Ja nemam ništa protiv malo satkiša...To malo je ponekad keksić, jedna sam od onih koja kupim monte ili kinder pingui.
I to je sve.
Kuham svaki dan, trudim se kuhati raznovrsno i zdravo.
A ono što najviše mrzim su bomboni.
Ali, ni MM ni ja ne volimo slatkiše. Pojedemo i sami ono što sam navela gore.
A bomboni...zkalela sam se da nikada neću kupiti gumene, kikiće slatke tajne i slično...
I nisam, a imali smo ih doma cijelu hrpu (od raznoraznih rođendana, posjeta i sl.)
I onda je krenulo u jaslicama...Da još u jaslicama. Tete su davale klincima bombone za nagradu. UŽAS!! I nekako doma je to izmaklo kontroli. Naime, izmaklo je zato jer je Jankec naučio da fino uzme stolac i poskrivečku uzme bombone. Pa bi ih tako pojeo da ni sama nisam znala koliko.
I ma koliko mi tupili o gricu grecu i ne znam čemu, dok su oni bili tu, mada ih mi sami nismo davali ni nudili ni poticali, oni su polako nestajali.
Dok jednog dana nisu svi (puna puncijata kutija) završili u smeću.
Janko ima zabranu bombona, čokolada, čokolina...od kada ne jede bombone tamani voće.
Zašto ima zabranu...e sada mi se neda o tome, druga priča. Iva uz njega također ne jede bombone.
Ne kupujemo ni čips ni smoki.
I kosa mi se digne na galvi kad im u parku netko nešto nudi jer kao prvo, moraju se naučiti da ne uzimaju ništa od nepoznatih (pogotovo u današnje vrijeme). Je da, malo sam paranoična.
Osim toga, moj sin nije karakter. On je tip sve ili ništa. Pa onda bolje u ovom slučaju ništa.
Ponekad im kupim one lizalice i bombone od grožđanog šećera i to im paketić traje i po dva mjeseca.
Coca-coul ne pijemo ni mi, zapravo jedino što imamo od sokova je sok na razrijeđivanje, svi najviše volimo piti vodu.
Ali kad se oe na rođendane, to ne kontroliram, što ću, tamo jede i pije ono što se nudi....