Tuspas mene :mrgreen: .
Baklava gotova, upravo se hladi.
Zabranjen pristup do prekosutra. Na stolu pise "zaobidji me u sirokom luku" :lol:
Printable View
Tuspas mene :mrgreen: .
Baklava gotova, upravo se hladi.
Zabranjen pristup do prekosutra. Na stolu pise "zaobidji me u sirokom luku" :lol:
evo da se i ja tuspasim,baklava od ljesnika i sjeckanih suhih marelica,bajadera,sedmo nebo,rolada sa zeleom i orahovi prutici(aprikot),kokos rolada(Mala sirena),kuglice od smokava(Ivancica),kadaif
samo za baklavu ne znam koliko ce se uspjeti odrzat, nesto mi MM svaki cas ide piti vode, a ja cujem kako susti folija na baklavi. :roll:
Vrijedne li ste! kod mene je baklava jednako Verboten! samo sto se MM u strahu od odmazde pridrzava propisa, kekekekekeke
veceras pravim tortu (kupila kore, shame on me), ujutro pecem paprenjake ako Bog da.
WM, svaka cast!
joj žene koliko kolača napraviste :shock:
svaka čast
ja ovo više ne mogu čitati, izazvati ću kratki spoj koliko slinim po tipkovnici...
Mamita, tek sad vidjeh da ti je to bila prva baklava u zivotu, pa cestitam! Pusti TM da sve pojede pa zacas jos jednu ;-)
Ms Ivy, dodji na baklavu, bujrum
nije mi zao baklave ali tastature jeste :mrgreen:
hvala :*
i kod mene i kod mene pliiiiiz :love:
mamanjojza :*
Joj sto me sramota. Vi ste sve kuharice za 5. Nama ce svekrva napraviti baklavu. :oops: MM voli sa orasima i ljesnjacima.
Ali sam zato majstor za pite :mrgreen:
drage moje,
evo da i ja prijavim svoju baklavu. napravila sam je u nedjelju i copnula samo jedan okrajak ;)
ja idem kod svojih u tuzlu, pa stoga nema nista drugo. a kad podjem kuci, od mame cu svega spakovati :)