni u webu ni u njihovim trgovinama.Pa ako netko od vas drage moje slučajno zna ili vidi gdje kakvu torbu na psića molim vas za info, ah te slatke muke.Btw danas sam bila u Mulleru i vidjela da su se dosta opskrbili sa školskim priborom,svašta zgodnog ima, ali odlučila sam šopingirat kad se vratim sa GO do tad će već biti velik izbor svega u trgovinama.Uglavnom jako se veselim šopingu (sin jedinac kreće mi u prvi razred pa polako proživljavam s njim sve, mislim da ja čak i više nego on )

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

evo u katalogu ima pas torba (nije psic nego neki buldog) uglavnom meni se svidila ova my horse belmilova i nikako da se odlijepim od nje uglavnom sve su mi lijepe nemogu se odluciti.zato pitam jel ima gdje kupiti bas ovo sve preko neta mi je nesto nesaigurno kad treba naruciti bojim se pouzdati u to.ugl hvala puno na odgovoru ! http://e-akcija.com/11_belmil?p=2

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nelica86, pokazala sam klincu tu torbu sa Bull Dogom, ne sviđa m se baš, pa ga nagovaram da si izabere neku na autiće ili sl. pristao je pod uvjetom ako ne nađemo na psića onda si bude odabral nekaj drugo, svjedno tnx

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Taisha prvotno napisa Vidi poruku
    Nelica86, pokazala sam klincu tu torbu sa Bull Dogom, ne sviđa m se baš, pa ga nagovaram da si izabere neku na autiće ili sl. pristao je pod uvjetom ako ne nađemo na psića onda si bude odabral nekaj drugo, svjedno tnx
    ma ni meni nije ta neka ne kuzim zasto na djecije stvari stavljaju te tako ozbiljne likove uglavnom mi smo kupili belmil trazenu my horse u profil mozaik kesirali smo 469kn za nju i to bez pernice i vr3ecice za preobuku koju smo uzeli naknadno . sve u svemu mi je zao sto ipak nisasm narucila prosla bih cca 100 kn jeftinije.al dobro s tim smo mirni barem.Taisha,meni su scooly torbe ok ima stvarno puno izbora probaj tamo naci na autice sigurno imaju vidjela sam u knjizari.sretno u potrazi!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ja sam izgubljena u kupnji torbe, a sinek se ponaša sumanuto kad mu damo da bira :/ Ili bira neku bezveze, ili zaboravi na torbe, pa skuplja autiće po papirnici :haha: uglavnom, sad ja biram sama.
    Jel ovo u redu? Ne bih htjela neku da mu otežava te prve dane u smislu da mu pada, da gužva teke, da ne može slagati knjige uredno... a ne bih htjela niti dati previše novca,
    http://www.hama.hr/hr/skola_i_slobod...580#breadcrump

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam izgubljena u kupnji torbe, a sinek se ponaša sumanuto kad mu damo da bira :/ Ili bira neku bezveze, ili zaboravi na torbe, pa skuplja autiće po papirnici :haha: uglavnom, sad ja biram sama.
    Jel ovo u redu? Ne bih htjela neku da mu otežava te prve dane u smislu da mu pada, da gužva teke, da ne može slagati knjige uredno... a ne bih htjela niti dati previše novca,
    http://www.hama.hr/hr/skola_i_slobod...580#breadcrump
    ma jeste to je super torbica mogla bi mu posluziti i za drugi cak i treci razred, s obzirom na cijenu trebala bi biti kvalitetna.meni se isto svidjaju te hamine torbe samo mi je cijena van plativnog ranga .ugl torbica je odlicna!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

A gdje uopće ima jeftinijih, a da su dobre? Mi smo bili u Mulleru i u Metrou (nismo ludi, pa da ne znamo da ima i drugih dućana, ali idemo gdje nam je najbliže i najlakše i ima parkinga... ) - gdje dalje?

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo i mi se vratili sa godišnjeg, pa krenuli u potragu.
    Gdje po gradu (Zg) ima najbolji izbor?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj anna-y prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mi se vratili sa godišnjeg, pa krenuli u potragu.
    Gdje po gradu (Zg) ima najbolji izbor?
    Metro ima dobar izbor, vidjela sam i u Getrou dosta torbi.
    Muller, ali su skupe....

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Narodne Novine ?
    http://e-trgovina.nn.hr/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hama u masarykovoj:
    step by step - pune torbe (one s dodacima) za gotovinu 840kn (za karticu 900 i nešto...)
    ista takva, ali prazna 200kn jeftinija (cijena u Metrou 599, ali izbor za dječake nije baš neki - samo su dvije bile step by step)

NN na Trgu žrtava - nema gotovo više ništa ...

Profil iste modele kao i NN, ima dosta u Bogovićevoj

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam uzela polovnu Hama, step by step happiness, preko njuškala za nikakve novce, 130kn, oprala je... torba je toliko kvalitetna i očuvana da sam iznenađena.
    Lipo smo se dogovorile, hoćeš tu torbu i svoje 2 Benetton rebice i neku majicu koju je zacrtala isto ili samo takvu istu novu torbu
    još nam je ostalo za tekice Target, bojice Staedtler, FCastell one super olovke.... čak i za 7 dana ljetne kolonije.....

e sad pošto znam da će ona svoju torbu vuć po podu, po skalama, sjedit na njoj, itd, stvarno bi mi bilo ža da sam ostala pri svom i dala min 100€ samo za torbu

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ima netko iskustvo sa lego ninjago torbom?
    kupila bih je vani, ali svejedno dosta košta
    pa da se ne bi raspala za pola godine.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tash, nemoj reći da se vi spremate za školu?
    pa kud prije

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Tash, nemoj reći da se vi spremate za školu?
    pa kud prije
    da, da draga aleks,
    došao red i na nas.
    on je bio spreman još prošle godine,
    užasno se veseli.
    nadam se da će tako ostati i kad krene.
    mama je malo manje oduševljena
    Posljednje uređivanje od Tashunica : 17.02.2013. at 11:05

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i mene zanimaju iskustva s lego ninjago torbom
    također, zanima me gdje je najjeftinija? ebay s dostavom u zemlju EU pa mi netko donese ili ima neka varijanta da jeftinje kupim u HR?

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi kupili Lego torbu (ne ninjago, već za cure, ali ista stvar) - preko e-bay, s dostavom u EU (IMA TAMO NA sERVISNOM CIJELI TOPIC) - došla nas je 57 eur total. Izgleda dosta čvrsta i mislim da bi trebala durati. Nama se ta opcija kupnje učinila najjeftinijom.

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam svome kupila Lego torbu (nije Ninjago, več Hero Factory, ali stvar je samo dezena) za ovu sezonu, preko ebay-a:
    http://forum.roda.hr/threads/74119-Školska-torba-Lego

Skroz sam zadovoljna, lagana je i kvalitetna, nigdje se nije oštetila i sigurno će je nositi još drugi razred.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •