hvala na linku :mrgreen::heart:
imaš pravo, neka se rode živi i zdravi a muž nek štedi za liposukciju :lol:
a i treba piti dosta vode, za elastičnost kože.. ima i u tome nešto..
al meni više ni čudo ne pomogne:roll:
Printable View
hvala na linku :mrgreen::heart:
imaš pravo, neka se rode živi i zdravi a muž nek štedi za liposukciju :lol:
a i treba piti dosta vode, za elastičnost kože.. ima i u tome nešto..
al meni više ni čudo ne pomogne:roll:
U 30-tom sam TT i nemam (za sada a nadam se i ubuduće) niti jednu striju.Mažem se ELANCYL kremom non-stop,koža na trbuhu mi je stalno vlažna kao i na bedrima i na grudima.Kažu da je zadnji mj najkritičniji,iako nema pravila jer moja prijateljica je u 3. mj. trudnoće popucala i po stomaku i po bedrima,nemoram ni pisati kako se sve proširilo do samog poroda,sve ovisi o elastičnosti kože.
Kuma moja je mag. farmacije i rekla mi je da je sasvim dovoljno i mlijekom za tijelo se mazati,bitno je da je što masnije...jer sve je to isto,tako da kombiniram niveu za suhu kožu i ELANCYL kremu.
Znam da će mi biti žao ako popucam ,ovako barem znam da sam dala sve od sebe,čak pomislim da i previše mažem...zato cure moje kremu u ruke i na mazanje :)
ja sam ih dobila tjedan dana prije poroda
dobila ih dva dana prije poroda.po bedrama popucala, stražnjica.a na drobu nemam ništa.a dojke-popucale odmah na pocetku.
ja ih nisam imala niti jednu u trudnoći.. zato mi je sada sve oko pupka roza od strija
ima ih 8 i raspoređene su ko sunčeko.. još imam madež u obliku srca kraj pupka baš lijepa tetovaža :-D
eh, u tebe su i strije cool rasporedjene....:)
dobila 22 kg i nijednu striju- stalno sam se mazala uljem za tijelo...
ali zato celulit je druga priča....
uh,pa u nijednom,, mazala sam se,,bar danas ima gomila efikasnih ulja za tijelo.
sutra 3 tjedna od poroda a meni se strije povlace :) neznam kako,al eto. zapravo znam, mažem se po bedrama i guzi sa kremom za strije.ali ne redovno. :)
e sad, zanima me,.. ja svake god odem par puta u solarij u ovo vrijeme da dobijem podlogu,jer sam svjetle puti.a sad imam strije i zanima me ako neka od vas zna- dali ce od solarija strije biti više vidljive-kad one pobijele a ja pocrnim?? ili ce ih prekriti.
vise ce ti se vidjet,jer ce one ostat svijetle a ostatak koze potamni....tako sam ja proslo ljeto prvi put vidjela svojih par koje imam na struku...na kupanju pred kraj ljeta pogledala u stranu i imala sto vidjet....a zimi ih uopce ne bi primjetila!
ja sam se se pobožno mazala 2 puta dnevno i u obje trudnoće popucala sa nekih 33 tjedna, i to doslovno preko noći. u prvoj samo malo sa strane, a u drugoj oko pupka. i te oko pupka su grooooozne, al nadam se da će izblijedit ko i one sa strane, koje se jedva vide
JOš uvijek niti jedne strije nemam a 33. TT...no sanjala sam da su mi se pojavile uzduž cijelog stomaka,( ajme noćne more)...ali zato ih sada svakim danom iščekujem (dosta snova mi se obistinilo pa bi doista bilo čudo da me ovo preskoči...tko zna,možda u idućoj trudnoći).
Nisam znala da se i nakon poroda treba mazati ..iskreno,to sam tek ovdje prvi put pročitala !!
37+6 i nema ih, nadam se da se neće sad pojaviti....ne mažem se redovito, cca 1-3 x tjedno, kad se sjetim, mora da je genetika u pitanju, ipak je tu težina od 15 kg uglavnom samo u trbuhu...