mravica, pa ti si upravo pomogla da se takve stvari događaju :lol:
Printable View
mravica, pa ti si upravo pomogla da se takve stvari događaju :lol:
Pa reci onda, sigurna sam da bi novine rado objavile ispovijest knjigovodje koja falsificira dokumente.
uuu ovo je sada već postalo ozbiljno , a ti mravice si prekršila zakon :-(
te stvari me ljute pošto u našoj zemlji ispada da je biti lud i pošten isto
LOL
A sad hajdemo malo ozbiljno.
Inače se ne javljam na podforumu "Recepti", ali recept je vrlo jednostavan:
1. Prestani sama sudjelovati u takvim aktivnostima. :!:
2. S tvojim iskustvom u pisanju dopisa, nije teško zamisliti kako (anonimno ili ne) pišeš dopis upravi vašeg vrtića, ili čak svih vrtića u tvom gradu, i nepravda koja te muči bit će otklonjena.
Budite promjena koju želite u svijetu. (M. Gandhi)
Usput budi rečeno, ako se jedno govori, a drugo čini - to je licemjerje.
Ovo što se tiče Udruge, znamo da ona djeluje kao korektiv kad se informacije o kršenju prava roditelja ili sl. dobiju preko medija javnog priopćavanja.
Dutka Lutka :klap:,
nista osim tvog posta ne bi me moglo natjerati da se javim ponovo u ovu raspravu.
Bravo!
Dutka_lutka, bravo!
I hvala ti!
Da nije tvojih lucidnih i konciznih misli, stvarno bih pomislila da sam luda tj.da mi se
nešto gadno pomiješalo u iščitavanju Mravičinih postova.
Jer iz posta u post - iz kontradikcije u kontradikciju!
Mravice, ja ti stvarno nisam tip od svađe.
Ako želiš, pogledaš malo moje postove i vidjet ćeš - čak ne upadam u rasprave - ovo
je izuzetak.
Voljela bih da vjeruješ u ono što je dutka_lutka citirala a mudri Gandhi
izrekao:"Budite promjena koju želite u svijetu."
Ma daj,molim te kak te nije sram tako nešto napisati???!!! :evil: I ja sam nezaposlen roditelj i dijete upisujem u vrtić ali ne zato da mi ga netko čuva nego isključivo da se socijalizira i nešto nauči!!!
Vrtić je prije svega ODGOJNO - OBRAZOVNA USTANOVA za djecu predškolske dobi a ne Nanny servis!!!!!! Dakle,djeca nezaposlenog roditelja ima isto pravo kao i djeca zaposlenog ići u vrtić! A ti ak ti je toliko stalo biti doma s djetetom jer "radiš" pa blago nama koji ne radimo jer si čuvamo djecu,daj otkaz pa budi doma i oslobodi mjesto onima koji žele i moraju raditi!!!!!