Jedem sve što i inače..
Printable View
Jedem sve što i inače..
ja evo kako je zatoplilo imam manje apetita i bas mi se i nejede.....danas sam ribu za rucak,dosta voca,navecer u zadnje vrijeme samo jogurt i jabuku....
inace ljeti tamanim dinju (lubenicu),po kilo-dva pojedem to mi je najdraza vecera!
Ja jedem sve..sve što poželim,a u zadnjih dva mjeseca organizam mi traži nešto ful zdravo:-)
Pojedem ponekad sladoled-jedanput u tri tjedna,ali moj najveći grijeh su jagode sa šlagom..
Nekada se desi da u tjedan dana,svaki dan moram pojesti takvu kombinaciju-i to je sve od moga slatkoga-jel,taj šlag..:mrgreen:
Od salama pojedem ili onu De lux-kao 1% masnoća ili neki laks kare,a uglavnom redovito tamanim skutu.
Povrća u izobilju..
I sama sebi se čudim kako mi organizam traži takvu hranu jer kad nisam bila trudna,a recimo htjela sam koju kilu skinut prije mora,uf..morala sam se prisiljavat da se zdravije hranim-lakše mi je bilo ništa ne jesti.
I ne opterećujem se sa onim-to smiješ,to ne smiješ..ako i pojedem nešto što kao ne smijem,ne pojedem toga ne znam koliko:-o i svaki dan..
Jedem što me organizam traži..
ja sam jela apsolutno sve i zdravo i nezdravo, udebljala se 22 kg, nakon poroda sve otislo i sada izgledam kao da nisam ni bila T...jedite sve sto vam odgovara :-)
Pinky zdenka sir...to mi je isto udarno u zadnje vrijeme.
Sada tamanim štapiće jer me takva mučnina ulovila da bih najradije plakala....
Ja jedem gotovo sve. Također izbjegavam salame i paštete (prekršim naravno ponekad) i jedem puno jogurta, sira, voća i povrća, bijelo meso, ponekad i junetinu, intergralni kruh i sl. Doduše odrekla sam se svježeg kupljenog povrća radi ove bakterije koja trenutno hara i prebacila se isključivo na ono što trenutno imam u vrtu - zelena salata i mladi luk, peršin, celer. Do domaće rajčice i paprike, to povrće jedem isključivo termički obrađeno. 24 tj. u plusu 8 kg.
Bademi su odlicni za zgaravicu! Doduse meni sad u 35. tj. vise ne pomaze nista osim Donata.
Ja jedem sve kao i prije trudnoce! Salame, pastete i ostalo smece nije u mom jelovniku vec godinama. Voce i povrce, posebno salate razne jedem u velikim kolicinama jer mi strasno pasu, posebno krastavci.
I sladoled...to me sad primilo i vec par dana pojedem bar malo svaki dan. 6 kg u plusu...ja zadovoljna. :-)