:lol::lol:
Poludih od smijeha.
Nego, kod nas se obavezno jede, sluša mjuza... Auto nam je poput ormara - sve svoje nosimo sa sobom :mrgreen: Prepun je odjeće, igračaka, papira, rokovnika, kojekakvih naočala, tenisica, zatim laptop, kolica.. I naravno, posvuda ostaci hrane, omota od čokoladica, čaša od sokova i coffee to go... Naravno da ga očistimo prije nego se to sve skupa pretvori u opću zarazu :mrgreen:
Nažalost, uvijek podmićujem malu hranom, tj. smirujem, znam da je to izrazito loša navika, ali tješim se da je gene što se tiče linije pokupila s ćaćine strane, što znači da je sav junk food ovog svijeta ne bi udebljao.
Njoj pripremim obavezno puno mlijeka, kruh, rižine keksiće, eventualno jabuku i kašice.
Mi jedemo XL sendviče, ljuti čips, čokoladu, pijemo vodu i sokove. Nezdravo, da, ali to nam je gušt.
Sluša se stvarno raznolika glazba: Depeche Mode, Simply Red, dalmatinske tradicionalne pjesme i klape, Arsen Dedić... ili neka dobra mjuza na radiju. Pitam se kako to sve uspijemo smiksati :mrgreen:
I hvala dragim mamama na prosvijetljenju što se tiče mp3 i DVD-ova, nikada mi to nije palo na pamet. Moja je curica još uvijek prepremalena za takvo što, ali vjerujem da će nam u budućnosti dobro doći...