... i ja vjerujem , rekla sam joj da sam joj na raspolaganju za svaku informaciju :-)
Printable View
... i ja vjerujem , rekla sam joj da sam joj na raspolaganju za svaku informaciju :-)
minimuc svaka cast,sad sam pogledala prilog...nisam do sad vidjela temu...tnx za svih!
Minimuc hvala ti mila jos jednom na hrabrosti!
Znam da je potrebno educirati sve ljude i truditi se da nas novinari razumiju i da shvacaju koliko je svaki izraz vazan, ali svaka od nas zna da i u svojoj najblizoj okolini se bliski ljudi ne trude da razumiju cijelu problematiku nasih muka.
Zato mozemo biti sretni na svaki interes medija za zakon i nase probleme, jer je uz Ante i Simone tesko doci na naslovnicu ili biti vijest dana!
Bravo miminuc!!
Ja nisam prolazila to kroz što vi prolazite ali neke moje prijateljice vode istu bitku kao i vi. Znam koliko su truda uložile samo u objašnjenje terminologije a samo vi znate emocije ljudi koji imaju samo jednu želju a zakon radi protiv njih. Ovakvih priloga treba biti što više i puno više se treba pričati o tome jer previše je parova koji se osjećaju izdanima. Želim vam svima puno sreće i da svi doživite ljepotu roditeljstva.
Ja jos uvijek razmisljam o recenici da po zakonu ne smije koristiti izraz "potpomognuta oplodnja" i ne ide mi u glavu kako i zasto.Please nek me neko skolovaniji prosvijetli.Smije li se onda koristiti izraz "vantjelesna" kao u Sloveniji?
Mimimuc hvala ti jos jednom, a i na tome sto si joj ukazala na greske.Drago mi je da je to tako prihvatila i zeli ispraviti, nauciti, to ja zaista za svaku pohvalu i kao i sve ostale cure sam veoma zahvalna svakoj novinarki i novinaru koji su prepoznali nas problem i bespomocnost te nam odlucli na svoj nacin pomoci.